Tıp fakültesi mezuniyetimden sonra çeşitli devlet hastanelerinde pratisyen hekimlik ve 2 yıl süre ile mikrobiyoloji ihtisası ardından ruh sağlığı alanında çalışma isteğimi fark edip 2016 yılında Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde psikiyatri ihtisasıma başladım.2020 yılında ihtisasımı tamamlayarak Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı olarak Kahramanmaraş Türkoğlu Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetime başladım. Yaklaşık 1,5 yıl süren mecburi hizmetim sonrası 2,5 yıl Adana Şehir Hastanesi ve yaklaşık 1,5 yıl İstanbul Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi'nde psikiyatri uzmanı olarak görev yaptım.
Çalışma hayatım boyunca çok sayıda hasta ve danışana hizmet verdim. Görev yaptığım hastanelerde poliklinik hizmeti yanı sıra kadın ve erkek yataklı psikiyatri servislerinde birçok hastanın takip ve tedavisini yürüttüm.
Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi eğitimleri ve Gottman Çift Terapisi 1.Düzey Eğitimi aldım . Yeme Bozukluğu workshopuna katıldım. İhtisas sürecimde 1 yıl boyunca Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi psikoterapi merkezinde çeşitli psikoterapi ekollerinde hasta takipleri yaptım ve süpervizyon aldım. Psikodinamik Destekleyici Psikoterapi eğitimim devam etmektedir.
Haziran 2026 itibari ile kendi muayenehanemde hasta/danışan kabulüne başladım. Hasta/danışan ihtiyacına göre ilaç tedavisi ve ya psikoterapi uygulamaktayım. Evli ve 1 çocuk annesiyim.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Suadiye Mahallesi, Kitapçı Sokak, Uğur Apartmanı, No:3, Kat:1, D:2, Kadıköy
Uzm. Dr. Emine Reyhan Yazar
Suadiye Mahallesi, Kitapçı Sokak, Uğur Apartmanı, No:3, Kat:1, D:2, Kadıköy
Uzm. Dr. Emine Reyhan Yazar
Suadiye Mahallesi, Kitapçı Sokak, Uğur Apartmanı, No:3, Kat:1, D:2, Kadıköy 34740
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Banka Havalesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Emine Reyhan Yazar adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Emine Reyhan Yazar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Reyhan Yazar, Psikiyatri. Size Emine Reyhan Yazar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu.
Emine Reyhan Yazar adresi nerede?Emine Reyhan Yazar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye Mahallesi, Kitapçı Sokak, Uğur Apartmanı, No:3, Kat:1, D:2 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Reyhan Yazar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Reyhan Yazar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emine Reyhan Yazar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Reyhan Yazar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Emine Reyhan Yazar hangi dilleri konuşuyor?Emine Reyhan Yazar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Reyhan Yazar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Reyhan Yazar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.