Fevzi Çakmak Caddesi Kırcaali Mahallesi No:76 Osmangazi, Bursa
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu +22 daha fazla
Hakkımda
1998 YILINDA ULUDAG ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLDUM .2000 YILINDA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESI NÖROŞİRÜRJİ A.B.D. DA EĞİTİMİME BAŞLADIM 2006 YILINDA...
Okullar / Eğitimler
- ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ
- ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAK.NÖROŞİRÜRJİ A.B.D.
Bel Fıtığı Ameliyatı
Omurga Kırıkları Tedavisi
Preoperatif Değerlendirme
Tam Kan Sayımı-Hemogram
t.....
Bel fıtığı için gittiğim Dr Erhan Aslan’ın rahatsızlığım ile ilgili verdiği bilgilerden ve en önemlisi bana verdiği güvenden sonra ameliyat olmaya karar verdim .Çok başarılı ve çok kolay bir ameliyat geçirdim.Hiç ağrı hissetmedim üç saat sonra yürümeye başladım .Eski ağrılarımdan çok şükür kurtuldum.Diş çekiminden daha kolay bir ameliyat geçirdim
es...
Son iki aydır dayanilmaz boyuta ulasan bel bacak agrim vardi. Tavsiye üzerine erhan hoca ulastim mr sonucuma göre ameliyat olmam gerektiğini söyledi L5 S1 . Düşünmek istedim. Bir kaç doktor daha ameliyat dedi. Fizik tedavi ye gittim oda işe yaramadı her geçen gün ağrılarım arttı sol bacağımın üstüne basamaz oldum . İki büklüm olarak 25 ekimde hastaneye girdim. Erhan hocam başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Allah razı olsun ameliyat öncesi ve sonrası ilgiliydi. Yaklaşık 2 saat sürdü ameliyat gerçi bana 1 dk gibi geldi narkozdan dolayi. Ameliyattan 3 saat sonra yürümeye başladım ve artık dik şekilde yürümeye başladım. O uyutmayan ağrılardan kurtuldum. Çok şükür. Herkes ameliyat olma belini elletme diyordu ama inanın acıyı çeken bilir boş yere acı çekmeyin. Ameliyat sonrası Ayak uyuşması ve hafif bir ağrı oluyor o zamanla geçecek dedi erhan hocam. Kesinkle alanında iyi güler yüzlü kendinizi rahatça emanet edeceğiniz bir hekim . Allah razı olsun iyi ki iyi hekimlerimiz var .
z.....
Eylül ayında bel fıtık ameliyatı oldum ve memnunum..iki ay ağrı çektim bacaklarım uyuşmaya başlamıştı ayakta durmak oturmak mümkün değil tabi yaşayanlar bilir. Şuan sorunum yok çok şükür yaklaşık 3 hafta sonra eski hayatınıza dönüyorsunuz..Dr Beye çok teşekkür ediyorum sayesinde çok daha iyiyim ve hastane olanakları da gerçekten iyi.
y-...ş
Mart ayında sol kol ağrısı için Erhan beye randevu aldım muayene sonucunda boyun fıtığı teşhisi konuldu hiç tereddüt etmeden ameliyat dedi ve sonuç mükemmel Allah razı olsun Eylül ayında eşim sol kol uyuşması şikayetiyle Erhan beye tekrar yolumuz düştü mr sonucunda boyun fıtığı teşhisi ve kararlı bir şekilde ameliyat dedi ve sonuç yine mükemmel şuan eşimle birlikte sıkıntılardan kurtulduk Allah razı olsun çok kararlı ve dik bir duruşu var teşekkürler hocam
Fıtık sebebiyle yaklaşık 2senedir çekmekte olduğum kronik ağrılarım mevcuttu. Erhan hocama başvurduğumda ameliyatlık seviyeye gelmiş 2 fıtığım olduğunu söyledi. Birlikte ameliyat kararı aldık ve 4 Eylül’de ameliyatım gerçekleştirildi. Erhan hocam ilgisi, bilgisi ve tecrübesiyle bu süreçte çok yardımcı oldu ve ameliyat konusunda ne kadar doğru bir tercih olduğunu net olarak gösterdi. Buradan da kendisine ilgisi ve tedavisi için teşekkürlerimi iletmek isterim. Ameliyat konusunda şüphesi olanlara da süreçten hiç korkmamaları gerektiğini söylemek istiyorum. Aynı gün yürümeye başlıyorsunuz, ağrılar ise emin olun fıtık sebepli tutulmalarda yaşanılan acılardan daha az ve her geçen gün azalıyor. Erhan hocanın direktiflerine uyduğunuz, sporunuzu ihmal etmediğiniz sürece hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.
ha...
