1990 Bursa doğumludur. Ortaöğrenimini Özel İnal Ertekin Okullarında ,lise eğitimini ise Bursa Anadolu Lisesi'nde tamamlamış ardından 2009-2014 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirmiştir. Mezun olduktan sonra bir süre Ankara'da Diş hekimi olarak özel bir diş kliniğinde çalışmıştır. Girdiği DUS sınavında 2016 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Ortodonti bölümünü kazanmıştır. Uzmanlık eğitimini '' Angle Sınıf II Bölüm 2 Malokluzyona Sahip Olgularda Ortodontik Tedavinin Temporomandibular Eklem Üzerindeki Etkilerinin Değerlendirilmesi'' adlı uzmanlık tezini yazdıktan ve sunduktan sonra tamamlamıştır. Ortodonti uzmanı Feride Işık kendi ortodonti kliniğinde hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

Feride Isik Muayenehanesi

Baglarbasi Mahallesi 1.Sedir Sokak Evke Mediloft 2 No 5 /5, Osmangazi, Bursa 16160

• Sigortası olan hastalar

yaklaşık 2 buçuk yıldır devam eden diş teli tedavim şuanda bitti. Doktorumun ve asistanının güler yüzü yoğun ilgileri ve hastaya en uygun olacak tedaviyi uyguladıkları için çok memnun oldum. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz

• Feride Isik Muayenehanesi Diş Teli Tedavisi  •

Uzun süren diş teli yolculuğum bugün sona erdi. Süreç boyunca her şey çok profesyonel, samimi ve güven vericiydi. Şimdi aynaya her baktığımda kocaman gülümseyebiliyorum.

• F

Yaklaşık 1 buçuk yıldır Ortodonti tedavimi birlikte yürütüyoruz çok ilgili güler yüzlü hastasını motive eden pozitif enerjisi ile keyifle ilerledik tedavimde ve güzel bir yol kat ettik. Her zaman iletişime açık olup tedavi anında veya sonrasında samimiyetle ve hızlı bir şekilde sorulara verdiği yanıtlarla hastasını rahatlatıp güven veriyor. Ben süreçten çok memnunum ve şiddetle tavsiye ediyorum gerek hemşiresi gerek kendisi mükemmel ve titizlikle çalışıyorlar bu nedenle gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

• Feride Isik Muayenehanesi Invisalign Tedavisi  •

• B

1.5 senelik ortodonti tedavim bugün sonlandı. Derin kapanış ve çarpışık diş sorunum vardı. Çok kısa süre içerisinde gözle görülür değişimler ile süreç devam etti. Sonuç çok tatmin edici. Süreç boyu her soruma karşı açıklayıcı ve güleryüzlü bir yaklaşım oldu. Sonuçtan çok memnun kaldım.

• Ş

Tel tedavimi başka bi yerde yapmıştım bittikten sonra şeffaf plak kullanmaya başladım ama tek bir gece takmadığımda dişlerimin arası hemen açılmaya başlıyordu kendi ortodontistim yurt dışına gittiği için Feride hanımı buldum doktor takviminden yorumları ve özgeçmişi çok iyiydi iyiki de denk gelmişim ve gitmişim çok memnun kaldım kafamda bazı soru işaretleri vardı hepsini cevapladı riteynır tel takılıp şeffaf tel yapılacak inşallah herkese tavsiye ederim mutlaka gitmelisiniz.

• Feride Isik Muayenehanesi Ortodontik Tedavi  •

• I

Çocuğumun üst çenesi öndeydi, alt çene gerideydi. Tavsiye üzerine Feride Hanım'a ulaştık. 2,5 yıl süren bir tel tedavimiz oldu şu an plak tedavimiz devam ediyor. Tamamen düzeldi. Çok memnun kaldık. Feride Hanım çok sıcakkanlı ve ilgili bir doktor. Süreç hakkında detaylı bilgi sağlıyor. Kontroller dışında da ihtiyacımız olan her zaman ulaşabildik.

•  •

• H

Kızımın üst çenesi geride olduğu için tavsiye üzerine ulaştık Feride Hanım'a. Yaklaşık 2 yıl tel tedavisi gördü. Şu anda plak tedavimiz devam ediyor. Şu an tamamen düzeldi diyebilirim. Tedavi sürecinden çok memnun kaldık. Feride Hanım'ın hastasına yaklaşımı ve ilgisi çok güzel. En önemlisi kızım çok memnun.

•  •

• B

Kızımın tedavisi için internetten tesadüf olarak bulduğumuz doktorumuz gayet samimiydi. Detaylı bir tedavi yöntemlerinden bahsetti. Güven veren görüşmeler ve esnek öde. kolaylıkları nedeniyle biz seffaf diş plağı tedavisine başladık. Diş kalıpları 3 boyutlu elektronik ortamda taranarak dijital ortamda agzin tüm kalıbı çıkarıldı.3-4 hafta sobeacda plaklar gelip takılmaya başlanacak. Tedavi sonrası da aldığımız sonuçları burada paylasicam. Ayrica Doktor asistanınin da gelenlerle olan iletişimi güzeldi. Bir yıldızı da buradan verdim.

• N

Merhaba,ben 50 yaşında tel tedavisi için gittim ve başkalarının olumsuz yorumlarına karşılık gayet motive olarak başlamaya karar verdim.İlk günden itibaren hiç değişmeyen güleryüz ve ilgi vardı ve 21 Ay boyunca her defasında mutlu olarak gittim. Randevu tarihleri için aksamalarda uygun ayarlamalar itina ile yapıldı.Tecrübesine ve işini severek yapmasına hayran kaldım.Eline emeğine sağlık,dişlerim çok güzel oldu sonuç harika.Yolu bahtı açık olsun. Çok doğru bir seçim oldu,kesinlikle tavsiye ederim.Sevgiler...

• Feride Isik Muayenehanesi Diş Teli Tedavisi  •

• M

Merhaba 17 ay öncesine kadar diş yamukluğum konusunda çok sıkıntım vardı ve diş teli için muaye olmaya geldim. Çok kısa bir sürede dişlerimde gözle görülür bir düzelme gerçekleşti ve bu sürede süreç çok güzel ilerliyordu. Şuan son aşamalardayım ve dişlerim eskisine kıyasla mükemmel hissettiriyor ve gözüküyor. Diş yamukluğumun düzelmesi dolayısıyla, çene yamukluğum gözle görülür bi şekilde düzeldi, bunun sayesinde yüz hattım daha estetik durdu. Bu süreç içinde çok ilgili davranıldı. Randevu konusunda çok dakik ve opsiyonel. Klinik olarak aşırı hijyenik ve temiz.

• Feride Isik Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu  •