Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunuyum. Kahramanmaraş'ta kendi kliniğim dahil olmak üzere bir çok klinikte hizmet verdim. Şuan Dentpark Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde çalışmaktayım.
- Diş Gıcırdatma
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Dentpark Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Gece Plağı Tedavisi
Gömülü Diş Çekimi
Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi
Dentpark Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kök Kanal Tedavisi
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
İmplant
Dentpark Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Doktor hanımın ilgisi çok güzel anlatımı detaylı bilgi vererek tedavisini yapması acısız ağrısız
• Dentpark Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Randevu •
a...
Kendisini doktor takvimi sitesinde gördüm, yorumları inceledim, arayıp randevu aldım. Dişlerimde birden fazla rahatsızlık için başvurdum. Kanal tedavisi, dolgu ve diş taşı temizliği yaptı. Tedavi sürecinde kendimi çok rahat hissettim, sizi de rahatlatıyor. Çok memnun kaldım, tavsiye de ederim.
eb...g
Esra hanım,tedavimi kolaylaştırdı korkularımı yenmemi sağladı tedavim acısız ve özenli şekilde tamamlandı.Dişlerimde ufak çürüklerin büyümesini engelledi çok ilgili davrandı .
• Dentpark Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Lokal Anestezi •
se...n
Problemli bir diş yapısına sahip olduğum halde , başaralı ve güzel bı şekilde kanal tedavi ağrısız sekil tamamlandı.cok temiz ve steril.
• Dentpark Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Kök Kanal Tedavisi •
m....k
Diş teli ve dolgu için başvurdum. Tedavim başladı, dolgularım yapıldı. Tedavi öncesinde gerekli açıklamalarını yaptı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Hasta takibi çok iyi bir uzman. Bir sıkıntı olunca hemen çözüm odaklı ilerliyor, memnunum kendisinden.
e....ü
Tavsiye üzerine 2-3 defa diş temizleme işlemini yaptırdım. Çok iyi bir diş hekimi. İşini titiz ve temiz yapıyor. Gayet kendisinden memnunum. Babam dolgu işlemi yaptırdı. Arkadaşlarımda kendisine gidiyor.
b....g
Hastalarını dinleyen bir uzman. Memnun kaldım kendisinden. Yaptığı işlemler sırasında hastaya açıklayıcı bilgiler veriyor. Uyguladığı tedavi başarılı bir şekilde sonuçlanıyor. Çok cana yakın ve sıcak bir uzman. Kanal tedavisi ve 20'lik diş çekimi işlemini yaptırdım. Görüşlerini ve verdiği tavsiyelere dikkat ediyorum. Kendisini mesleğinde başarılı buluyorum. Hekimden daha çok hastalarına arkadaş gibi yaklaşıyor. Bu da çok güzel bir durum.
i̇...k
Kanal tedavi işlemi için tavsiye üzerine başvurdum. Yaptığı işlemden memnunum. Tedavim güzel geçti. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Bana her konuda yardımcı oldu. Herkese tavsiye ederim.
K
k....d
Gebelik sonrasında genel diş kontrolü için başvurdum. Diş çekimi, kanal tedavisi ve dolgu yapıldı. Tedavimiz gayet güzel geçti. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Çok memnun kaldım kendisinden.
i̇...o
Dolgu ve 20'lik diş tedavisi için başvurdum. Tedavim gayet güzel geçti. Tedavim beklediğimden daha iyi geçti. Kendisinden çok memnun kaldım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Her aradığımda ulaşabiliyorum, ilgili bir hekim.
Esra Ayyıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Ayyıldız, Diş Hekimi. Size Esra Ayyıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Zirkonyum, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Diş Dolgusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Taşı Temizliği, 20'lik Diş Çekimi.
Esra Ayyıldız adresi nerede?Esra Ayyıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Haydar Bey Mah. Barbaros Cad. Aslanbey Apt 6 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Ayyıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Ayyıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Ayyıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Ayyıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Esra Ayyıldız hangi dilleri konuşuyor?Esra Ayyıldız ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Ayyıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Ayyıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esra Ayyıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Esra Ayyıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.