Uzm. Dt. Ferruh Hasanzade ,1979 Tebriz doğumludur. 2010 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldu. 2010-2014 yılları arasında Ankara’da görev yaptı. 2014 yılında girdiği Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı’nda üstün başarı göstererek İnönü Üniversitesi Ortodonti Anabilim Dalı’na girmeye hak kazandı. 2018 yılına kadar burada görev yaptı. 2018-2020 yılları arasında İzmit Konak Hastanesi’nde ortodonti uzmanı olarak çalıştı. Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görevine devam etmektedir. Tel tedavileri, şeffaf plakla telsiz ortodonti ilgi alanları içindedir. 25 yıldır profesyonel olarak bisiklet sporu ve ahşap oymacılığı ile ilgilenmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46/B Nazer Inn İş Merkezi, Kocaeli 41050

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

• B

Oğlumu götürdüm, dişlerine tel takıldı. Tedavimiz 4-5 sene civarında sürdü. Sürecimiz devam ediyor; herhangi bir olumsuzluk yaşamadık. Hastaya yaklaşımı ve iletişimi iyi; alanında profesyonel bir uzman. Herkese tavsiye ederim.

• T

Tel tedavim gayet güzel geçti. Tellerimi çıkarttı; istediğim görüntüye sahibim. Kliniği aradığımda iletişim kurabiliyorum. Her konuda bilgilendirmelerini yaptı. Ferruh Bey gayet ilgili, alakalı, üzmeden istenilen sonuca varmayı sağlıyor.

• F

2 yıl kendisinde ortodonti tedavisi gördüm. Tedavim güzel geçti. İstediğim şekilde sonuçlandı. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Her kontrole gittiğimde beni bilgilendirdi. Ben kendisinden memnunum. Tedavi görmek isteyen arkadaş çevreme de tavsiye ediyorum.

• C

Oğlumun doğuştan diş eksikliği vardı; dişleri düştü ve çıkmadı. Tel tedavisi gördü. Ailece kendisi için gidiyoruz. Şu anda plak kullanıyor. Her konuda yardımcı oluyor. İlgili ve alakalı bir uzman. Çok güler yüzlü, çocuklarla iletişimi iyi. Herkese tavsiye ederim. Biz çok memnunuz.

•  •

Tel tedavisi için başvurdum. Kendisinden çok memnun kaldım. İşini çok iyi biliyor, donanımlı bir uzman. Donanımı ticari amaçlı değil; hastanın diş yapısına göre ilerleyerek tedavisini devam ettirme yönünde. Hastasının psikolojisinden iyi anlıyor. Hiçbir zaman randevuda sıkıntı yaşatmadı. Her şeyi açıklayarak psikolojik olarak rahat hissetmemi sağladı. Herkese tavsiye ederim.

• R

2,5 yıl tel tedavisi gördüm. İlgili ve alakalı bir uzman. Tedavim güzel ve sorunsuz geçti. Hiç ağrı yaşamadım. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Şu an plak tedavisi görüyorum. Çevremdeki herkese öneriyorum.

• H

Doktor Ferruh beye şeffafplak tedavisi için başvurdum. Kendisi son derece ilgili, hastasını dikkatle dinleyen ve detaylı bir şekilde iletişim kuran, işine hakim olduğunu sonuna kadar hissettiren ve hastanın menfaatini ön plana koyduğundan şüphe ettirmeyen bir hekim. Pandemi koşullarına karşı her türlü tedbirin alındığı uzman diş kliniğinde gönül rahatlığıyla muayene oldum. Kendisine çok teşekkür ediyorum!
    Şeffaf plak süreci daha konforlu oldu ve daha kısa zamanda istediğimiz diş dizilimine kavuştum. Bu yöntemi uygulayan ferruh hoca ve ekibine sonsuz teşekkürler.

• Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)  •

• B

Ferruh Bey ile iyiki yollarımız kesişmiş. Hem Sakin ve dikkatli, hem sıcak ve içten. Hastasının taleplerini iyi analiz edebilen ve bilgi birikimini bu taleplerle entegre ederek hastasını mutlu eden bir hekim, zaten Zor olan Ortodontik tedavi Ferruh Beyin yaklaşımıyla kolaylaşıyor. Asistanı hanımefendi de Ferruh Bey gibi çok samimi ve ilgili, teşekkür ediyorum kendilerine.

• Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

• N

Yaklaşık 4-5 yıldır ön dişim yamuktu. Birçok bilindik doktora gittim. Hepsi düzelmesinin uzun yıllar süreceğini söyledi. Bir türlü karar verip başlayamadım. Bu durum implant yaptırmama engel oluyordu. Aynı zamanda çene kemiğimin erimesine sebep oluyordu. Sonrasında Ferruh Bey'e ulaştım. Tedavi için 14 ay öngördü ama 11 ayda tedaviyi bitirdik. El çabukluğu, durumla ilgili nokta atışı yapması açısından çok başarılı. İlgisi, alakası, nezaketi çok güzel.Bu tarz şikayetleri olanlar tereddüt etmeden gidebilirler. Bundan sonra İstanbul'daki akrabalarımı bile kendisine yönlendireceğim.

• D

Dişlerimdeki çapraşıklık sebebiyle gittim Ferruh Bey'e. Bir süredir düşündüğüm bir tedaviydi ama emin olamıyordum, karar veremiyordum. Ferruh Bey'in enerjisinden dolayı karar verdim. Güleyüzlü ve pozitif, çok enerjik bir hekim. Biraz keyifsiz bir süreç normalde ama doktorumuzla çok güzel ilerliyoruz.Kontroller dışında da ulaşım sağlayabiliyorum. Yönlendirmelerde bulunuyor. Çevremden de çok fazla hasta yönlendirdim. Ferruh Bey ile tanışmasam taktırmazdım belki de. Kendisi çok moral ve motivasyon sağladı. Hızlı sonuç alıyorum sayesinde.