- Bel fıtığı
- Omurga Kırığı
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Elmasbahçeler, Ankara Yolu Cd No: 44, 16230 Osmangazi̇/Bursa, Bursa
Özel Hayat Hastanesi
Elmasbahçeler, Ankara Yolu Cd No: 44, 16230 Osmangazi̇/Bursa, Osmangazi, Bursa 16040
na...u
1 ay önce erhan beyde ameliyat oldum belim ve bacağım baya bi ağrı yapıyordu tavsiye üzerine erhan beyle tanıştık acısız ve ağrısız bir ameliyat geçirdim şuanda gayet iyim ağrı kalmadı gibi
se...l
Annem bel fıtığı şikayeti nedeniyle Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erhan Arslan tarafından ameliyat edildi. Muayene sürecinde hastalığın durumu ve ameliyat süreci hakkında ayrıntılı ve anlaşılır bilgilendirme yaptı. Sorularımıza açıklayıcı yanıtlar verdi ve süreç boyunca düzenli takip sağlandı. Ameliyat sonrasında annemin ağrı şikayetlerinde azalma oldu ve iyileşme süreci planlı şekilde ilerledi. Kontrollerde gerekli yönlendirmeleri yaparak süreci yakından takip ett
ne...k
Bel ağrısından ve hareket kısıtlılığı dan agrilardan dolayı gittim film sonuçları ameliyat dedi Erhan bey flimlerde gayet güzel ve anlaşılır şekilde anlattı
Ö
öz...z
Kolay gelsın Erhan Bey rahatsızlığımınn tüm sürece ile çok güzel ılgılendı oncesı ve sonrası anlattı o kadar doktora gitmiştim ki her doktor fraklı bısey soyledı yurumeyemzsın dıyenlee bıle oldu ama bana Erhan bey bel fıtıgı amelıyatı yaptı ve yuruyebılıyorum egılıyorum 15 gün oldu daha agrım yok korkmayın benım gıbı karar verın tedırgınlıgımıde yendım hıc düşünmeden Erhan Arslan'a güvene bılırsınjz. Çok şükür ıyıyım daha da ıyı olacagım
Allahın ıznıyle iyiki Erhan Arslan• Özel Hayat Hastanesi • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
ar...r
Ben bu Doktora ilk defa gittim benim için gayet iyiydi ilgilendi dinledi ve sonuç odaklı oldu
se...n
Dayanılmaz bir ağrı şikâyetiyle başvurdum. Aynı gün içerisinde planlı ameliyatları olmasına rağmen akşam saatlerinde müdahale edildi. Ameliyatın üzerinden 15 gün geçti ve şu an kendimi iyi hissediyorum. Süreçle ilgili gerekli bilgilendirmeler yapıldı.
• Özel Hayat Hastanesi • Diğer •
na....
Erhan Bey, 30 Aralık 2025 tarihinde bel fıtığı ameliyatımı gerçekleştirerek beni o korkunç ağrılardan kurtardı. Yaklaşık bir yıldır cesaret edemediğim ameliyat kararını, Erhan Bey’in güven veren yaklaşımı ve destekleri sayesinde alabildim. Sürecin en başından itibaren bilgilendirici, sakinleştirici ve son derece ilgiliydi. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına buradan bir kez daha içtenlikle t. ediyorum.
mu...
Yaklaşık 2 ay bel fıtığı ağrılarım vardı. Taki Erhan hocama muayene olana denk, bana bel fıtığım için mikrocerrahi ameliyatini önerdi ve ameliyatı kendisi yapti. Ameliyattan 5 6 saat sonra normal bir şekilde yürüyebildim. Muayeneden ameliyat sonrasina kadar bana yaklaşımı ve tavrı çok iyiydi.
as....
10 gün önce bel fıtığı ameliyatı oldum.
Erhan hocam, beni şiddetli ağrılarımdan kurtardı.
Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi için kendisine saygılarımı arz ediyorum.
Gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. İşinde , Profsyenel bir hekim
• Özel Hayat Hastanesi • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
Merhaba erhan bey ameliyatım çok güzel geçti belimde 6 adet vida olamasına rağmen bir hafta içinde normal hayatıma devam edebiliyorum herşey için elinize sağlık
• Özel Hayat Hastanesi • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
Erhan Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erhan Arslan, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Erhan Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu.
Erhan Arslan adresi nerede?Erhan Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Elmasbahçeler, Ankara Yolu Cd No: 44, 16230 Osmangazi̇/Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erhan Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erhan Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erhan Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erhan Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Erhan Arslan hangi dilleri konuşuyor?Erhan Arslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erhan Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erhan Arslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erhan Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 146 hasta / danışan, Erhan Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları