Pembe Estetik ve Ön Bölge Estetik çalışmalarını çok severek yapıyorum.
Botoks ve Dermal Dolgu uygulamaları konusunda çalışmalarıma büyük bir keyifle devam ediyorum. Bu konuda aldığım eğitimlerle sürekli kendimi geliştiriyorum.
- Diş Gıcırdatma
- Diş Çürükleri
- Diş ve Diş eti hastalıkları
- Diş Ağrısı
- Diş Eksikliği
15 Mayıs Mah. Atatürk Bulvarı Hamdibey işhanı Kat:5 D:117, Pamukkale, Denizli 20100
Diş Beyazlatma
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Estetik Dolgu
Gülüş Tasarımı
Pembe Estetik
20'lik Diş Çekimi
Feray Özcan Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Tam Diş Protezi
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
Feray Özcan Muayenehanesi
Çürüyen 20 lik dişimi ve onun önündeki azı dişimi çektirdim. Hastaya yaklaşımı başarılı ve yapılan işlemleri tek tek açıklıyor. Ablamın tavsiyesiyle gitmiştim zaten. Doktor hanıma ve asistanına başarılar dilerim.
• Feray Özcan Muayenehanesi • 20'lik Diş Çekimi •
Ü
ü....y
Yaptığı dişler çok sağlam oluyor. 16 yıldır kendisi ile çalışıyorum. Hastaya yaklaşımı ve yönlendirmesi çok güzel. Kendisinden çok memnunum, herkese tavsiye ederim. Kanal tedavisi, dolgu, köprü, vb. işlemlerini yaptırdım. Ailecek gidiyoruz. Çocuklarımın diş bakımlarını da yaptırıyorum. Çocuklara yaklaşımı da çok güzel. Sıcak kanlı ve ılımlı bir uzman.
m....u
Diş temizliği için başvurdum. Tedavim iyi geçti. İlgi ve alakasından çok memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Herkese tavsiye ederim.
s....s
Dişlerimde problemler vardı, dolgu ve kaplama işlemleri yapıldı. Sürecim güzel geçti. Güler yüzlü, neşeli, esprili, tatlı dilli bir uzman. Tedavi öncesinde ve sonrasında beni bilgilendirdi. Ben kendisinden memnunum. Cana yakın bir uzman.
m....k
Diş plak tedavisi için tavsiye üzerine başvurdum. Tedavimden çok memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. İyi bir yaklaşımı var. Ulaşılabilirliği yüksek bir uzman. Ne zaman arasam cevap veriyor.
m....ö
Kaplama için başvurdum. Tedavim çok iyi geçiyor. Kendisini çok beğeniyorum. Her konuda hastalarıyla ilgilenen bir uzman. Güler yüzlü birisi, hastasını hoşnut tutuyor.
s....a
Dolgu ve kaplama yaptırdım. Tedavim çok iyi geçti. Dişçiden korkuyordum sayesinde yendim. İnsanlara karşı sempatik, eli hafif bir uzman. Hiç ağrım sızım olmadı, sürecimi rahat geçirdim. Çok ilgili ve alakalı bir uzman. Beni sıcakkanlı bir şekilde karşıladı. Samimi ve içten davrandı, ben kendisinden memnun kaldım.
m....k
Çocukken havale geçirdiğim için dişlerimde hassasiyet oluşmuş. Bu sebepten dolayı başvurdum. Zirkonyum kaplama işlemini yaptı. Tedavim güzel geçti, ben kendisinden memnunum. Şimdi implant için gidiyorum, güler yüzlü iyi bir uzman.
s....g
Feray Hanım tüm ailemizin diş hekimi.Annemin tüm ağzına implant tedavisi yaptı. Benim çok acıyan ve iltihaplı dişimi hiç acıtmadan tedavi edip çekti. Eşimin kanal tedavisini gerçekleştirdi. Sırf onun için İzmir'den geliyoruz. Hasta ile iletişimi muhteşem, eli yumuşak gerçekten tanıdığım en harika diş hekimi gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.
• Feray Özcan Muayenehanesi • Komplikasyonlu Diş Çekimi •
a...
Doktorumuza bir yakınımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Dişimdeki apse ve ağrı nedeniyle başvurdum.
İlk etapta rahatsızlığımın öyküsünü dinledi. Dişimi muayene edip bundan sonra beni bekleyen tedavi süreci hakkında detaylı bilgi verdi. Sorularımı sabırla ve dikkatle yanıtladı. Dişime yapılan kanal tedavisinden oldukça memnun olduğumu, günlük hayatıma hiç sorun yaşamadan devam ettiğimi belirtmek isterim. Hem mesleki başarısı hem de güler yüzlü yaklaşımları nedeniyle Feray Hanım ve ekibini her zaman gönül rahatlığıyla çevreme tavsiye ediyorum.• • •
Feray Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feray Özcan, Diş Hekimi. Size Feray Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Normal Randevu.
Feray Özcan adresi nerede?Feray Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 15 Mayıs Mah. Atatürk Bulvarı Hamdibey işhanı Kat:5 D:117 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feray Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feray Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feray Özcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feray Özcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Feray Özcan hangi dilleri konuşuyor?Feray Özcan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Feray Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feray Özcan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Feray Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 83 hasta / danışan, Feray Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
- Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
- Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
- Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
- Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri