Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:51, Gaziosmanpaşa 34245
Hocam'a ne desem az.
Bende samatya hastanesinde tanıştım.
2 aydır heryerde şifa bulmaya calıştığım kişi meğer emine doktormuş.
beni dinledi araştırmalar yaptı tahliller yaptı aynı gün heyeti toplayıp beni pet e sokup hiç bir doktorun bulamadığı karsinoid tümörünü (pankreas)bulan doktor benim için çok önemliydi.
kendisine hayatında sağlık huzur dolu bir yaşam diliyorum.• başka bir yer • pankreas tümör •
Hasta
Samatya Devlet Hastanesi'nde 4 doktora göründüm ve oturup dinleyen, düzgünce muayene eden, istenilen tahlilleri onaylayan, ve uzun uzun hastanın anlayabileceği şekilde açıklama yapan tek kişiydi. Çok memnun kaldım.
es...i
EMİNE HANIM ALANININ EN İYİSİDİR.
Emine Göksoy Kaçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Göksoy Kaçar, İç Hastalıkları.
Emine Göksoy Kaçar adresi nerede?Emine Göksoy Kaçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:51 Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Göksoy Kaçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Göksoy Kaçar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emine Göksoy Kaçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Göksoy Kaçar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Göksoy Kaçar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Göksoy Kaçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Emine Göksoy Kaçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Gaziosmanpaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Gaziosmanpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Gaziosmanpaşa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Gaziosmanpaşa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Gaziosmanpaşa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları