Ankara Yükseliş Koleji’nden 1991 yılında mezun olarak, aynı yıl birincilikle girdiği Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1997 yılında mezun olan hekim, dermatoloji uzmanlığı sonrası 2008 yılında Mayo Clinic, Rochester, ABD ve 2009 yılında St. John’s Institute of Dermatology, Londra, Birleşik Krallık’ta dermatopatoloji alanında çalıştı. 2010-2021 yılları arasında Acıbadem Maslak Hastanesi dermatoloji kliniğinde görev alarak 2015 yılında Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Tıp Fakültesinde profesörlük ünvanına layık görüldü. 2022-2024 yılları arasında İzmir’de kendi muayenehanesini kurduktan sonra yurtdışında bir yıl süre ile çalışmalarına devam ederek, Eylül 2025'den itibaren mavişehirde yeni kliniğinde hastalarını kabul etmektedir. Avrupa Dermatoloji Board Diploması (UEMS, Frankfurt, 2016) ve Avrupa Dermatopatoloji Board Diplomasını (UEMS, Frankfurt, 2010) birarada bulunduran Prof. Sezer, uluslararası dermatoloji dergilerinde ilk isim yazar olarak yayımladığı 22 makale ile bu alanda, branşında ülkemizin önde gelen bilim insanlarındandır.
- Cilt Lekeleri
Yara İzi Tedavisi
Yüz Gençleştirme
Çatlak Tedavisi
Prof. Dr. Engin Sezer Muayenehanesi
Hocamızın yeni kliniğine diz protez sonrası bacaklarda kızarıklık şikayetiyle başvurduk , başka kurumlardaki hekimler antibiyotikler vererek bunun enjeksiyon olduğunu söyledi.Engin hocam tanının Pigmented purpuric dermatosis olduğunu tespit etti.Krem ve excimer tedavisi ile beni gereksiz ilaç kullanımından ve bu tanidan 2-3 gun içerisinde kurtardı.Kendisine minnettarım iyiki varsınız hocam Ayrıca yeni kliniğiniz otopark problemi olmayan ve ulaşımı çok güzel olan bir yer her açıdan bizleri düşünüyorsunuz.Siz ve ekibiniz bambaşkasınız.
• Prof. Dr. Engin Sezer Muayenehanesi • Diğer •
şe...n
Doktor Engin bey çok açıklayıcı ve net bir biçimde bilgiler verdi. Etik çalışan saygın bir doktor.
ey...
Yıllardır birçok dermatoloğa danışmış biri olarak, sivilce ve akne problemimde gerçek ve kalıcı çözümü yalnızca kendisinde gördüm. Son derece ilgili, nazik ve açıklayıcı bir hekim. Sorularımı her zaman sabırla dinliyor, tüm süreci en anlaşılır hâliyle anlatarak insana büyük bir güven veriyor. Yaklaşımı, titizliği ve samimiyeti sayesinde tedavi boyunca kendimi çok rahat hissettim; böyle bir hekimle karşılaştığım için kendimi gerçekten şanslı hissediyorum.
O
on...k
Uzun zamandır çözüme kavuşmayan bir durum vardı ilk görüşmede her şeyi sakin bir şekilde dinleyip konuyu netleştirmesi bizi inanılmaz rahatlattı hem yaklaşımı hem konuşma tarzı çok doğal olduğu için kendimizi yabancı bir yerde değil de tanıdığımız biriyle konuşuyormuş gibi hissettik ekibin ilgisi iletişimi ve yönlendirmesi de aynı şekilde sürecin başından sonuna kadar her şey çok düzenli ve açıklayıcıydı klinik ortamı çalışanların yaklaşımı muayene sırasındaki sakinlik hepsi bir araya gelince zor diye düşündüğümüz bir süreci bile çok daha rahat anlaşılır ve yönetilebilir hale getirdiler genel olarak hem hekim açısından hem ekip açısından memnun kaldığımız bir deneyim oldu
• Prof. Dr. Engin Sezer Muayenehanesi • Egzama Tedavisi •
as...k
Engin beyle ilk görüşmemiz ve ilk görüşmeden çok güzel bilgiler verdi şuan tedavi sürecim daha başlamadı ama enerjisi detaylı aktarımından çok memnun kaldım. Tedavi sürecinden sonra görüşlerini yeniliyor olacağım.
• Prof. Dr. Engin Sezer Muayenehanesi • Geniş Gözenek ve Çukurların Tedavisi •
ay...
