1989 yılında Mersin’de doğdu. 2007 yılında Adana Fen Lisesi’nden, 2014 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2019’da SBÜ Ankara Ulucanlar Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göz ihtisasının tamamladı. 2019-2022 yılları arasında Mardin Midyat Devlet Hastanesinde devlet hizmeti yükümlülüğünü tamamladı. 2022-2023 yılları arasında Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları ABD’de Dr. Öğr. Üyesi olarak çalıştı. Temmuz 2023’den bu yana Diyarbakır Batı Hastanesinde çalışmaktadır.
ÜYE OLDUĞU KURULUŞLAR: Türk Tabipleri Birliği, Türk Oftalmoloji Derneği, American Academy of Ophthalmology.
- Katarakt
Görme Alanı Testi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Özel Batı Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Tonometre
Tonometri
Şaşılık Tedavisi
Özel Batı Hastanesi
Benim sol gözüm 3.75 sağ gözüm 4 numara miyoptu. Esat hoca tetkiklerden sonra detaylı bir şekilde tüm yöntemleri anlattı ve retina kalınlığım da uygun olunca smile yöntemini uygun buldu.Operasyon sırasında Esat hoca bana adım adım işlemleri anlatarak beni rahatlattı. İşlemden sonra iki üç saat ağrım oldu ama sonrasında o ağrı yok oldu her şeyi net görmeye başladım. Ertesi gün kontrole gittiğimde göz numaram 0.25 olmuştu %100 görüyordum sadece telefona bakınca gözüm bulanıklaşıyordu onu da Esat hoca yavaş yavaş normale döneceğini söyledi. Bugün 12. günüm ve her şeyi gayet net görüyorum kuruluk batma yanma da olmuyor memnunum iyi ki olmuşum diyorum.
R
r....i
Sağ gözümde miyop, sol gözümde miyop ve astigmat vardı. Esat Hoca, SMILE lazer işlemini uygun gördü. Hoca çok ilgiliydi, sağ olsun. Ben çok memnun kaldım. 15 yıldır kullandığım gözlüklerden kurtuldum, hem de göz numaram sıfırlanarak. Çekinmeyin, tereddüt etmeyin. Sizlere fikir olması açısından görüşlerimi paylaşmak istedim.( İlk gün yanma ve batma oldu, sonrasında günbegün azaldı. Gündüzleri gecelere oranla daha netti görüntüler. İlk birkaç gün geceleri de öyleydi. Ondan sonra çok şükür bir sıkıntım yok, olmaz da inşallah. Bugün ameliyatımın 9. gününden yazıyorum.)
• Özel Batı Hastanesi • Diğer •
m....o
Muayene sürecinde Esat Bey açıklayıcı ve pozitif bir yaklaşımla sorularımı cevapladı, yapılan testlerden sonra göz yapıma uygun lazer yöntemlerini anlattı. Ertesi gün smile lazer ameliyatı oldum. Lazer süresince, yapılan işlemler hakkında Esat beyin bilgi vermesi, bir gerginlik hissi oluşmasını engelledi. Çok kısa sürdü. Korkulacak bir operasyon değilmiş. (Korktuğum için sürekli erteliyordum) Aynı gün içerisinde göz yanması geçti. Bugün 3. günüm gayet net görüyorum. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
m....g
Çok iyi çok kaliteli bir doktor kendisi 15 yıla yakındır gözlük takıyordum yaptırmış olduğum Diyarbakır Batı Hastanesindeki smile lazer işleminden sonra gözlükten kurtardı beni gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz
• Özel Batı Hastanesi • Diğer •
d....a
Sürecin başından sonuna kadar her konuda çok açıklayıcı konuştu. Aklımdaki bütün soru işaretlerini giderdi. 4.25 astigmatım vardı. Esat hocam çok titizlikle davranıp en uygun yöntemi nedenleri ile beraber aktardı ve femto lasike karar verdik. Ameliyat olalı 5 gün oldu. Bugün ki muaynemde 0.25 e düştüğünü iletti. İyi ki yollarımız kesilmiş Esat Beyle çok memnun kaldım gerçekten
se...
