Merhaba, ben Psikolog Fatma Dilara Eğilmez.
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum ve aynı üniversitede Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimime devam ediyorum.
Eğitim ve mesleki gelişim sürecimde psikososyal destek, danışmanlık ve araştırma alanlarında çeşitli deneyimler edinme fırsatı buldum. Bu süreç, her bireyin kendine özgü ihtiyaçlarını gözeten, etik ilkelere bağlı ve danışan odaklı bir yaklaşım geliştirmeme katkı sağladı.
Mesleki gelişimimi desteklemek amacıyla Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Şema Terapi ve Masal Terapisi eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarımı aldım. Görüşmelerimde danışanlarımın kendilerini rahatça ifade edebilecekleri, anlaşılmış ve güvende hissedebilecekleri, yargılayıcı olmayan bir alan oluşturmayı önemsiyorum.
Her bireyin duygularının, yaşadığı güçlüklerin ve hayat hikâyesinin kendine özgü olduğuna inanıyorum. Bu nedenle süreci danışanımın ihtiyaçları ve hedefleri doğrultusunda birlikte şekillendirmeyi; kişinin kendisini daha yakından tanımasına, yaşadıklarını anlamlandırmasına ve kendi içsel kaynaklarını keşfetmesine eşlik etmeyi amaçlıyorum.
Psikolojik destek sürecini yalnızca sorunların konuşulduğu değil, kişinin kendisiyle daha sağlıklı bir ilişki kurduğu, farkındalık kazandığı ve yaşamında anlamlı değişimlere alan açtığı bir yolculuk olarak görüyorum.
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Fatma Dilara Eğilmez adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Fatma Dilara Eğilmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Dilara Eğilmez, Psikoloji. Size Fatma Dilara Eğilmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Fobilerden Kurtulmak, Davranış Bozuklukları, Randevu, Online Terapi.
Fatma Dilara Eğilmez adresi nerede?Fatma Dilara Eğilmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kıbrıs Lefkoşa Lefkoşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Dilara Eğilmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fatma Dilara Eğilmez uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fatma Dilara Eğilmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Dilara Eğilmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Fatma Dilara Eğilmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Dilara Eğilmez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Fatma Dilara Eğilmez hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Dilara Eğilmez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.