Engin Bey’i Hayatımın en umutsuz dönemlerinden birinde, şans eseri internetten buldum Bilgisi tecrübesi ve sürekli kendini geliştirme azmi; yaklaşımındaki hassasiyet, gerçekten dinlemeniz, maddiyatın önünde her zaman insanı ve iyiliği tutmanız, benim için gerçek bir mucize yarattı.
Keloid tedavisi sürecinde sadece fiziksel bir iyileşme değil, aynı zamanda kaybettiğim özgüveni yeniden kazanmamı sağladınız. Başarı tecrübe ve gerçek sonuç isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• Prof. Dr. Engin Sezer Muayenehanesi • Dermatolojik Lazer •
na...ı
Aylarca teşhis konulamayan bir hastalıkla uğraştım, yürüyemez hale gelmiştim. Prof. Dr. Engin Sezer sadece muayene ile Behçet hastalığı teşhisini koydu ve doğru tedaviyle kısa sürede ayağa kalktım.
Alanında son derece bilgili, ilgili ve cana yakın bir doktor. Engin Bey’e minnettarım, herkese gönülden tavsiye ederim.
• Prof. Dr. Engin Sezer Muayenehanesi • Deri Biyopsisi •
Y
ya...ş
Engin beyi anlatacak kelime bulamıyorum o bir dahi o tam bir profösör ince naif cana yakın hastasını empatı kurarak dinlemesi tek kelimeyle eşi benzeri oşöayan bir doktor yıllardır baş edemediğim yüzümdeki lekeler onun sayesinde azaldı hala tedavim devsm ediyor güvenle içiniz rahat bir şekilde kendinizi ona teslim edebilirsiniz inanın böyle bir doktor zor gelir kendisine minnettarım
• Prof. Dr. Engin Sezer Muayenehanesi • Mezoterapi •
Engin Bey’e “Aktinik Keratoz” tanısı endişesiyle gitmiştim, ancak doktor bey yaptığı muayene ve detaylı açıklamalarıyla cildimdeki sıkıntının sadece güneş lekeleri olduğunu belirtti ve beni rahatlattı. Başka birkaç problemim içinde gitmeye devam edeceğim. Engin Bey, teknolojik ekipmanla donanımlı muayhanesi, parlak özgeçmişi, yurtiçi-yurtdışı deneyimlerinin yanısıra hastasını sıcak, samimi karşılanası, hikayesini dinlemesi ve detaylı bilgilendirmesi ile güven oluşturan bir hekim. Kendisiyle tanıştığım için çok mutlu oldum, dermotolojik sorun yaşayan herkese tavsiye ederim
be...
O kadar iyi ve işini iyi yapan bir doktor ki sizin hüznünüzle hüzünlenebilecek kadar yüce gönüllükızım ve oğlum için gittim. Oğlumun ağız çevresinde beyazlık vardı vitiligo olma şüphesi beni çok korkutmuştu ama Engin Bey o kadar güzel muayene etti ve o kadar tatmin etti ki açıklamalarıyla içim rahatladı. Kızım rahatsızlığına gelince yaklaşık iki senedir kızımın kulağında yara vardı kaç tane doktora götürdük hepsi egzama diyip bir sürü ilaç verdi ama hiçbiri işe yaramadı. Engin bey ilk baktıgında yaraların sedef hastalığı olma ihtimalini değerlendirdi ama kesin tanıyı koymak için biyopsi istedi. İşinde o kadar iyi ki insan sınırsız güvenebiliyor.Tedavi sürecini çıkan sonuca göre sorunsuzca götüreceğimize inancım sonsuz Kesinlikle dermatolojik sıkıntınız var ise tereddütsüz tercih etmelisiniz. İyi ki varsınız
• Prof. Dr. Engin Sezer Muayenehanesi • Dermatoloji Randevusu •
Engin Sezer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Engin Sezer, Dermatoloji. Size Engin Sezer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Allerjik Deri Testleri, Kriyoterapi, Fototerapi, Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj, Cilt Yenileme, Deri Biyopsisi, Deri Eksizyonel Biyopsisi, Deri Lezyonlarında Biyopsi Ve Kesi Alımı, Punch Biyopsi.
Engin Sezer adresi nerede?Engin Sezer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı, 6471. Sk. No:27/8, 35550 Karşıyaka/İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Engin Sezer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Engin Sezer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Engin Sezer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Engin Sezer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Engin Sezer hangi dilleri konuşuyor?Engin Sezer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Engin Sezer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Engin Sezer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Engin Sezer hakkında ne düşünüyor?Toplam 110 hasta / danışan, Engin Sezer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Engin Sezer hangi sigortaları kabul ediyor?Engin Sezer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.