Dr. Fatma Başak Sargın, Memorial Göztepe Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları Ve Doğum branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Karaman cd no 1, Yeni Sahra, Karaman Cd No: 1, 34634 Ataşehir/İstan, Ataşehir, İstanbul 34634

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• N

Başak hocam çok ilgili mütevazi ve işinde çok başarılı kendisiyle bi doğum hikayem oldu bebeğimize bizi sağlıkla kavuşturdu riskli bi doğumdu ama tam zamanında müdahale etti harika ötesi bi insan güler yüzlü hoş sohbetli her zaman kadın doğum konusunda tercihim kendisi olacak

• Diğer  •

• Z

Başak hocamı yıllardır tanırım. Kendisiyle ilk randevunuzdan itibaren zaten bir daha başka bir hocaya gitmeniz mümkün değil. Başak hocam labioplasti ameliyatımı gerçekleştirdi, sonrasında hem operasyonla ilgili hem de tüm rutin kontrollerim için Başak hocam gidiyorum. Kendisi çok açıklayıcı, güleryüzlü, empati duygusu yüksek ve çok başarılı bir doktor. Tüm süreçten inanılmaz memnun kaldım ve kesinlikle Başak hocamı herkese tavsiye ediyorum.

• Randevu  •

Bir tanıdık vasıtasıyla kendisine ulaştım. Kadın hastalıkları rutin kontrolü için gittim. Başak hocanın ilgi ve alakası sebebiyle yaklaşık 2 seneyi aşkın bir süredir kontrollerimde sürekli kendisine gidiyorum. Çok güler yüzlü ve sorduğunuz sorulara tek tek en ince ayrıntısına kadar cevap veriyor. Çok ilgili bir doktor kendisi.

•  •

Kendisi çok kıymetli ve nazik bir insan. Ben acilden giriş ile tesadüfen kendisi ile sürecime başlamış oldum. Erken dış gebelik geçirdim ve bu süreç benim için belirsizliklerle doluydu. Başak Hanım'ın hem yönlendirmesi hem açıklayıcı tutumu gerçekten beni sakinleştirdi. Her zaman doğru tahminler ile teşhisler koydu ve dış gebeliği risksiz şekilde sona erdirdik. Bu benim için psikolojik açıdan da zor bir süreçti ama ilgi alakası her zaman beni güçlendirdi, nispeten daha hafif atlatmamı sağladı. Kadın doğum muayeneleri ve işlemler çoğu kadın için korkutucudur. Benim için de öyle. Ancak kendisiyle bu süreç hiç böyle olmadı gerçekten. Bilgi ve birikimine çok güvendiğim bir doktor iyi ki o gün kendisine denk geldim. Ayrıca kendisine ne zaman ihtiyacım olursa ulaşabilmem ve gönülden ilgilenmesi de çok kıymetliydi.

• D

Tavsiye ile tanıştığım doktorumdan çok memnunum. Hamilelik öncesinde de kendisine gidiyordum, her zaman çok ilgili ve açıklayıcıydı. Hamileliğim boyunca da aynı özeni gösterdi; ne zaman bir sorum olsa sabırla yanıtladı ve her detayı dikkatle takip etti. Kontrollerde bebeğimizin yüzünü görmek istediğimizde bile sabırla bekleyip bize o anı yaşatmaya çalıştı. Kendimi her zaman güvende hissettim. İçtenliği, ilgisi ve titizliği için çok memnunum. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.

• M

Sevgili doktorum Başak hanıma her gittiğimde gülen yüzüyle ve pozitifliğiyle karşılanmak harika bir başlangıç oluyor. Her soru sorduğum soruma detaylı cevaplar almam, ulaşılabilir olması, takiplerimi çok iyi yapması, benim atladığım detayları kendisinin asla atlamaması hayatımı hamilelik boyunca çok kolaylaştırdı. Her randevum adeta detaylı ultrasona girmişim gibi geçti. Aklımda hiç bir soru işareti kalmadı. Hamilelik öncesinde ve boyunca olduğum gibi, sonrasında da her zaman hastası olacağım.

• Randevu  •

• B

Başak hocamla tesadüf eseri karşılaşmıştım . Güleryüzlülüğü ve özveriliğiyle birlikte devam ettik . Kendisine gerçekten çok soru sordum :) bana her zaman dönüş yaptı .Normal doğuma beni teşvik etti ve çok rahat bir doğum yaptım . Çevremdeki arkadaşlarıma çok önerdim .Kesinlikle gidin çok memnun kalacaksınız

• Diğer  •

• B

Başak Hocam ile tesadüfen yollarımız kesişti. Gebelik dolayısıyla başvurduk kendisine. Öncelikle süreç boyunca güler yüzünü hiç eksik etmedi. Sayesinde çok güzel bir gebelik süreci geçirdim. Olumsuz bir durum olsa bile hep telkin etti bizi ve sonuç hep onun öngördüğü gibi çıktı. Bunun da işinde çok tecrübeli ve başarılı olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Sağlıklı bir şekilde oğluma kavuştum sürecin sonunda. Geriye dönüp baktığımda iyi ki doktorum olmuş diyorum. Ve çevreme de tavsiye ederim.

• T

Gebelik için kendisiyle iletişime geçmiştim ve sonraki süreçte de devam ediyoruz. Gebeliğimi pazar günü öğrenmiştim ve tesadüfen o nöbetçiydi. İlgisinden memnun olunca gebelik sürecini beraber takip ettik. Hatta yurtdışında olmamıza rağmen yönlendirdi bizi. Gebelik takibi, doğum, spiral şimdi de cin3 tedavisini beraber yürütüyoruz.