Özel Acıbadem Kent Hastanesi
- Ergo Sigorta
- Ethica Sigorta
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Garanti BBVA Sigorta
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Generali Sigorta
- Groupama Sigorta
- Güneş Sigorta
- Magdeburger Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Merkez Bankası Mensupları
- SGK
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Türk Nippon Sigorta
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Unico Sigorta
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
Uzun zamandır diyabet hastalığıma bağlı şikayetlerim vardı.Bir çok uzmana gitmeme rağmen, maalesef bir sonuç alamadım.
Yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dr.Sadettin DOLAR beye muayene oldum.Gerekli tetkikleri titizlikle yaptıktan sonra uyguladığı tedavi sonucunda,çok memnun kaldım.Sağlığıma kavuşmaktan çok mutluyum.
al...i
Sinan hocam ile yollarımız benim safra kesesi ameliyatı dolayısı ile kesişti. 39 yaşındayım ve bugüne kadar bir çok doktora muayene oldum, tedavi oldum, fikir alışverişinde bulundum. Ama inanın ben Sinan hoca kadar anlayışlı, hastasını dinleyen, rahatlatan, değer veren doktor çok az gördüm. Kendisi 7 Kasım’ da safra ameliyatımı gerçekleştirdi ve o günden beri elini üzerimden hiç çekmedi. Bazı insanlar doktor olmak için yaratılmış. Sinan Hocam da bunların en başında geliyor. İyi ki varsınız hocam…
ha...r
Sadettin Bey’e muayene olduktan sonra hem tedavi sürecim hem de yaşam kalitem tamamen değişti.
Uzun zamandır sebebini bulamadığımız halsizlik, dengesiz şeker ve tansiyon sorunlarım vardı. Hocam detaylı bir şekilde tüm tetkikleri değerlendirdi, bana uygun bir tedavi planı hazırladı ve süreci en ince ayrıntısına kadar anlattı. Sadece ilaç değil, beslenme ve yaşam düzenim konusunda da çok yardımcı oldu. Şu anda kendimi uzun zamandır olmadığı kadar iyi hissediyorum.
Kendisi hem bilgisiyle hem de hastalarına yaklaşımıyla güven veren, gerçekten alanında çok başarılı bir hekim. Böyle bir doktora denk geldiğim için çok şanslıyım.
mu....
Ayağımda ki damar tıkanıklığı nedeni ile başka bir doktora gittiğimde kalbimde 3 damarımın da tıkalı olduğunu öğrendim. Yıllardır ayağında çok problemleri olan,defalarca ameliyat olmuş,yapay damar takılmış durumdayken kalbim de ki damar tıkanıklığı benim için sürpriz oldu ve ameliyatımın çok zor olacağını düşünürken Cüneyt Narin hocam ile yollarımız kesişti. Kendisiyle tanıştım çok cana yakın ve hastalarını kendi anne ve babasından ayırt etmeyecek kadar hastasına ilgili. Bu zorlu süreçte aileme ve bana her detayı en ince ayrıntısına kadar anlatarak bizi çok rahatlattı ve kapalı bypass ameliyatına karar verildi. Ameliyatımı oldum,sağ-sol istediğim tarafa yattım, 5 günde ayağa kalktım. Benim için çok konforlu bir süreçti. Kendimi tekrar hayata dönmüş gibi hissediyorum Cüneyt Hocam ile tanıştığım için çok şanslı ve mutluyum. İyi ki varsın Cüneyt Hocam
Doç. Dr. Cüneyt Narin
Geçirdiğiniz bu zorlu süreçte, size yapılan girişimlerin tedavinizde olumlu katkılar sağlamasına ve sizin geldiğiniz bu noktadan memnuniyetinize çok sevindim. Düşüncelerinizi yazıya döktüğünüz için de teşekkür eder, tüm ailenize sevgilerimi iletirim.
p.....
Mete hocaya 15 yıl önce annem Kütahya da ameliyat oldu. Belinde kayma vardı kaç doktora gittiysek hiçbiri ameliyat olmaz dediler ama Mete hoca öyle bir doktor ki Allah bin kere razı olsun harika bir insan annemi ameliyat etti ve çok başarılı bir ameliyattı. 15 yıl oldu annem ve biz herzaman duacısıyız. Annem sağlığına kavuştu.
bi....
Geçirdiğim kalp ameliyatı, tıbbi anlamda oldukça zorlu bir süreçti. Aynı anda aort anevrizması, bypass ve kapakçık değişimi ameliyatı oldum. Yaşım (69) ve rahatsızlığımın geç fark edilmesi nedeniyle oluşan kalp yetmezliği, ameliyat riskimi oldukça artırmıştı.
Sizin güven veren tavrınız ve profesyonelliğiniz sayesinde kendimi emin ellerde hissettim. Sayenizde ameliyatım beklediğimden çok daha iyi geçti ve sadece 8 gün içinde taburcu olup memleketime dönebildim.
Ameliyat sonrasında aklımıza takılan tüm sorulara hızlıca dönüş yaptınız. Böylesine önemli ve zor bir ameliyatı başarıyla gerçekleştirmeniz bana ikinci bir hayat armağan etti. Bu sadece bir meslek değil, aynı zamanda bir adanmışlık. Siz ve ekibiniz bunun en güzel örneğisiniz.
