- Göğüs Estetiği ,
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Özel Metrolife Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Meme Protezi
Popo Kaldırma
İzsiz Meme Büyütme
a....)
Eşimin parmağında sıkıntı vardı, operasyon geçirdi. Eşim şu an için iyi, bir sıkıntımız yok. Her aradığımızda ulaşabiliyoruz. Emre Bey güzel bir doktor. Kaba değil, kibar birisi. Memnun kaldık kendisinden.
Y
y....)
Oğlumun kulağının arkasında kitle vardı, bu nedenle başvurduk. Ameliyatla kitleyi aldı. Çok memnunuz kendisinden. Korkularımız vardı, bizi rahatlattı ve yardımcı oldu. Samimi, ilgili, mütevazı, müthiş bir doktor. Bundan sonraki tek tercihimiz kendisi.
m....a
Elime kıymık battı ve apse oluşmuştu. Kendisine başvurdum. Operasyonla kıymığı çıkararak içinde cam parçası olduğunu da fark etti ve onu da aldı. Şu an çok iyiyim. İşlem öncesinde ve sonrasında yanımda bulundu. Emre Bey çok faydalı ve işinde uzman bir doktor. Memnunum kendisinden.
Y
y....)
Eşimin sağlık sorunlarından dolayı göğüs küçültme ameliyatı için başvurduk. Kendimiz araştırıp tercih ettik. Ameliyatı iyi geçti. Ağrısı ve sızısı olmadı. Biz bu kadarını beklemiyorduk. Çok yoğun bir hoca olmasına rağmen istediğimiz zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Emre Bey samimi, eli hafif ve ilgili bir doktor. Asistanı ve kendisi hastasını ve yakınını rahatlatıyor.
m....)
Genelde çok iyi bir doktor. Babamın SCC ameliyatını gerçekleştirdi. Kendisi çok hoşgörülü, profesyonel bir doktor. Sürecimizden çok memnun kaldık.
m...
Doktorumuzu bizzat kendim araştırıp buldum. Baş parmak tendonu kopma nedeniyle başvurdum. Doktorumuzla gerçekleşen tedavi mükemmeldi. Çevreme tavsiye ederim.
• Özel Metrolife Hastanesi • •
Emre Çayci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Çayci, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Emre Çayci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Botoks, Genital Estetik, Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme), Abdominoplasti, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Meme Büyütme, Meme Küçültme.
Emre Çayci adresi nerede?Emre Çayci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şenevler Mahallesi 6129. Sokak No:2C Karaköprü Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Çayci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Çayci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emre Çayci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Çayci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emre Çayci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Çayci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Çayci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Çayci hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Emre Çayci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emre Çayci hangi sigortaları kabul ediyor?Emre Çayci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Ergo Sigorta, Aviva Sigorta, Ankara Sigorta, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Şanlıurfa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Şanlıurfa bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Şanlıurfa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra