0850… Ücret öğren

Merhaba ben Eser Çolak; Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında hizmet vermekteyim. Aldığım eğitim ve katıldığım birçok seminer ile mesleğimi severek sürdürmekteyim

Yetişkin

Özel Acıbadem Kent Hastanesi

8229/1 Sk. No:56, 8229/1. Sk. No:56,, Çiğli 34660

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Z

Tüp bebek tedavisine başlayacağımız zaman en çaresiz olduğumuz dönem sosyal medya üzerinden doktor arayışına girdim, Eser Bey’i de öyle buldum ve ilk kendisiyle görüşmeye gittik. Çok geç bir saatte gitmiş olmamıza ve onun ameliyattan çıkmış olmasına rağmen bizimle çok ilgilendi, çok sıcak ve samimiydi. O gün en büyük umut kaynağı oldu bize ve biz onu tanıyınca başka hiçbir doktorla görüşme yapmadan Eser Bey’de karar kıldık. Zaten kendisi çok bilgiliydi, kendinden emindi ve bunu hissettiriyordu. Biz de sürecimizi kendisine bıraktık. Muayeneler, yumurta toplama, miyom ameliyatı ve transfer aşamasında her zaman destek ve güven verdi. En önemlisi her zaman aile gibi davrandı. Ve ilk denemede hamile kaldım. Eser Bey’in mucizemize kavuşmamızda emeği gerçekten çok fazla, bizim için yeri çok ayrıdır. İyi ki yollarımız kesişmiş. Şimdi bebeğimize sağlıkla kavuşmayı bekliyoruz. Herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

•  •

Doktorumuza üniversite hastanesindeki 3 başarısız tüp bebek denemesi sonrası bir tanıdık vasıtasıyla ulaştık. Aynı hafta başka bir merkezle görüştük ancak Eser Hoca'nın daha ilk görüşmede detaycı ve olumlu yaklaşımı sayesinde kendisiyle devam etmeye karar verdik. İyi ki de Eser Hoca'yla devam etmişiz. Eser Hoca her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen, aynı zamanda sizi gereksiz masrafa sokmaktan kaçınan, sadece ihtiyacınız olanı uygulayan bir doktor. Kendisiyle ilk denememizde olumlu sonuç aldık ve 7. aydayız. Doğal yollarla çocuk sahibi olamayan herkese tavsiyemdir.

•  •

Kendisi ile tüp bebek merkezi araştırırken internette bulduğum bilgi neticesinde farklı bir hastanedeyken tanıştık. İlk görüşmemizden itibaren ciddi anlamda güven veren bir doktordu. Kendisine dair hiçbir şüpheye düşürmedi süreç içerisinde. O ve ekibi gerçekten harika insanlar. Tedavi sürecimiz hemen hemen 6 ay gibi bir sürede tamamlandı ve şu an 14 haftalık hamileyim. Başarıları daim olsun

• B

Eser Bey’e doktorumun yönlendirmesi üzerine ulaştım, öngörüşmenin ardından hemen süreci planladı ve tedaviye başladık. PCOS ve ileri sperm hareketliliği problemleri sebebiyle tüp bebek sürecine başladık. Eser Hoca ve ekibinin olumlu yaklaşımları, her kontrolde sağladıkları destek ve pozitif tutumla ilk transferde pozitif sonuca ulaştık. İlk ultrason kontrolümüzde kalp atışlarını duymak tarifsizdi, o güzel anı yaşamamızı sağladıkları için başta Eser Hoca’ya ve kıymetli ekibine tavsiye ederim.

•  •

Biz bu sürece yeni başlamış dalından kopmuş yaprak gibiydik ve çok kaygılıydık. Eser hoca bize gerekli aşamaları sakin ve sabırla anlattı aynı şekilde ekibide gerekli açıklamaları sakince anlattı kendimizi ilk defa anlaşılmış hissederek o odadan çıktık sürecimiz yeni başlıyor ama eser hoca yumurtamdan önce ruhuma dokundu

• İzmir Medical Park Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

• I

Arkadaşımızın tavsiyesiyle gittik ilk denemede tedavi başarılı oldu bebeğimiz 5 aylık oldu hocamızın yaklaşımı kendi ailesi gibi gülerek yüzlü ekibi her zaman ulaşabildik ilgili hiçbirşeyi şansa bırakmıyor emin olmak istedi hocam taki doğuma kadar zaten tüp bebek tedavisi zorlu yorucu bir dönem ama hocamızın uzmanlığı ile stressiz bir tedavi başladık eve yavrumuza kavuştuk ilk denemede rabbimin izni ile hocamızında vesilesiyle herkes gönül rahatlığıyla hocama gidebilir

• İzmir Medical Park Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Tüp Bebek  •

Başka bir doktor tavsiyesiyle tanıştım. Tüp bebek sürecim, endometriozis tedavim ve ameliyatımı gerçekleştirdik. İlgisi, rahatlatıcı tavrı ile Eser Hoca ile güzel bir süreç geçiriyoruz. Normal zamanda da dışarda da her zaman sorduğum soruları hep cevaplar. Tavsiye ederim ve birçok tanıdığıma tavsiye ediyorum, söylüyorum.

•  •

Tüp bebek tedavisi için gittim tuttu. Genel olarak memnun kaldım. İnternet üzerinden araştırarak gittim. Davranışı ve ilgisi çok güzel.

•  •

Tüp bebek tedavisi için gittim ve güzel bir başlangıç yaptık. İlk denememizde sonuç aldık. Doktorum çok ilgili ve herkesin tercih etmesini isterim, çok memnunum. Aile gibi davranıyor. İlk denememizde sonuç aldık ve bebeğimiz şimdi 3 aylık. Gebelik sürecimin takibini ve doğumumu doktorumuzla gerçekleştirdik. Tüm süreç boyunca çok ilgiliydi. Kanamam oldu, hastaneye yattım ve sürekli kendi takibi altında oldum. Sonuç olarak her şey başarılı geçti.

• B

Eser Bey'den çok memnunum. Güler yüzü ve ilgisiyle güvenimi kazandı. Sayesinde 7.5 aylık hamileyim ve bir kızım olacak, inşallah. Her zaman ona dua ediyorum, çok mutluyum. Şefkati ve ilgisiyle gerçekten memnunum. İlk randevumda hemen teşhisi koydu ve sorunumu çözdü. İlk tüp bebek transferimde hamile kaldım. Gebelik sürecimin takibini sağlıyor ve kısmetse doğumumu da ona güvendiğim için onunla gerçekleştireceğim.