Öncelikle kendileri çok ilgili ve alanında mükemmel bir doktor tam anlamıyla çok memnun kaldım gözlerim 6.75 ( miyop) iken smile yönteminden sonra şuan 0 a indi ameliyattan sonraki ilk günüm olmasına rağmen çok iyi görüyorum. Benim gibi olan arkadaşlar hiç endişe etmenize gerek yok çıkın çıkın gelinn :)
ev....
Tam bir ay önce Batı hastanesinde no touch lazer ameliyatı oldum. Doktorum Esat Yetkin muayeneye gittiğim andan beri çok dikkatli ve ilgiliydi. Doğru yöntemi seçmek için birçok kontrol yapıldı ve en ince ayrıntısına kadar herşey ile ilgilendi. Ameliyat hakkında merak ettiğim herşeyi sordum ve hepsini tek tek açıkladı ameliyat tarihine de birlikte karar verdik. No touch lazer operasyonu çok kısa ve ağrısızdı toplamda 10 15 dk kadar sürdü. Çıktığımda hiçbir ağrı hissetmedim. Sonrasında ise sadece ilk gün ağrım oldu Esat hocamın önerdiği göz damlalarını düzenli kullandım ve hızlıca toparlamamı sağladı. Şuan görüşüm çok iyi kendisi süreç boyunca ilgili ve güleryüzüydü.
• Özel Batı Hastanesi • Lasik •
na...r
3 yıldır miyop hastalığım vardı Esat hoca sayesinde sıfıra indi çok kısa temiz ve başarılı bir işlem gercekleştirdi ameliyat anında süreçleri çok güzel bir şekilde anlattı alanında çok iyi bir doktor bize fazlasıyla yardımcı oldu işlem sonrası çok fazla zorluk çekmedim herkese tavsiye ediyorum.
de...n
6 derece miyopim vardı ve amilyat düşünüyordum ama kafamda soru işaretleri vardı Esat Bey gerek muayene gerek sorularım olsun çok ilgili ve cana yakın davrandı bütün testleri yaptıktan sonra smile işlemini önerdi ona güvenerek amilyat kararı verdim ve göz sorunum neredeyse kalmadı kafanızda sorular varsa en azından muayene olmaya gidip konuşabilirsiniz oldukça yardımcı olacaktır.
• Özel Batı Hastanesi • Göz Hastalıkları Randevusu •
Gözümde Miyop Vardı 3 75 4 şuan 2 gözümde Çok İyi İlerliyor Çok Faydası Oldu 0 a İndi Göz Numaralarım Esat Hocaya Başvurmanızı Dilerim Çok İyi Bir Hoca Çok İyi İlgileniyo hastalarıyla elinize Emeğinize Sağlık Hocam
• Özel Batı Hastanesi • Göz Hastalıkları Randevusu •
Esat Yetkin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esat Yetkin, Göz Hastalıkları. Size Esat Yetkin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dikiş, Göz Hastalıkları Randevusu, Kontrol Randevusu, Botoks, Katarakt Ameliyatı, Blefaroplasti, Normal Randevu, Göz Kapağı Estetiği, Kontakt Lens.
Esat Yetkin adresi nerede?Esat Yetkin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diclekent Mahallesi Kayapınar Caddesi No:80 Kayapınar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esat Yetkin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esat Yetkin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esat Yetkin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esat Yetkin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi.
Esat Yetkin hangi dilleri konuşuyor?Esat Yetkin ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esat Yetkin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esat Yetkin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esat Yetkin hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Esat Yetkin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esat Yetkin hangi sigortaları kabul ediyor?Esat Yetkin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kayapınar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
- Kayapınar bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
- Kayapınar bölgesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) kabul eden Göz Doktorları
- Kayapınar bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göz Doktorları
- Kayapınar bölgesinde Vakıfbank Mensupları kabul eden Göz Doktorları