Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak 35360
me...r
2008 yılında safra kesesi kanalımı tıkayan taş ERCP yöntemiyle doktorum tarafından başarılı bir şekilde açıldıktan bir süre sonra safra kesesini laparoskopi ameliyatıyla almış ve hızla iyileşmemi sağlamıştır.Şu an bu iyi olmamdan dolayı sayın doktorum ERCÜMENT TARCAN'a teşekkür ediyorum.
gü...n
Ercüment hocam,kemal hocam ve tüm ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.ameliyatım ve sonrasında yüzlerindeki gülümse ve tatlı dilekleriyle bizlere moral werdiklerinden dolayı kendılerıne defalarca teşekkür ediyorum.kendileri sayesinde meme ca teşhisiyle başarılı bir ameliyat geçirdim...tekrar tekrar teşekkürler..Allah sizin gibi güler yüzlü ve başarılı hocalarımızı başımızdan eksik etmesin
Ercüment Tarcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ercüment Tarcan, Genel Cerrahi.
Ercüment Tarcan adresi nerede?Ercüment Tarcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ercüment Tarcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ercüment Tarcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ercüment Tarcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ercüment Tarcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ercüment Tarcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ercüment Tarcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ercüment Tarcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.