Ücret öğren

Op. Dr. Erhan Şen Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Başkent Üniversitesi/Ankara Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilin Dalı'nda uzmanlığını tamamlayan Erhan Şen kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Yetişkin

Paşakent Mahallesi Şehit Hüseyin Süzener Caddesi C2 Blok No:9, Balıkesir

Paşakent Mahallesi Şehit Hüseyin Süzener Caddesi C2 Blok No:9, Balıkesir

Röportaj

Erhan Şen

Paşakent Mahallesi Şehit Hüseyin Süzener Caddesi C2 Blok No:9, Bandırma, Balıkesir 10200

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Harika kurum şartları

Sünnet operasyonu için gittiğimiz Erhan beyden çok memnun kaldık.Tarafimiza detayli bilgilendirme yapıldı.Güler yüzlü, iletişime açık bir surec geçti.

• D

Muayene sürecim boyunca doktorum son derece ilgiliydi. Durumumu net ve anlaşılır şekilde anlattı, gereksiz endişeye sevk etmeden bilgilendirdi. Tedavi sürecinde de yaklaşımı çok profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Erhan Şen Diğer  •

Alanında başarılı, yönlendirmesi hastaya doğru tedavi uygulaması taktir edilecek bir doktor

• Y

Dr.beyin hastayı rahatlatan konuşmaları ciddiyeti ve titizlikle rahatsızlığın la ilgili anlattığım şikayetleri dinlemesi çok güzeldi.Ayrica ayrıntılı bir şekilde ultrason muayenesi beni çok memnun ettl.

• T

Gercektende isinde cok basarilir bir doktor. Sünnet icin geldik gayet memnun kaldik

• R

Okuduğumuz yorumlar sayesinde Erhan beyi tercih ettik ve sonuç mükemmeldi Her nekadar biz heyecanlı olsak da kendisi sakindi 6 yaş sünneti başarı bir şekilde sona erdirdi sonrasında bir telefon kadar yakın bütün sorularımızı cevapladı ve yanında olan ekip muhteşem ve ilgili sizin gibi ilgili hekimler iyi ki varsınız...

• Erhan Şen Sünnet  •

Sünnet olacaklar ebeveynlere öneririm işinin ehli güler yüzlü cana yakın doktorumuz biz memnun kaldık gelen kişilerde memnun kalacaklardır tavsiye ederim

• Ş

Böbreğimde 47 milim taş vardı erhan bey kapalı ameliyatla taşlarımi kırıp aldı bandırmada böyle bir doktor olduğu için çok şanslıyız. Kendisi mükemmel bir doktor tavsiye ederim

• Erhan Şen Diğer  •

• I

Erhan bey gerçekten işini severek yapan biri iki oğlumun sünnetini yaptı bi sıkıntı yaşamadık çok şükür tavsiye ederim güler yüzlü tatlı Bi ekip

• O

İstanbulda ikamet etmekteyim,Erdeğe gelmiştik,oğlumun idrar yollarındaki sağlık sorunu ile ilgili Erhan hocayı internetten buldum,iyikide bulmuşum,teşhisini yaptı,ilaçlarını verdi, çalışmalarında başarılar diliyoruz.Atamızın dediği gibi "Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz"iyiki varsınız hocam saygılar.