Op. Dr. Ferhat Yakup Suçeken

Üroloji · Daha fazla

Ümraniye 1 adres

Uzm. Dr. Ferhat Yakub Suçeken, Kocaeli Üniversitesi - Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Şuan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye 34764

• Sigortası olan hastalar

• V

Prostat büyümesinin neden olduğu İdrar yapamama problemi ve bununla beraber 4 aylık sontayla geçirdiğim sıkıntı sebebiyle doktor araştırmaya başladık. Tavsiye üzerine Yakup hocayla tanıştık. Holep lazer tedavi yöntemiyle sağlığıma kavuştum. Yakup hocanın ilgisi, güler yüzü, tedavi şekli beni çok mutlu etti. Yakup hoca gibi doktorlarımızın sayısının artmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun

• B

Babamın prostat büyümesi şikayeti nedeniyle tavsiye üzerine doktorumuzdan randevu aldık. İlgisi, sabrı, güler yüzü ve tabiki tedavi süreci harikaydı. İdrarını yapamadığı için 4 ay sontaya bağlı yaşadı. Holep tedavi yöntemiyle idrarını yapamama şikayeti sona erdi.

• Z

Prostat büyümesi şikayeti ile 4 aylık sonda eziyeti sonrası araştırmalar sonucunda yakup hocamızı önerdiler. Güleryüz tecrübe hasta dinleme sabır ve ekibi hepsi harikaydı. Lazer yöntemi ameliyatı başarılı geçti

• Z

TEŞEKKÜRLER .ŞEFKATLİ,SABIRLI,İLGİLİ VE ÇOK DİKKATLİ BİR DOKTOR.DİLERİM MESLEKTAŞLARI ARASINDA KENDİSİ GİBİ OLANLAR ÇOĞALIR DA BİZDE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE TESLİM OLURUZ..

•  •