Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik 34899
Y
ya...
Canım doktorum , 10 yıldız olsa 10 unu da size verirdim 2018 de ikiz gebelik takibimi korkularımı ağrılarımı hep sizin merhametinizle aştım . 2025 te laporoskopi kist ameliyatımı sorunsuz gerçekleştirdi şifalı elleri ile hemen ayaklandım sizi çok seviyorum
• Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik • Diğer •
ru...e
Esra Hanımla acil olarak gittiğim zaman tanıştık.33 haftalik gebeydim ve erken dogum riskim vardi acilen yatış yapıldı yalnız hertürlü tedaviye ragmen dogumum durdurulamadi ve mecburen suni sancıyla doğumum gerceklesti.Ruhen kesinlikle erken oldugu icin doguma hic hazır degil ve cok üzgündüm ve ayrıca ciddi derece de panik atak rahatsizligim oldugu icin kesinlikle normal dogum yapamayacagıma inanmama ragmen ,kontrollerimi ayni hastanede baska bi doktorda devam ediyordum yalniz doktorum ayrıldığı için yatış ve takibimi Esra Hanım yaptı ama şuan diyorum ki İyiki Esra Hanım gibi bir doktor ile yollarım kesişmiş ,bana rüya gibi hiç unutamayacağım ve hep güzel hatırlayacağım bir dogum yaşattı, Doğum anında en önemli şey merhamet ve güvenmiş ama bunlar Esra Hanım da fazlasıyla mevcuttu.Pendik Yüzyılın doğum ekibine özellikle ebelerine ve Esra Hanıma sonsuz minnattarım.
• Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik • •
Esra Günay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Günay, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Esra Günay adresi nerede?Esra Günay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Günay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Günay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esra Günay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Günay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Günay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Günay hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Esra Günay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Pendik bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları