Erciyes üniversitesi tıp fakültesinden mezun oldum.Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde psikiyatri uzmanlık eğitimini tamamladım. Uzmanlık tezinde solid organ nakli adaylarında psikiyatrik morbidite, belirsizliğe tahammülsüzlük ve intihar düşüncesi üzerine çalıştım. Şu anda Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nde görev yapmaktayım.
Yahya Kemal Sokak, Kayseri
Yahyalı devlet hastanesi
Yahyalı devlet hastanesi
Yahya Kemal Sokak, Kayseri 38160
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Esma Ulya Aşık adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Esma Ulya Aşık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esma Ulya Aşık, Psikiyatri. Size Esma Ulya Aşık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Esma Ulya Aşık adresi nerede?Esma Ulya Aşık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahya Kemal Sokak Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esma Ulya Aşık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esma Ulya Aşık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esma Ulya Aşık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esma Ulya Aşık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esma Ulya Aşık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kayseri civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar