- Diş Gıcırdatma
Diş Hekimi Randevusu
734 sokak. Hoşnudiye Mah. Cassaba Modern Avm Karşısı, Eskişehir
Canpol Dental Clinic
fe...e
Süreçle ilgili detaylı bilgilendirerek , abseli kanalımı çıkartıp yeni kanal yaptı ezgi hanım çok memnun kaldım sürecimden
• Canpol Dental Clinic • Diş Hekimi Randevusu •
İlk gidisimdi. Kibar bir dr. İşlemle ilgili açıklama da bulunuyor. Eli hafif ve çok uğraştı.
h....g
Gayet dikkatli bir hekim. Tedavi sürecimde şimdilik memnun kaldım.
be...a
Ezgi hanım çok tatlı ve eli hafif bir doktor çok korkarak qitmiştim ama Ezgi hanım önyarqılarımı kırdı
Y
ye...z
Bir süredir eşimle birlikte diş tedavilerimiz için Ezgi Hocaya gidiyoruz. Kendisi son derece ilgili, tedavinin tüm süreçlerini sağlık, konfor, estetik ve görsellik açısından titizlikle değerlendirip sizin adınıza tüm detayları düşünüyor. Süreç boyunca aşama aşama bilgilendirme yapıyor ve eli çok hafif olduğu için işlemlerde rahatça geçiyor. Gönül rahatlığıyla dişlerinizi emanet edebilirsiniz
sa...t
5 dolgu ve diş temizliği yaptırdım. Çok memnun kaldım.
• Canpol Dental Clinic • Diş Hekimi Randevusu •
Ezgi hoca 3 yüzlü dolgumu yapti. İslem yaparken ne yaptigini iletiyordu. Kanama sebebini dolgu yenilemesi gerekiyor diye acikladi.Baska hekim tarafindan 2 defa calisilan yer ezgi hocanin yaptığı dolgu ile son bulur umarim.
V
ve...n
Detaylı açıklama, el hafifliği, tertemiz hijyenik şartlar,
Karşılamada onure edici karşılama, dakiklik ve tam tedavi.• Canpol Dental Clinic • Diş Hekimi Randevusu •
h....ı
Ben 2 dolgu ve diş temizliği yaptırdım.Yapacağı işlemleri önceden açıklaması ve iletişim halinde olması çok hoşuma gitti.Dolgulardan da çok memnunum.
e ...s
Ezgi Hanım
Çok ilgili ve işinde son derece başarılı bir doktor.Diş dolgusu için kendisine gittim, Tüm süreç boyunca hem bilgilendirdi hem de rahat hissettirdi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim• Canpol Dental Clinic • Diş Hekimi Randevusu •
Ezgi Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Demir, Diş Hekimi. Size Ezgi Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu.
Ezgi Demir adresi nerede?Ezgi Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 734 sokak. Hoşnudiye Mah. Cassaba Modern Avm Karşısı Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ezgi Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ezgi Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ezgi Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Ezgi Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.