Ergen, yetişkin, çift ve ailelerle seanslarını yürütmektedir. Çalışma alanları arasında çift, aile ve cinsel terapiler yanında depresyon, panik atak, sosyal kaygı, travma sonrası stres bozukluğu, obsesif kompülsif bozukluk, yaygın anksiyete bozukluğu vardır.
- Depresyon
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Sosyal Fobi
- Sınav Kaygısı
i....ö
Fatma Hanım’a başladığımda özgüven eksikliği ve aşırı derecede kaygı sorunu yaşıyordum. Sorunlarımı en ince ayrıntısına kadar dinleyip sorunlarımın asıl kaynağına indi. Ayrıca yaklaşımları da oldukça samimi idi. Seansın nasıl bittiğini anlamadım bile.
• Psk. Fatma Gündoğdu • Psikoloji Randevusu •
Fatma Hanım beni bayağı rahatlattı. Kendisiyle seanslarımız çok güzel geçiyor. Fatma Hanım'la tavsiye üzerine görüşme sağladım. 3-4 seans danışmanlık hizmeti aldım ve seanslarıma devam ediyorum. Görüşmelerimizden sonra baştaki halimle şu anki halim arasında bayağı bir fark var. Verdiği tavsiyeler doğrultusunda ruhsal olarak daha iyiyim. Fatma Hanım profesyonel bir uzman. Daha öncesinde farklı bir uzmandan danışmanlık hizmeti almıştım ama kendisi insanın içine işliyor. Kendisinden almış olduğum danışmanlık hizmetinden bayağı memnunum, devam edeceğim.
Fatma Hanım ilk olarak çok başarılı bir şekilde beni dinledi. Kendimi, sorunlarımı anlatırken karşısında yüzde yüz rahat hissettim.Sorunlarımı paylaşırken yargılanmaktan korktuğum kısımlarda içimi rahatlattığı için çok memnun kaldım. Kendisini herkese tavsiye ederim. Arkadaşımın aracılığıyla görüşme sağladım. 3-4 seans danışmanlık hizmeti aldım. Görüşmelerimizden önce hep insanların beni yargılayacağını düşünüyordum ama artık düşünmüyorum. Kendimi rahatlıkla ifade edebiliyorum. Yargılanmaktan korkuyordum ama şu anda öyle bir korkum yok. Fatma Hanım'dan aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
Son dönemde yaşanan durumlardan dolayı depresif bir halde günlerimi geçirirken Psk. Fatma Hanım kendimi bulmamda en büyük yol haritam oldu, günlük yaşadığım stres ve depresyon seviyemi minimuma indirerek yok ettik resmen. Her şey için teşekkürler.
• Online Danışmanlık • •
Fatma Hanım'la bugün 10. seansımızı bitirmiş bulunmaktayız. Tedavi sürecim hala devam etmekte olup OKB tedavisi görmekteyim. İlk günden bugüne en önemli söyleyebileceğim şey beni kendimle yüzleştirmesi oldu. Problemlerimin varlığını kabullenmemi ve yüzleşmem gerektiğini gösterdi. Sonrasında yaptığımız seanslarda benimle ilgili her detayı en ince ayrıntısına kadar incelemesi ve tedaviyi gerçekleştirmesinden kaynaklı profesyonelliğinden dolayı Fatma Hanım'a çok teşekkür ederim. Bir OKB hastası olarak bir sürü takıntım şu anda fazlasıyla azaldı ve bunların beni nasıl yıprattıklarını fark etmemi sağladı. Devam eden tedavi sürecimde tamamen kurtulcağımı düşünüyorum. Fatma Hanım kesinlikle alanında uzman bir psikolog.
Y
y.....
Terapiye annemin zoruyla başlamıştım ama Fatma hanımın iyi bir dinleyici, samimi ve en önemlisi yargılamaması ikinci seansa kendi istediğimle gelmeme sebep oldu. Birilerinin beni yargılamadan dinlemesi ve anladığını hissettirmesi önemliydi benim için seanslarımız hala devam ediyor çok memnunum kendisinden iyi ki var
• Psk. Fatma Gündoğdu • Normal Randevu •
s....b
Öncelikle Fatma Hanım ile yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. Öncesinde birçok psikoloja gittim ancak hiçbirinin yaklaşımı Fatma Hanım gibi olmadi. Tedavi sürecim boyunca ilgilisi , alakası, işine olan saygısı , duruma sahibiyeti , anlayışı ile hep yanımdaydı. Sayesinde desteğiyle, ilgisiyle ,sağduyusuyla sıkıntılı sürecimi kısa sürede atlattım. Herşey için çok teşekkür ederim.
• Psk. Fatma Gündoğdu • Psikoloji Randevusu •
Korona sürecinde yoğun korku var kaygılarım için görüşmeye başladık Fatma hanımla. Görüşmelerimizin başında korona olacağım korkusuyla dışarı hiç çıkamıyordum görüşmelerimizin sonunda korkmadan dışarı çıkabiliyordum. Fatma hanımla yollarımızın kesişmesi hayatımı değiştirdi burdan tekrar teşekkür ederim
Z
z.....
Fatma hanımla yaklaşık 2 aydır görüşüyoruz. Daha önce başka bir terapistle görüşmelerim olmuştu ama verim alamamıştım. Fatma hanımla birlikte iş birliği içinde ilerliyoruz beni anladığını ve yardımcı olmaya çalıştığını, samimiyetini hissedebiliyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum teşekkür ederim
• başka bir yer • Diğer •
a...
Fatma Hanım'a sosyal medya sayesinde ulaştım anksiyete bozukluğu için başvurdum geçirdiğimiz süreç gerçekten çok iyiydi çok memnun kaldım yaklaşık 15 seansta iyileştim diyebilirim bütün çevreme herkese tavsiye ediyorum