Doç. Dr. Cüneyt Narin
Hastanemizden aldığınız hizmetlerden dolayı, memnuniyetinize çok sevindim. Tüm yaşamınızın keyif ve sağlık dolu geçmesini diler, sevgilerimi iletirim.
se...i
Anjiyom sonucunda by-pass olmam gerektiği anlatıldı. Titiz bir arkadaşımın Cüneyt hocamda ameliyat olduğunu biliyordum, çok memnun kaldığını sürekli söylerdi. Hemen Cüneyt hocamla görüşmeye gittik. İlk görüşmemizde o enerjilik ve kendinden emin anlatımlarıyla kendisine ailem ve ben aşırı güven duyduk, 07.07.2025 tarihinde ameliyatımı oldum. Kapalı by-pass ameliyatıyla iki damarım değiştirildi. Ameliyat süresince aileme ve bana ameliyat sürecinin aşama aşama detaylı anlatımlarıyla ailem ve ben kendimizi çok rahat hissettik. Çok kısa bir sürede sağlığıma kavuştum ve sosyal hayatıma döndüm.
By-pass ameliyatı olması gerekenlerin Cüneyt hocamla görüşmesini yürekten tavsiye ederim.
Doç. Dr. Cüneyt Narin
Hastanemizden aldığınız hizmetten memnuniyetinize çok sevindim. Güveniniz için de teşekkür ederim. Tüm yaşamınızın sağlık ve huzur içinde geçmesini diler, size ve ailenize sevgilerimi iletirim.
al...l
Dr. Mir Ali Purbageri annemin böbrek tümörü sürecinde uygulamış olduğu tedavi esnasında tanıdık, kendisini iyikide tanımışız; böbreği almadan tümöre yönelik tedavi ile hastalıktan tamamen kurtulmuş olduk. Hastasına güven veren yaklaşımı ve her aşamada yaptığı açıklamalar sayesinde annemin tedavi süreci son derece rahat, anlaşılır ve başarılı geçti. Ve yıllık olarak yapılan kontrollerde böbreğin tamamen tümörden kurtulduğunu ve herhangi bir sorun olmadığını gördük. Tüm sorularımızı sabırla yanıtladı, sürecin her adımında bilgilendirdi ve kendimizi güvende hissetmemizi sağladı. Böyle bir hekime denk gelmiş olmak bizim için büyük bir şans. İlgisi, bilgisi ve nezaketi için minnettarım.
di...
“Babamın Kalp Ameliyatında İyi ki Cüneyt Hoca”Babamın kalpkapakçığı ve aortdamarı değişecekti.İlk kez böyle ciddi bir ameliyatla karşılaştık.Kafamızda onlarca soru vardı.Çevremizden ve doktor arkadaşlarımızdn hep aynı ismi duyduk:Cüneyt Hoca.İlk muayenede tüm sorularımıza sabırla yanıt verdi,güven verdi.Diğer randevuları iptal ettik.Süreci adım adım planladı3 ameliyat bir arada,çok uzun süren zorlu bir operasyondu.İzmirKent Acıbadem Hastanesi’nde,yoğun bakım ve 5. kat ekibi mükemmeldi.Babam şu an 69 yaşında,23.05.2025’te ameliyat oldu.Şimdi taburcu ve iyileşme sürecindeyiz.Hayatımızın her anında CüneytHoca’yı ve ekibini minnetle anacağız.Tavsiye eden hastasının dediği gibi; doktorluğu ayrı,insanlığı ayrı güzel biri.Ne mutlu bize ki,böyle bir dönemde yollarımız onunla kesişti.Babamın sözleriyle bitirelim:İkinci yaşamıma yön veren,sadece doktorum değil;bana annelik, babalık yapan Cüneyt NarinHoca’ya sevgiler,Sadece bir hekim değil,bir insanın hayatına dokunan gerçek bir yüreksiniz hocam.
Doç. Dr. Cüneyt Narin
Hastamızın ve ailesinin, hastanemizden aldığı hizmete memnuniyetine çok sevindim. Güzel düşüncelerinizi yazıya dönüştürme çabanızdan dolayı teşekkür ederim. Tüm ailenize sağlık ve huzur dolu günler diler, sevgilerimi iletirim. CN
h....k
Yaklaşık 10 gün önce böbrek naklı oldum gayet olumlu gıdıyor Hersey Hüseyin hoca başta olmak üzere çok güzel bir ekipi var gönül rahatlıyla gelebılırsınız çok ılgılıler her konuda
Özel Acıbadem Kent Hastanesi, Çiğli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Acıbadem Kent Hastanesi, Çiğli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Onkolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Radyolog, Göz Doktoru, Gastroenterolog, Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Kardiyoloğu, Psikolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Psikiyatrist, Fizik Tedavi Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Mikrobiyolog, Dermatolog, Acil Tıp Doktoru, Algoloji Doktoru, Nefrolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt.
Özel Acıbadem Kent Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Acıbadem Kent Hastanesi, toplam 219 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Gastroskopi, Hida Taraması, Feces Testi, Kolesintigrafi, Hidrojen Nefes Testi, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi, Gastrik Bypass, Üst Gastrointestinal Endoskopi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi.
Özel Acıbadem Kent Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Acıbadem Kent Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Acıbadem Kent Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Acıbadem Kent Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Acıbadem Kent Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Acıbadem Kent Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Acıbadem Kent Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 160 hasta/danışan, Özel Acıbadem Kent Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Acıbadem Kent Hastanesi nerede?Özel Acıbadem Kent Hastanesi adresi 8229/1 Sk. No:56 Çiğli şeklindedir.