- Vajina Estetiği ,
Klitoral Tedavi
Kontrol Randevusu
Kozmetik Jinekoloji
Liva Poliklinik
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Liva Poliklinik
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laserasyon Onarımı
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Yağ Enjeksiyonu İle Büyük Dudak Dolgusu
Yüz Gençleştirme
(d...)
Yaklaşık 5 hafta önce Yasemin hanıma Labioplasti ve hudoplasti oldum.Hayatımın ennnn doğru kararıydı. Buna artık tamamen emin oldum. İlk günler ödemden dolayı kaygılanmıştım ancak ödem azalınca ortaya çok güzel simetrik düzgün bir görüntü çıktı. Bu kadar iyi beklemiyordum aşırı mutluyummm Kadınların bu ameliyat için en büyük korkusu genelde hissiyat oluyor ancak herhangigi bir problem asla yaşamadım. Eskisinden çok daha iyi bile diyebilirim. Ağrı kısmına gelecek olursak sadece ilk iki üç gün biraz sızı oluyor onu da ağrı kesici ile bastırdım.Ama nihayetinde herşeye değer bir görüntü elde ettim.Allah sizden razı olsun harika bir doktorsunuz. Özgüvenimi mutluluğumu arşa çıkardınız
• Liva Poliklinik • Genital Estetik •
d....t
Yasemin Hanım yıllardır çözemediğim vajinusmus problemimi çözdü.Sayesinde evliliğim kurtuldu ve şuan bir de çocuğum var.Hastasını rahatlatma konusunda o kadar iyi ki problemimden ötürü gergin gittiğim bir doktordan yumuşacık mutlulukla çıkıyordum.Ayrıca çok kısa bir sürede çözüldü vajinusmus.
• Liva Poliklinik • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
a....b
Yasemin hoca ile 2023 yildinda yollarimiz kesisti kendisine labioplasti ameliyati oldum ve cok memnun kaldim herkese tavsiye ederim guler yuzlu ve ailesinden biriymissiniz gibi sizinle ilgilenen bir doktor kendisi
• Liva Poliklinik • Genital Estetik •
U
u...
Doktor Yasemin Hanım'ı sosyal medyada buldum, yorumlarına bakarak başvuru yaptım. İyi ki yapmışım, her şeyi çok anlatıyor, destek oldu. Ben spiral ve adetten rahatsız olmuştum, onun verdiği ilaçları içtim, sonraki aydan hemen hemen faydasını gördüm. Şu an her şey yolunda, herkese bu hocamı tavsiye ederim. Görüşmek üzere hocam, işinizde ve hayatınızda başarılar dilerim.
e....h
Doktor Yasemin hanıma labioplasti için gittim. Süreç hakkında çekincelerim vardı, hızlıca iyileşip iş hayatıma dönüp dönemeyeceğim veya kolayca toparlanabilmem adına ama kendisi Süreç hakkında her şeyi açıklayarak çok yardımcı oldu. Prosedür sonrası verdiği Tavsiyeler sayesinde çok güzel bir iyileşme süreci geçirdim. Kendisi ve ekibi çok güler yüzlü ve her sorumu kibar ve yardımsever bir şekilde cevaplamayı ihmal etmediler. Kendisi harika bir doktor yaşadığım özgüven kaybını bu prosedür ile ortadan kaldırdı.
• Liva Poliklinik • Labioplasti (iç Dudak Estetiği) •
I
i.....
Sayın doktorum yasemin hanımda labioplasti ameliyatı oldum. Kafanızda ki tüm soruları içtenliğiyle artısı eksisi ile söyleyip sizi aydınlatıyor işlem öncesi işlem sırası ve sonrasında gerek doktorum gerek ekibi çok ilgili ve güler yüzlü ve samimilerdi. İşlemi çok araştırmıştım iyi ki yasemin hanımda olmuşum. İşlem sonrasında da sürekli ilgilenip her sorunuza her zaman cevap veriyor. Gözüm kapalı öneririm çok ilgili ve başarılı bi doktor
• Liva Poliklinik • Labioplasti (iç Dudak Estetiği) •
I
i̇...
Himenoplasti işlemi için yasemin hanıma başvurdum, ekibin güleryüzlülüğü, samimiyet ve ilgilerinden çok memnun kaldım, zor bir süreci kolay bir şekilde atlatmama yardımcı oldular.
• Liva Poliklinik • Hymenoplasti •
m....k
Yasemin hanımı doktor takvimi sitesinden görmüştüm. İyiki de görmüşüm. Klinikteki herkes sizi çok güzel karşılıyor. Yasemin hanımın yanında kendinizi çok rahat hissediyorsunuz ve rahatsızlığınızı rahatça anlatabiliyorsunuz. Ben lazerle vajinal daraltma ve spiral işlemi için kendisine gittim. Başta benim için en uygun olan uygulamaları sırasıyla anlattı ve tedaviye başladık. Normalde 2 seans olarak düşündük ama sonrasında Yasemin hanım 1 seans ve her seansta PRP uygulaması hediye etti. Vajinal daraltma işlemleri bittiğinde spiral taktık. Yasemin hanım ile tatlı sohbetler eşliğinde seanslar nasıl geçti anlamadım. 2. Seans sonrası gerçekten farkı hissettim etkili bir sonuç oldu. 3. Seansı yapmasak bile olurdu ama biz yine seansları tamamladık. Bundan 6 ay sonrasında bir kontrol gerçekleştireceğiz. Yapılan uygulamalardan çok memnun kaldım. Ve gerçekten gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Yasemin hanıma çok teşekkür ediyorum.
• Liva Poliklinik • Lazerle Vajina Daraltma •
e....
İlgileri, alakaları iyiydi. Doktorun ve asistanların ilgilenmesi, temiz ve güvenilir olması güzel. İşlemin sonrasında devamı açısında bayağı ilgili ve alakalıydılar. Özel sebepten dolayı kendisinden hizmet aldım. Benim için olumluydu. Herkese tavsiye ederim.
Doktor Hanımdan memnun kaldım. Kendisinin güleryüzü, takibini sağlaması, sürekli kontrolleri, randevuları, ilgisi, cerrahi yöntemini beğendim hoş bir doktor. Kendisi estetik amaçlı operasyonumu gerçekleştirdi. Ben memnun kaldım.
Emine Yasemin Eminoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Yasemin Eminoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Emine Yasemin Eminoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Genital Estetik, Labioplasti (iç Dudak Estetiği), Vajina Estetiği, Lazerle Vajina Estetiği, Vajinoplasti (Vajina Daraltma), Vajinal Gençleştirme, Genital Bölge Beyazlatma, Kadın Genital Kanser Taramaları.
Emine Yasemin Eminoğlu adresi nerede?Emine Yasemin Eminoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevizlik Mah.Ebuziya Cad.No 63 Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Yasemin Eminoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Yasemin Eminoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emine Yasemin Eminoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Yasemin Eminoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emine Yasemin Eminoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Yasemin Eminoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Yasemin Eminoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Emine Yasemin Eminoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları