Dt. Esin Sevilmez Şıkgenç

Diş Hekimi daha fazla

Batman 1 adres

2000 yılı Dicle Üniversitesi Diş hekimliği mezunuyum. Sonrasında iki sene Protez Ana Bilim dalında doktora eğitimi aldım. Akabinde 4 yıl özel klinikte çalıştıktan sonra 5 sene devlette kamu görevi yaptım. 9 senedir kendi özel kliniğimde hizmet vermekteyim. Bu sürede çok sayıda implant, protez, cerrahi eğitimler aldım.

Gültepe, Beşikçi Cd. No:44, 72070 Batman Merkez/Batman, Batman 72070

Diş Hekimi Randevusu

DT.ESİN SEVİLMEZ ŞIKGENÇ

Değerli Doktorum ve sağlık personelleri çok ilgili ,işlerini profesyonel bir ekip anlayışıyla yaptıklarını analiz ettim.

• DT.ESİN SEVİLMEZ ŞIKGENÇ Cerrahi İmplant  •

Esin hocamın eline sağlık, 10 yaşında kızımın diş çekimi ve dudak altında et parçasını cerrahi müdahale ile aldı. Kızımın tepkilerinde hafif geçtiği anladım.

• DT.ESİN SEVİLMEZ ŞIKGENÇ Süt Dişi Çekimi  •

• C

2 implant ve kaplama işlemi yaptırdım. Çok profesyonel ve iletişimi iyi bir diş hekimi. Tüm çalışanlar ilgi alaka ve profesyonel yaklaşımı sürecin sonuna kadar çok iyi bir şekilde yansıttı. Gayet memnun kaldım.

• V

Diş Hekimine, kırıldığı için hem estetiğimi bozan hem de yemek yememi zorlaştıran iki ön dişimin tedavisi için gittim. Esin Hanım, gerekli incelemeyi yaptı ve benim diş köklerim sağlam olduğu için kaplamanın faydalı olacağını belirtti. Ben de zirkonyumdan yapılmış dişleri uygun gördüm. Belirlenen gün ve saatte yapılan işlemle, daha önce kırılmış dişlerim inceltildi. Yeni dişler için gerekli ölçüler, profesyonel fotoğraf makinesi ve dijital resimleme yönetenleri ile çekilerek alındı. Daha sonra verilen randevu gününde de aynı renkte zirkonyum dişlerim, sorunsuz bir şekilde takıldı. Yeni dişlerimle güvenli gülüyor ve daha sağlıklı besleniyorum.

• DT.ESİN SEVİLMEZ ŞIKGENÇ Zirkonyum Porselen Kronlar  •

Güler yüzlü personel,hijyenik bir ortamda hizmet veriyorlar,dış dolgusu ve kanal tedavisi yaptırdım çok memnun kaldım. Daha öncede oğlumun dış teli tedavisini yaptırmıştım çok güzel oldu.

• DT.ESİN SEVİLMEZ ŞIKGENÇ Diş Dolgusu  •

Doktor hanım çok ilgili, eli hafif ve hızlı. 8 yaş kızıma da dolgu yaptı. Çocuklarla iletişimi çok güzel naif bir doktor hanım. İlk danışma sürecinde bilgilendirmesi de çok yeterliydi. Randevumuza saatinde alındık. Çok hızlı ve temiz çalıştılar ekip olarak.

• DT.ESİN SEVİLMEZ ŞIKGENÇ 20'lik Diş Çekimi  •

Esin Hanım'a annemin üst çene dişleri için gittik. Daha önce annemin sağlam olan dişleri kullanilarak yapıştırma protez yaptırmıştık. Son zamanlarda hiç yemek yiyemez hale gelmişti. Malum yaş ilerledikçe çene kemiklerinde yapilan işlemler çok sıkıntılı oluyor. Yaptığım araştırma sonuncu Esin Hanıma gittik. İyiki de gitmişiz. Yapılan muayene ve röntgen çekiminden sonra annemin sağlam dediğimiz dişlerinin köklerinde çürümeye bağlı enfeksiyon geliştiğini öğrendik. Doktor Hanım önce ilaç tedavisi başlanması gerektiğini daha sonra çürümüş dişlerin çekilip iplantlarla sabit protez yapmayı önerdi. Tedaviyi kabul edip yaptık. Esin Hanım ve ekibinden çok memnun kaldık.Tedavi süresince hiç bir sıkıntı yaşamadık. Gönül rahatlığıyla tedavi olabilirsiniz.

• N

Güleryüzlü ve cok titiz çalışan bir hekim, çok memnun kaldım kaplama tedavimde.

• DT.ESİN SEVİLMEZ ŞIKGENÇ Diğer  •

İmplant tedavisi için ailemi götürdüm diş implantları 60 dakika içinde tedavi edildi gayet iyi ve başarılıydı.

• DT.ESİN SEVİLMEZ ŞIKGENÇ Diğer  •

Daha önce orda tedavi olan Kuzenimin tavsiyesi ile Dt.Esin hanıma ulaştım. Dişim kırıldı implant yaptırdım. Kesinlikle Esin hanımdan çok memnun kaldım işinde uzman bir hekim. Tüm çalışanlarıyla aile gibi bir ortamı vardı. Diş ile ilgili gelecekte düzenli olarak Esin hanıma gideceğim. Her şey kesinlikle çok iyiydi diş sürecimden memnun kaldım

•  •