Psikiyatri · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

Kadıköy 1 adres

0850 333 0388 Ücret öğren

Tıp fakültesi mezuniyetimden sonra çeşitli devlet hastanelerinde pratisyen hekimlik  ve 2 yıl süre ile mikrobiyoloji ihtisası ardından ruh sağlığı alanında çalışma isteğimi fark edip  2016 yılında Erenköy Ruh ve  Sinir Hastalıkları Hastanesinde  psikiyatri ihtisasıma başladım.2020 yılında ihtisasımı tamamlayarak Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı olarak Kahramanmaraş Türkoğlu Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetime başladım. Yaklaşık 1,5 yıl süren mecburi hizmetim sonrası 2,5 yıl Adana Şehir Hastanesi ve yaklaşık 1,5  yıl İstanbul Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi'nde psikiyatri uzmanı olarak görev yaptım.

Çalışma hayatım boyunca çok sayıda hasta ve danışana hizmet verdim. Görev yaptığım hastanelerde poliklinik hizmeti yanı sıra  kadın ve erkek yataklı psikiyatri servislerinde birçok hastanın takip ve tedavisini yürüttüm.

Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi eğitimleri ve Gottman Çift Terapisi 1.Düzey Eğitimi  aldım . Yeme Bozukluğu workshopuna katıldım. İhtisas sürecimde 1 yıl boyunca Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi psikoterapi merkezinde çeşitli psikoterapi ekollerinde hasta takipleri yaptım ve süpervizyon aldım. Psikodinamik Destekleyici Psikoterapi eğitimim devam etmektedir.

Haziran 2026 itibari ile  kendi muayenehanemde hasta/danışan kabulüne başladım. Hasta/danışan ihtiyacına göre ilaç tedavisi ve ya psikoterapi uygulamaktayım. Evli ve 1 çocuk annesiyim.

Suadiye Mahallesi, Kitapçı Sokak, Uğur Apartmanı, No:3, Kat:1, D:2, Kadıköy

Suadiye Mahallesi, Kitapçı Sokak, Uğur Apartmanı, No:3, Kat:1, D:2, Kadıköy

Uzm. Dr. Emine Reyhan Yazar

Suadiye Mahallesi, Kitapçı Sokak, Uğur Apartmanı, No:3, Kat:1, D:2, Kadıköy 34740

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Dr. Emine Reyhan Yazar adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle