Dr. Erhan Çömü, Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur.2012 yılından itibaren medikal estetik alanında sertifikalı uygulamalar gerçekleştirmektedir. Konya Selçuklu’da bulunan kliniğinde; botoks, dolgu, PRP, ip askılama ve yüz gençleştirme gibi güncel estetik yöntemlerle danışanlarına hizmet sunmaktadır. Estetik uygulamalarda sağlıklı ve doğal görünümler elde etmeyi amaçlayan Dr. Çömü, alanındaki deneyimiyle güvenilir bir yaklaşım sergilemektedir.
- Ben
Selülit Tedavisi
Yüz Dolgusu
İple Yüz Germe
h...
Erhan Hocaya botox yaptırdım çok memnun kaldım. Kuzenimin tavsiyesi üzerine gittim iyi ki de gitmişim.
d.....
Botoks ve gençlik aşısı yaptırdım , memnun kaldım.Erhan Hocanın bilgisi ve sorduğum tüm soruları açıklaması beni ayrıca memnun etti.
• Erhan Çömü Muayenehanesi • Botoks •
Z
z ...g
Tavsiye üzerine gittiğim kliniginde güleryüzü Samimiyeti islem sırasında bilgilendirmesi cok iyi . Asistanı ve kendisi o kadar güzel bir ekip ki sorduğunuz tüm sorulara sabırla ve güleryüz ile cevap veriyorlar. Butun işlemleri güvenle yaptırabılecegız bir Klinik sıradaki randevum dudak dolgusu
• Erhan Çömü Muayenehanesi • Botoks •
yu...l
Erhan Hocamla bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım.Hijyene önem veren bir klinik.Dudak dolgusu ve Botox işlemi yaptırdım çok memnun kaldım.Erhan Hoca ve ekibine sevgilerimi sunuyorum
• Erhan Çömü Muayenehanesi • Dolgu •
e...
Dr. Erhan hocaya arkadaş tavsiyesi üzerine gittim. Mezoterapi yaptırdım. İşlemden çok memnun kaldım, hijyen konusundaki hassasiyetleri çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim.
s...
Erhan Bey'e arkadaşım aracılığıyla başvurdum. Dudak dolgusu işlemi yaptırdım. Kesinlikle tavsiye ederim, güleryüzlü ve eli çok hafif, memnun kaldım.
h...
Erhan hocaya arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Dolgu ve botoks yaptırdım. İki işlemden de çok memnun kaldım.
Erhan Çömü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erhan Çömü, Pratisyen. Size Erhan Çömü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu, Lazerle Yüz Estetiği, PRP Yüz Gençleştirme, PRP, Dudak Dolgusu, Lazerle Leke Tedavisi, Dolgu, Yüz Dolgusu, Botoks.
Erhan Çömü adresi nerede?Erhan Çömü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Görgülü Center, Esenler, Horasan Sokak, B Blok 2/32 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erhan Çömü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erhan Çömü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erhan Çömü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erhan Çömü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erhan Çömü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erhan Çömü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erhan Çömü hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Erhan Çömü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erhan Çömü hangi sigortaları kabul ediyor?Erhan Çömü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.