Op. Dr. Erkan Türköz Özel Konak Hastanesinde görev yapmaktadır.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Özel Konak Hastanesi

Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No: 44, İzmit 41050

Çalıştığım kurumun ve sendikamın diğer hastenelerle anlaşma yapmasına rağmen 2. Çocuğumuzdada Eşim Erkan hocama güvenip yine onu tercih etti . Kocaelindeki bizce en iyi kadın doğum uzmanı. Tecrübesi güler yüzü samimiyetiyle bu süreci hem daha sağlıklı he daha huzurlu geçirmenizi sağlıyor

• Özel Konak Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Kocaeli’nin sahip olacağı gelmiş geçmiş en profesyonel kadın doğum uzmanı. Teşhis, tanı , ultrason gözü, tedavi yöntemleri en önemlisi de hasta doktor ilişkisi mükemmel bir doktor. Hastasını tedirgin etmeden süreci göğüsleyip kontrollü bir şekilde ilerlemesi yönlendirmesi mütevazi bir şekilde hastanın anlayabileceği bir dille hitap etmesi… Erken evre rahim kanseri ile mücadelem başlamışken. Öncesinde zaten kadın doğum doktorum olan erkan bey sayesinde bunuda atlattım çok şükür Rabbim Erkan Bey’e uzun sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin

• Özel Konak Hastanesi Diğer  •

Erkan Hoca 18.11.2025 tarihinde çocuğumuzun doğum işlemini gerçekleştirdi. Gerek süreç boyunca olan rahatlatıcı ve doğal tavrı, gerek işindeki profesyonelliği ile kendisi harika bir doktor. Eşim sezaryen ile doğum yaptı ve herkes bir kaç hafta boyunca zorlanacağını, çocuğu tutamayacağını falan söylemişti fakat Erkan hocanın tecrübesi ve yeteneği ile kendisi ertesi gün neredeyse tamamen iyileşmiş, yürüyebilir, merdiven çıkıp inebilir ve çocuğu rahatça tutabilir haldeydi. Süreç boyunca her şey mükemmeldi. İyi ki İzmit'in böyle bir doktoru var.

• Z

Değerli doktorum 29 Ekim 2025 te sezaryen doğumumu yapan kıymetli doktor .Daha önce de 1 sezaryen,miyom ameliyatı olmuş biri olarak yazıyorum Erkan hocanın eli çok iyi .Önceki ameliyatlarımda yaklaşık bir ay hep yattım hiç doğrulamamıştım ama bu doğumumda hemen ayağa kalktım kendi işimi kendim gördüm bu büyük bir lutuftu benim için .Biraz geç tanıştık ama iyiki size gelmişim hocam.

• Z

Canım Erkan Hocam kesinlikle işinin ehli harika bir insan bir doktordan çok daha fazlası insana inanılmaz güven veren deli dolu enerjik sıcakkanlı bir insan onu tanıdığım için çok mutluyum 2 doğum yaptım çok memnun kaldım kocaelideyseniz başka doktor aramayın biraz bekliyorsunuz ama gülü seven dikenine katlanır

• F

Kocaelinde tanıdığım en iyi kadın doğum doktoru. Çok neşeli ve sevecen hastasıyla son derece ilgili. Benim 2.doğumum olmasına rağmen Sezeryan sonrası çok çabuk iyileştim hastalar kesinlikle bu farkı hissedecekler. Dr. Erkan Türköz der susarım …

• Özel Konak Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Erkan beyin kontrolünde ikinci çocuğumu 1 ay önce kucağıma aldım. Muayenelerinde sizi rahatlatan, her şeyi ince ayrintisina kadar anlatan çok doğal biri.en önemlisi eli çok hızlı ve pratik.sezeryan oldum . Ameliyathaneye gelmesiyle 2 dk içinde bebeğin sesini duyduk. Sezeryan sonrası çok hızlı iyileştim. Serviste yatarken bile Erkan beyin hastaları farkı hissedecek. Çok kolay ve hızlı iyileştim .Allah ondan razı olsun ..ultrason gozlemide çok iyi . Aklıma takılan soruları sormak için mesaj attığımda ilk fırsatta size dönüş yapıyor ..her anlamda gözünüz kapalı guvenebileceginiz bir hekim. Kocaeli'nde kadın doğum doktoru dediğinizde çoğu kimsenin tek geçtiği bir isim ..kendisinden Allah razı olsun

• I

keşke esimin hamileligin ilk ayinda baslasaydik tedaviye ama olsun erkan bey oglumuzu saglikla kucagimiza kavusdurdu :) guleryuzlu konusken aciklayici anltimi ile akilda soru birakmiyor, gittiginizde biraz bekliyorsunuz ama değer :) tereddut etmeden gidebilirsiniz :)

• Özel Konak Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

• 1 sene önce Erkan Bey de doğum yaptım. Gebeliğimin başında tavsiye üzerine gittim. işinde ve alanında gerçekten başarılı bir doktor bende diğer hastaları gibi kocaelindeki en iyi kadın doğum doktoru olduğunu düşünüyorum. Sayesinde huzurlu tedirgin olmadan mükemmel bi hamilelik geçirdim. Doğumda öyle gerçekten doktorun bilgili olması o kadar etkiliyor ki bu süreci Erkan Bey bunun için çok iyi bir tercih ikinci bebeğimide düşündüğümde kesin tercihim o olacak. Herkeze şiddetle tavsiye edebileceğim bir doktor. Başarılarınızın devamını dilerim Erkan Hocam

• Özel Konak Hastanesi Gebe Takibi  •

• Ş

Altı ay önce doğum yaptım , dokuz aylık hamileliğim süresince, doğum sırasında ve doğum sonrasında Erkan bey sayesinde harika bir süreç
    Yaşadım kesinlikle Kocaeli
    Ve çevresinde ki en iyi Kadon doğum uzmanı, en başka çekinerek uyanarak girmiyorsunuz odasına karşınızda sizi anlayan sizden biri var size tepeden bakmıyor anlamaycağınız bir lugat kullanmıyor, canayakın içten tavrı rahatlığı sizide rahatlıyor normal bir sey yaşadığınızı hissettiriyor bazı doktorlar gibi hamileliği bir hastalık süreci gibi görmüyor , günün her saati ulaşabiliyorsunuz telefonuna bıraktığınız mesajlara dönş yapıyor sırf içiniz rahat etsün diye, doğum konusunda ben kendi isteğimde Erkan beyin normal doğum yap ısrarına ramen sezaryanı tercih ettin iyi ki ettim , Erkan beyin ameliyathaneye gelmesiyle bebeğimi kucağıma almam arasında maximum 5 dk lık bir süre vardır hem çok hızlıydı hem de hiç bir sorun yaşamadım doğum sonrasında çok ilgiliydi dikişlerim neredeyse hiç ağrısız diye bileceğim bir şekilde geçti ki insanların anlatmasona bakarak dayanılma acılar beklemiştim ama ne kadar profesyonel ne kadar çok vaka görmüş bir doktorunuz varsa o kadar şanslısınız Erkan hocaya önce insanlığı ve samimiyeti aonrada profesyonelliği ve kusursuz cerrahlığı için çok tesekkürler.

• Özel Konak Hastanesi Sezeryan Doğum  •