05.09.2023 tarihinde Bursa Medical Park Hastanesi'nde boyun fıtığı ameliyatını gerçekleştirdi. Doktor bey ameliyat öncesi görüşmemizde çok rahat tavırları ile korkularımı yenmemde etkili oldu. kendisi işinde usta maharetli bir doktor. 8 yıldır süren boyun fıtığı şikayetlerimden sayesinde kurtuldum. ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. benim boyum fıtığım kireçlenmiş ve kemikleşmişti bundan dolayı ameliyatım normal ameliyatlara göre 2 saat kadar uzadı doktorumuzun yoğun çabalarıyla başarılı bir şekilde geçti.ameliyatın ertesi gününden itibaren ayaktayım bütün sosyal aktivitelerimi rahatlıkla yapabiliyorum. Çok küçük ağrılarım var onlarda ameliyata bağlı ağrılar. her geçen gün daha rahat haraket ediyorum. bugüne kadar gecikmiş olmanın pişmanlığı var içimde. Erhan beyden Allah razı olsun beni bu bitmeyen ağrılarımdan ve korkularımdan rahat tavırları ikna ederek kurtardı. Hayat boyu başarılar dilerim. Korkmayın kendinizi bu eziyetten kurtarın.
ca...
Geçirmiş olduğum Beyin ameliyatında ve sonraki Tedavi sürecinde Erhan bey gerçekten içtenlikle desteğinden dolayı çok çok memnun kaldım. Kaldı ki harika bir insan ve Doktor. İyileşmeye başladığım halde dostluğumuz daim.. Türkiye de böylesi Doktorların daha çok olması dileğimle.. Erhan beye teşekkürlerimi sunuyorum Başarılarının daim olmasını diliyorum.
f....
Bel fıtığı ameliyatım başarıyla sona erdi. İki hafta içerisinde tamamen iyileştim. Hastanenin imkanları ve doktorumun ilgisi mükemmeldi.
Ben memnun kaldım.
öz...r
Herkesler gibi bende bel fitigi ameliyatindan cok korkuyordum erhan hoca once neden olmam gerektigini sonra ameliyatin cok basit oldugunu vs anlatti gazimi aldi ikna oldum sol ayagimi basamiyordun 10 yildir zaman zaman artan azalan belimde agri bacagimda guc kaybi vardi hepsinden kurtuldum cok sukur bedava aci cekmeyin kesinlikle tavsiye ediyorum Allah isini gucunu rast getirsin herkeslerede saglikli gunler dilerim
gk...
Aralik 2022 den beri devam eden (öncesinde de var) sol kol ve boyun ağrılarım vardi erhan hocaya bi yakınım vasıtasıyla gittim ameliyat olmam gerekliydi gerekli mr kontrolünü yaptiktan sonra ameliyata girdim ilk kez ameliyat oldum ve gerçekten cok konforluydu hic ağrı sızı hissetmedim rahat geçti doktor işinin ustasi rahatlıkla söyleyebilirim ameliyat sonrası ilaçlarla egzersizlerle tedavim devam etti su an gayet iyiyim hafif agrilar oldu ancak onlarda zamanla geçtiğini belirtiyor zaten kolumda agri yok hiçbir sorun yaşamadım benim gibi olanlar boşuna beklemeyin ameliyat durumunuz varsa rahatça olabilirsiniz
Hakkımda
Okullar / Eğitimler
- ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ
- ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAK.NÖROŞİRÜRJİ A.B.D.
Deneyimler
- ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 1998
- ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2006
- BURSA ŞEVKET YILMAZ DEVLET HASTANESİ 2008
Ödüller
- Periferik Sinir Kesisinde Topikal uygulanan Sitidin ,Kolin ve Sitikolin'in Aksonal Rejenerasyon ve Epinöral Skar dokusu Üzerine Etkilarinin Araştırılması TND YILIN BİLDİRİLERİ ÖDÜLÜ
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları