0850… Ücret öğren

Fizyoterapist Esra Çal, kas-iskelet sistemi ağrıları ve omurga sağlığı üzerine çalışan bir fizyoterapisttir. Özellikle bel ve boyun ağrıları, postür bozuklukları ve hareket kısıtlılıklarının değerlendirilmesi ve egzersiz temelli rehabilitasyonu üzerine çalışmalarını sürdürmektedir.

Her bireyin ağrı nedeni ve hareket kapasitesi farklı olduğu için tedavi sürecinde kişiye özel bir yaklaşım benimsenmektedir. Amaç yalnızca ağrıyı azaltmak değil; aynı zamanda vücudun doğru hareket etmesini sağlamak, kas dengesini desteklemek ve günlük yaşam aktivitelerini daha rahat sürdürebilmektir.

Tedavi sürecinde manuel terapi uygulamaları, egzersiz temelli rehabilitasyon yaklaşımları ve klinik pilates gibi yöntemlerden yararlanılmaktadır. Fizyoterapide en önemli noktanın doğru değerlendirme ve düzenli egzersiz olduğuna inanmakta; danışanlarının daha sağlıklı ve dengeli bir şekilde hareket edebilmesini hedeflemektedir.

Yetişkin
Çocuk

Makaleler
Röportaj

Fzt. Esra Çal

Bayar Caddesi, Kardeşler Apartmanı No: 88 Kat:2 Daire:4, Kadıköy, İstanbul 34744

• Sigortası olan hastalar

• M

Fizyoterapist Esra Çal ile bel fıtığı sürecimde oldukça olumlu bir deneyim yaşadım. Uyguladığı kişiye özel egzersiz programı ve bilinçli yönlendirmeleri sayesinde ağrılarımda belirgin bir azalma oldu. Süreci sadece tedavi odaklı değil, aynı zamanda bilinçlendirme ve doğru hareket alışkanlığı kazandırma açısından da çok verimli yönetti. Güler yüzlü yaklaşımı ve profesyonelliği sayesinde kendimi güvende hissettim. Bel fıtığı gibi zorlu bir süreçte destek arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Fzt. Esra Çal Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

• R

Fizyoterapi anlamında çok yetkin ve çok anlayışlı.Skolyoz hastaları özellikle gönül rahatlığıyla tercih edebilir.Etkisi çok bariz hissediliyor.

• Fzt. Esra Çal Klinik Pilates  •

• R

Bel fıtığı başlangıcım vardı ve çok dikkat etmem gerekiyordu. Esra Hanım süreci çok bilinçli ve kontrollü yönetti. Hem manuel terapi hem egzersizlerle destekledi. Şu an kendimi çok daha güçlü ve güvende hissediyorum. Gerçekten işini hakkıyla yapan bir fizyoterapist.

• B

2 ay önce dizimde ciddi bir sıkışma hissiyle Esra Hanım’a başvurdum. Yürürken bile zorlanıyordum. Uyguladığı manuel terapi sonrası gerçekten rahatlama hissettim. Süreç boyunca çok ilgiliydi, ne yaptığını tek tek anlattı. Esra Hanım’la birlikte çok verimli bir süreç geçirdim

•  •

Omuz ağrısı nedeniyle uzun süredir zorlanıyordum, özellikle kolumu kaldırırken ciddi kısıtlılık vardı. Esra hoca sorunun kaynağını çok iyi analiz etti ve ona göre bir plan oluşturdu. Süreç boyunca hem bilgilendirici hem de motive ediciydi. Seanslar ilerledikçe hareket açıklığım arttı. Hem profesyonel hem de çok samimi bir yaklaşımı var.

•  •

Komşumun tavsiyesi üzerine ulaştım.
    Boyun fıtığı şikayetiyle başvurdum. Açıkçası biraz tedirgindim ama Esra Hoca o kadar güzel anlattı ki süreci, tüm endişem geçti. Seanslar ilerledikçe ağrımda azalma ve hareketimde rahatlama oldu. Hem bilgisi hem iletişimi gerçekten çok iyi.

•  •

Duruş bozukluğu ve sırt ağrısı için başladım. Klinik pilates sürecinde Esra Hanım her hareketi tek tek takip etti. Sadece egzersiz yaptırmak değil, doğru yaptırmak konusunda çok dikkatli. Zamanla farkındalığım arttı ve ağrılarım azaldı. Çok memnun kaldım.

• B

Esra Hanım’a bir arkadaşım aracılığı ile ulaştım.
    Boyun ağrısı ve tutulma nedeniyle gittim, masa başı çalıştığım için hayat kalitem bayağı düşmüştü. Esra Hoca daha ilk görüşmede detaylı bir değerlendirme yaptı ve bana özel bir yol çizdi. Seanslar ilerledikçe ağrımda belirgin bir azalma oldu. Süreç boyunca sadece uygulama yapmakla kalmayıp gerçekten takip etmesi ve ilgilenmesi çok güven vericiydi. Güler yüzlü, tatlı dilli ve işini severek yapan bir fizyoterapist. Kesinlikle çevreme, aileme tavsiye ediyorum.

• F

Ben ayağımdaki kırık sonrası kendimi çok kısıtlı hissediyordum ve açıkçası biraz moralim de düşüktü. Esra Hanım hem fiziksel olarak hem de yaklaşımıyla iyi hissettirdi. Süreç boyunca hep ilgiliydi. Şu an hem daha rahat hareket ediyorum hem de kendime güvenim arttı

• M

uzun süredir devam eden bel ağrım vardı ve artık günlük hayatımı ciddi etkiliyordu. Açıkçası birçok şey denemiştim ama Esra Hanım’ın yaklaşımı çok farklıydı. Hem manuel terapi hem egzersizlerle çok dengeli bir süreç yürüttü. Her seans sonrası kendimi daha iyi hissettim. İlgisi, enerjisi ve hastaya yaklaşımı gerçekten çok iyi. Güvenle tercih edilebilir.