Özel Batı Hastanesi
- CPP Group Sigorta
- Care & Create
- Chubb European Group
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Corpus Sigorta
- Fiba Emeklilik
- Fiba Sigorta
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Garanti BBVA Sigorta
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Garanti Emeklilik Ve Hayat
- Mapfre Sigorta
- Medilab Assist
- Medisa Sigorta
- Merkez Bankası Mensupları
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Sigorta
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- TEB Sigorta
- Tarsim Sigorta
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Terme Ticaret Borsası
- Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
- Toç Bir-Sen
- Türk Exim Bankası
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Katılım Hayat Sigortası
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Ulaştırma Memur-Sen
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- İstanbul Ticaret Odası
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
fa...r
Esat hocam gerçekten çok iyi ve ilgili bir doktor smle pro lazer ameliyatı oldum çok memnun kaldım ameliyat boyunca benimle konuşarak yaptı merak ettiğim her soruyu sordum ve çok memnun kaldım.
i....y
Zamanında ve Detaylı muayene, branşın da deneyimli bir hekim,
ze...n
Tavsiye üzerine gittiğim bir doktordu. Smıle lazer konusunda detaylı açıklamaları ve ameliyat esnasında rahatlatıcı tavrından dolayı çok sakin hissetmeşçmi sağladı.g Ameliyat sonrasında da sadece ilk birkaç saat hafif bir agrı hissettim ve ertesı gün normal hayatıma döndüm.
Gözde kanlanma ve batmadan dolayı gittiğim Esat hocama iyiki gitmişim kanlanmanın yanı sıra göz dereceme göz kuruluğuna detaylı şekilde baktı ,ilgili ve alakalı davranışinin yanı sıra detaylı şekilde incelemesi ve güzel şekilde açıklaması ile çok memnun kaldım , yazılan görüşleri okuyunca da gerçekten göz bölümü için tercih edilmesi gereken değerli Doktorlardan biri olduğu herkesede tavsiye ederim.
İlk defa gittiğim bir kadın doğum doktoru bana hastalık geçmişimi, regl sürecimi, düzenimi, kanama miktarımı sormadı, kistim olduğunu söylememe rağmen beni alttan muayene etmedi, üstten yüzeysel muayene etti,
rahim kalınlığına bakmadı,
beni aydınlatıcı hiçbir şey söylemedi,
Simir almadı alayım mı diye bile sormadı,
Kanamam fazla dememe rağmen kan testi istemedi
belki geçer diyerek nasıl kullanacağımı bile anlatmadığı düzenleyici olduğunu söylediği bir ilaç yazdı.
Muayene sadece 5 dk sürdü
e ...ü
12.12.2025 tarihinde Esat hocam smile lazer ameliyatı yaptı sağ 1.75 sol 1.25 göz numaralarımdı ve ikisini de aynı gün 20 dakikada bitirdi ameliyat olalı 2 ayı geçti daha da iyiyim zaten ameliyattan 1 gün 1 hafta ve 1 ay sonra olmak üzere 3 kez kontroller oluyor çok ilgili çok beyefendi Allah razı olsun. Göz numaralarım ameliyattan hemen sonra sıfırlandı lensten de gözlükten de kurtuldum Allah Esat beyden razı olsun ben çok araştırdım gerçekten en iyi doktoru da buldum ve sonrasında çok kişi yönlendirdim hepsi de çok memnunlar tavsiye ederim işinin ehli bir doktor gerçekten korkulacak bir şey yokmuş sonrasında da kafama takılan her şeyi arayıp ya da mesaj atıp sordum hiçbir zaman rahatsızlık duymadı her soruma cevap verdi ilgilendi çok ilgiliydi başarılarının devamını diliyorum.
h....o
Biz 2 yaşındaki kızımda çıkan döküntüler için gitmiştik. Doktor bey hiç ilgilenmedi, uzaktan sasece bakıp muayene etti.Üstelik yanlış teşhis ve kremlerle var olan problemimiz daha da arttı, başka doktorlara tekrar gitmek zorunda kaldık. Kesinlikle önermiyorum!!!
rü...a
Randevu süresi çok kısa tutuldu (sıra bekleyen hasta yoktu), şikayetimle ilgilenmedi, cildim anormal şekilde yağ üretiyor diye gitmiştim doktor bey aknelerim için iltihap kurutucu jel krem yazdı :) maalesef tavsiye etmiyorum
ha...a
3 yıldır tekrarlayan arpacık sorunum Esat Hoca sayesinde son buldu. İlk muayene olmaya gittiğimden beri çok ilgiliydi, en ufak şikayetimi göz ardı etmeyip ince ayrıntısına kadar ilgilendi. Göz kapaklarımda fazla arpacık olması sebebiyle uzun süren ameliyatımda da hep iyi hissettirmeye çalıştı çok iyi geçti. Eli hafif olduğu için ağrı sızı hissetmedim. Kendisine rastladığım için çok mutluyum. Alanında en iyisi
zi...n
SMILE göz ameliyatımı bu kadar rahat ve sorunsuz geçireceğimi düşünmezdim.Şu an gözlerim sıfırlandı.Ameliyat öncesi ve sonrası tüm sorularımı sabırla yanıtlayan, süreç boyunca ilgisini eksik etmeyen güler yüzlü doktorumun emeğine sağlık. Sonuçtan çok memnunum, herkese gönül rahatlığıyla öneririm.
Sağlıklı günler dileriz.
Özel Batı Hastanesi, Kayapınar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Batı Hastanesi, Kayapınar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Psikolog, Radyolog, Ürolog, Biyokimya Uzmanı.
Özel Batı Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Batı Hastanesi, toplam 331 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Hdl Kolesterol Testi, Kolesterol Testi, Kan Elektrolit Testi, Transözofageal Ekokardiyografi (Töe), Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti.
Özel Batı Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Batı Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Batı Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Batı Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Batı Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Batı Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Batı Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 107 hasta/danışan, Özel Batı Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Batı Hastanesi nerede?Özel Batı Hastanesi adresi Diclekent Mahallesi Kayapınar Caddesi No:80 Kayapınar şeklindedir.