Son 30 gün içerisinde 18 hasta randevusu var

Anka Psikoloji
Kurtuluş Mah. 2035 Sk. Dış Kapı No:2 Ada Apt. Kat.3 Daire:5 Efeler/ AYDIN, Efeler, Aydın

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Boşanma Danışmanlığı

Cinsel Terapi Danışmanlığı

Hakkımda

Uzman Klinik Psikolog Esra AKKUŞ kendi özel kliniğinde danışan görmektedir
Lefke Avrupa Üniversitesi Psikoloji Lisans Programını derece ile tam...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Lefke Avrupa Üniversitesi Psikoloji Lisans
  • Yakın Doğu Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans

Fotoğraflar

Videolar

Bilinen Diller

• İngilizce

Kurtuluş Mah. 2035 Sk. Dış Kapı No:2 Ada Apt. Kat.3 Daire:5 Efeler/ AYDIN, Aydın

Konum: Anka Psikoloji Çift Terapisi

Ilk gittiğimde çok stress dolu ve çok üzgündüm. Sonra nişanlım ile beraber gittik. Sorunlarımızı çözmek için yönlendirmeleri güzeldi. Evlenmeden önce rahatlamamı ve tadını çıkarmamı sağladı. Kendimi rahatlamış ve sakinleşmiş hissediyorum.

Konum: Anka Psikoloji EMDR Terapi

Esra Hanım’a minnettarım gerçekten, travmatik yaşantım nedeni ile gitmiştim, EMDR seansları yaptık ve çok iyi sonuç aldık, kendimi daha iyi hissediyorum, hafifledim bakış açım değiştim, terapi çok etkili birşey gerçekten kesinlikle Esra Hanımdan seans alınmasını da tavsiye ederim.

Esra Hanım'ın iyi bir dinleyici olduğunu söyleyebilirim. Gözlemlerinin doğru olduğunu fark ettim. İş yoğunluğundan dolayı ara verdik ama devam edeceğiz. 2 seans görüşme sağladım. eşle birlikte danışmanlık hizmeti aldık, görüşme sağlamak benim talebimdi. Görüşmelerden sonra fark etmediğimiz bazı davranışlarda hatalarımızın farkına vardık.

Esra Hanım çok anlayışlı, çok olgun birisi. Daha öncesinde farklı uzmanla görüşme sağlamıştım ama kendisinin bakış açısı çok güzel, her yaş grubuna hitap edebiliyor. Terapiye başladıktan sonra çevremdekilerden de gelişimim için tepki aldım. Hal ve hareketim sayesinde değişti. 2 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum ve her hafta gidiyorum. Esra Hanım çok sakin, olumlu, pozitif, her şekilde her şeyi rahatça anlatabileceğimiz, rahat rahat takılmadan kendinize bile anlatamadığınız duyguları anlatabileceğiniz bir psikolog.

Z
Konum: Anka Psikoloji Bireysel Terapi

Esra Hanım, son derece dikkatli bir dinleyici ve anlama konusundaki yetenekleri gerçekten etkileyici. Onunla çalışmak, duygusal ihtiyaçlarımı anlamama ve çözüm üretmeme yardımcı oluyor.

Ö

Esra Hanım'dan memnunum. 4-5 seans görüşme sağladım normalde her ay gidiyordum bu ay gidemedim. Esra Hanım bana iyi geliyor. Kendisi gayet iyi bir uzman.

Konum: Anka Psikoloji Vajinismus Tedavisi

Esra hanıma vajinismus tedavisi için gittim.Tedavi nin içeriğini ve süreci çok güzel bir şekilde anlattı ve devam etmeye karar verdik, çok doğru bir karar vermişim.Özellikle EMDR seansları mükemmel sonuçlar verdi.Seans saatlerini bize göre belirledi hafta içi hafta sonu demeden.Güler yüzü, anlayışıyla çok yardımcı oldu.

R
Konum: Anka Psikoloji Vajinismus Tedavisi

Küçük bir araştırma ile Esra Hanım ile iletişim kurduk. İlk telefon konuşmasından tedavinin sonuna kadar danışanlarına yaklaşımı harika. İçinde bulunduğumuz durumu çok net bi şekilde anlattı ve kısa süre içinde tedavimiz tamamlandı. Bize göre saatleri ayarladık ve hafta sonu da dahil hiç ihmal etmedi ve bizleri kesinlikle müşteri olarak görmüyor. Gözünüz kapalı güvenilir siniz.

Konum: Anka Psikoloji Oyun Terapisi

4 yaşındaki oğlum için kendisine gitmiştik 4 aylık bir oyun terapisi sürecimiz oldu, kendisine bir anne olarak çok teşekkür ediyorum, oğlumun davranışları düzeldi, konuşması kendini ifade etmesi, arkadaşları ile uyumu herşey çok daha iyi şuanda profesyonelligi bilgi birikimi güler yüzü için teşekkür ederim.

Y
Konum: Online Danışmanlık Randevu

Her durumda olduğu gibi burada da kişinin ne beklediği en önemli durumdur. Kendi adıma Esra Hanım'dan beklentim "Ben sesli düşünürken kendime sormadığım, söylemediğim,sormak yada söylemek istemediğim ya da bir şekilde aklıma gelmediği için kendime itiraf edemediğim düşünceleri ortaya çıkarmasıydı. Büyük oranda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Problemi anladıktan sonra onunla yüzleşmek savaşmak yenmek ne derseniz o tamamen kişinin kendisine bağlı. Benim şahsi görüşümdür. Zaten fener benim elimde . Ufak yönlendirmeleri ile lazım olan yerlerin açığa çıkmasına yardımcı oluyor. 2 aydır terapi yapıyoruz. Kendi adıma oldukça faydasını gördüm. Hiç bir zaman elinde bir sihirli değnek var ve beni sorunlardan kurtaracak gözüyle bakmadım. Başlangıçta beklentilerinizi doğru ayarlarsanız sizin içinde sağlıklı bir süreç olacaktır. İronik kısmı ise daha bunu önce ayarlamayı beceremediğimiz için belki de terapi ihtiyacı hissediyoruz.

Hakkımda

Uzman Klinik Psikolog Esra AKKUŞ kendi özel kliniğinde danışan görmektedir
Lefke Avrupa Üniversitesi Psikoloji Lisans Programını derece ile tam...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler