Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum
Zeynep Kamil Hastanesi Kadın Hast ve Doğum Hastanesinden uzmanlığımı aldım
Siirt Devlet Hastanesinde Uzman olarak mecburi hizmetimi tamamladım
Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (Şimdiki adıyla Medeniyet Üniversitesi) Riskli gebelikler . perinatoloji ve kısırlık departmanlarında görev yaptım
Amerikan Hastanesi'nde Tüp Bebek eğitimi ve sertifikası alarak tüp bebek çalışmalarına başladım
Gebze Konak Hastanesinde 4 yıl çalıştıktan sonra kendi kliniğimi açarak şu anda kendi ofisimde çalışmaktayım

Ergün Bilgiç Muayenehanesi

Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi Cadde İstanbul Plaza No: 26 Kat:2 Daire:12 Gebze, Kocaeli 41400

• Sigortası olan hastalar

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Ergün Bilgiç Muayenehanesi

Kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum. Çok güzel bir detaylı muayene geçirdim. Her konuda beni bebeğimle ilgili bilgilendirdi.

• G

Ergün hocamıza bir arkadaşım tavsiyesi üzerine gittik 8 yıllık evliyiz çocuk olmadığı için ilk muayenede anladım ki doğru yerdeyim okadar iyi ve mükemmel bir insan bir doktor olarak okadar cana yakın ve güzel anlatıyor ki insan çekinmeden herşeyi rahat konuşabiliyor daha önceki gittiğim yerlerde boşuna zaman kaybetmişim yıllardır iyi bir doktor arayan biri olarak aklınızda hiç şüphe kalmasın sonuna kadar tavsiye ediyorum Allah iyiki sizi karşıma çıkarmış hocam .çok çok mükemmel birisi kendileri biz çok beğendik ve sevdik eşimle aldığımız en doğru karar oldu Ergün hocam ilgisi detaylıca anlatması tedavi süreci takip etme mükemmel.

• Ergün Bilgiç Muayenehanesi Tüp Bebek  •

Canım doktorum ile aşılama sürecinden beri beraberiz bugün detaylı ultrasonda bebeğin her detayına saatlerce baktı her muayene de ayrı bir özen ve dikkatle çalışıyor babacan yapısı sayesinde içimiz çok rahat

• Ergün Bilgiç Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

• H

Çok harika bir doktordu ilk defa tekte bu kadar iyi bir doktora denk geldim :) Her şeyi detaylı anlatıyor asla aklımda soru kalmadı :)

• T

Ergün beyin ilgisine ve bilgisine çok iyiydi her detayı tek tek anlatarak muayene etti 1 saat boyunca detaylı bir şekilde inceledi eşim ve bana da aktardı tüm gördüklerini bebeğimizin yüzünü göstermek için de çok uğraştı iyi ki tanıştık çok memnun kaldık

• D

Dr Ergün beyi detaylı ultrason için uzun araştırmalar sonucunda buldum iyi ki de yollarımız kesişmiş her türlü sorumuza eksiksiz en detaylı şekilde cevap verdi bilgisi ve deneyimiyle gözü kapalı güvene bilirsiniz

• Z

Mükemmel bir doktor detaylı ultrason için gittim kendisine sonsuz tavsiye ederim bu kadar açıklayıcı ve her sorumu detaylı şekilde bana anlattı

• D

Ergün beye birçok kişinin önerisiyle genel muayene ve ikili tarama testi yaptırmak için gitmiştim. Tedavinin sonunda neden arkadaşlarımın ısrarla bu doktoru önerdiğini daha iyi anladım.13 haftalık gebeyim, kendisi ultrasonla çok ayrıntılı bir tarama yaptı ve işinde çok iyi olduğu her halinden belliydi. Sorduğum her soruya yılmadan tatmin edici cevaplar verdi. Genel olarak babacan ve rahatlatıcı bir tavrı vardı. Böyle olunca insan kendini daha emin ellerde ve yolundan emin hissediyor. Tek sıkıntı bekleme süresiydi. Yaklaşık 1 saat kadar bekledik ama onun dışında her şey harikaydı.

• Ergün Bilgiç Muayenehanesi İkili Tarama Testi  •

Sevgili hocam sayesinde bebeğimi kucağıma sağlıkla aldım yaşadığım rahatsızlığı fark etmemişken bile hocam hemen yatışımı yapıp müdahale etti. Gece demeden koşa koşa geldi Hep dualarımdasınız herkese öneriyorum en kısa sürede kızımla ziyarete gitmeyi planlıyorum kendilerini

• Ergün Bilgiç Muayenehanesi Gebe Takibi  •

• D

Detaylı ultrason için İzmit’ten Ergün Bey için geldim. Ortalama 1 saat gibi bir muayene oldum. Herşey ile tek tek ilgilendi detaylı anlattı , çok memnun kaldım