İstanbul Medipol Üniversitesi Çocuk Gelişimi Lisans mezunuyum. Online gelişimsel değerlendirme ve danışmanlık hizmeti sağlıyorum. Gelişim testleri, dikkat testleri, resim analizi ve oyun terapisi uyguluyorum.
- Altını Islatma Problemi
- Hiperaktivite
- Uyum Bozuklukları
- Okula Uyum Sorunları
- Tırnak Yeme
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
he...i
Ezgi Hocamdan çok memnun kaldım cocugumun davranış problemleri konusunda kendisine danistim ve sayesinde çocuğum bu davranış problemlerinden kurtuldu herkese öneriyorum.
• Online Danışmanlık • Diğer •
Ezgi Deniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Deniz, Çocuk Gelişimi.
Ezgi Deniz adresi nerede?Ezgi Deniz adresini belirtmedi. Ezgi Deniz yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ezgi Deniz adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Deniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Deniz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ezgi Deniz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Deniz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ezgi Deniz hangi dilleri konuşuyor?Ezgi Deniz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ezgi Deniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Deniz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ezgi Deniz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ezgi Deniz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ezgi Deniz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.