2009-2012 yıllarında Yozgat devlet hastanesinde mecburi hizmetini tamamladı. Sonra Kayseri Acıbadem hastanesinde 2012-2013 yılında çalıştı. Daha sonra halen çalışmakta olduğu Anadolu Hastanesi bünyesine katıldı.
Mesleki ilgi alanları arasında Ortopedik travma, Replasman cerrahisi (eklem protezleri), ayak ve ayak bileği cerrahisi, artroskopik cerrahi, spor yaralanmaları ve kalça cerrahisi yer almaktadır.
Türk Tabipler Birliği, Antalya Tabip Odası, Kemik ve Eklem hastalıkları Derneği ve TOTEK üyesidir.
- Tibia Kırığı
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Merkez Mahallesi, Antalya
Atatürk Devlet Hastanesi Şerik Semt Polikinliği
fa...a
İyi akşamlar Erhan hoca ile annemin kalça kısmımda oluşan yoğun ağrıları ve yürüme de baya zorluk çekmesi ile ilgili tedavi için gittik kendisi çok başarılı bir kalça protezi ameliyatı yaptı ve çok ilgilendi herkese tavsiye ediyorum
• başka bir yer • Diğer •
9 eylülde trafik kazası geçirdim 12 eylülde ameliyat oldum 2tane koluma 1 tane köprüçük kemiğime platin takıldı suan gayet iyiyim kontrollerim sürüyor 17 ekimde son kontrollerim yapıldı ve gayet iyi gidiyor Ameliyat öncesinde ve sonrasında hiçbir sorunla karşılaşmadım Ameliyatımdan bu yana gerek bölümün çalışanları gerek ERHAN hocanın kendisi çok yardımcı oldu kendisi cok saygı duyulan ve sevilen bir doktor tavsiye ederim.
• Atatürk Devlet Hastanesi Şerik Semt Polikinliği • Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu •
C
ce...
Trafik kazası geçirdiğim için gittim.İki ayak bileğimde kırıklar ve sağ el bileğimde sorun vardı. Ayak bileklerime platin koyuldu. Ameliyat öncesinde ve sonrasında hiçbir sorunla karşılaşmadım. Hastanenin hemşireleri çok nazik ve sabirlilar. Olabilecek en çabuk ve sabırlı şekilde ameliyat ettiler. Şuan gayet iyiyim ve rahatlıkla yuruyebiliyorum, gerçekleştirilen ameliyat sonucu herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Alanında tercih edilebilecek bir doktor ve hastane . Teşekkürler.
• başka bir yer • Diğer •
28.02.2022 tarihinde korkuteli devlet hastanesinde ön çapraz bağı ameliyati oldum Erhan Hoca'ma. Ameliyat sürecinden önce gerek bilgilendirme gerek ameliyat sonrasi ilgisi cok iyiydi. Ameliyatım da gayet basarili gecti. Cok başarılı bir hekim. Verdiği kararlara güvenebilirsiniz. Cok memnunum
m...n
2019 Da geçirmiş olduğum trafik kazası sonucu devlet Hastanesi'nde yer kalmadığı için özel hasteye sevk edildim femur boyun kırığım vardı hocamın yapmış olduğu amaliyat sonucu kısa sürede ayağa kalktım kendisine. Şükranlarımı sunar tüm sevdikleriyle sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum teşekkürler hocam
na...l
Sevgili Erhan Bey ile tanışıklığımız annemin ilk omuz ameliyatı ile Side Anadolu Hastanesinde oldu. İlgi ve alakası, güler yüzlülüğü, işinde çok iyi olması bir yıl sonra İzmir’de yaşayan dayımın kalça ameliyatını da Erhan bey’in yapması ile devam etti. 2013’te başlayan tanışıklığımız ve memnuniyetimiz bu yıl annemin yine Ankara’dan Antalya Anadolu Hastanesine gelerek diğer omuz ameliyatını artık aile doktorumuz olarak gördüğümüz Erhan bey’e olmasına neden oldu. Yine çok iyi bir iş çıkardı, tabii ki... Kendisini tüm ortopedik rahatsızlığı olan hastalara sonsuz bir güven ile tavsiye ederim. İyi ki sizin ile yolumuz kesişmiş sevgili doktorumuz
• Antalya Özel Anadolu Hastanesi • Omuz Artroskopisi •
Op. Dr. Erhan Karabuğa
Mesleğimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Sizler hastalarımızın iyi olması bizi daha çok motive ediyor. Teşekkür ederim.
be...l
doktor beye bel ağrısı şikayeti sebebiyle muayene oldum. ilgisi alakası çok güzeldi ve güleryüzlü.. hastasına ayırdığı vakit, hastalığımı anlatması ve verdiği tedavi... herşey den çok memnun kaldım. herkese tavsiye ediyorum.
• Antalya Özel Anadolu Hastanesi • bel ağrısı •
ay....
Hali saha maçında ön çapraz bağ tam koptu. Erhan hocama güvendim ve ameliyat oldum. Başarılı bir ameliyat yaptı. Kendisi başarılı olduğu kadar çok kibar ve nazik davrandı. Tesekkur ediyorum. Ve gördüğüm en görgülü ve nazik bir doktor olduğunu bilhassa belirtmek istiyorum.
• Antalya Özel Anadolu Hastanesi • •
Op. Dr. Erhan Karabuğa
Teşekkür ederim.
fi...t
14 haziran da eşimle birlikte geçirdiğimiz motor kazası sonucu Her iki femur parçalı kırık ve tibia (kaval kemiği) dışarı çıkmıştı. Allah'a şükürler olsun ki Erhan Hoca 3 gün arayla her iki bacağımi saatler süren ameliyatlardan sonra gösterdiği başarı ömrümün sonuna kadar unutturmayacak. Umutlarımızın tükendiği yerde gösterilen ilgi alaka güleryuz ve işini mükemmel derecede yapan Erhan hocaya teşekkürlerimi bir borç bilirim. Allah sizden razı olsun hocam. Şiddetle tavsiye ediyorum.
• Antalya Özel Anadolu Hastanesi • Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu •
al...i
Buyuk bır motor kazası gecırmistim. Bacagım da kırıklar ve bılegımde de ters donme vardı cokta umutlu bakılmazken doktorumuz cok kısazamanda muthıs bir amelıyatla ayagımı eskı halıme getırdı gercekten mukemmel bır doktor herkeze tavsıye ederız Burdurlu olmamıza ragmen doktorumuz ıcın antalyaya gelıyoruz. Guleryuzu ve sıcakkanlılıgıyla kesınlıkle cok ıyı bır doktor
• Antalya Özel Anadolu Hastanesi • Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu •
Erhan Karabuğa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erhan Karabuğa, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Erhan Karabuğa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu.
Erhan Karabuğa adresi nerede?Erhan Karabuğa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erhan Karabuğa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erhan Karabuğa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erhan Karabuğa hangi dilleri konuşuyor?Erhan Karabuğa ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erhan Karabuğa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erhan Karabuğa bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erhan Karabuğa ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erhan Karabuğa hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Erhan Karabuğa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları