Uzm. Dt. Ferruh Hasanzade ,1979 Tebriz doğumludur. 2010 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldu. 2010-2014 yılları arasında Ankara’da görev yaptı. 2014 yılında girdiği Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı’nda üstün başarı göstererek İnönü Üniversitesi Ortodonti Anabilim Dalı’na girmeye hak kazandı. 2018 yılına kadar burada görev yaptı. 2018-2020 yılları arasında İzmit Konak Hastanesi’nde ortodonti uzmanı olarak çalıştı. Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görevine devam etmektedir. Tel tedavileri, şeffaf plakla telsiz ortodonti ilgi alanları içindedir. 25 yıldır profesyonel olarak bisiklet sporu ve ahşap oymacılığı ile ilgilenmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46/B Nazer Inn İş Merkezi, Kocaeli 41050

• M

Gayet başarılı ve titiz bir tedavi süreci geçirmekteyiz

• Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodonti Randevusu  •

• R

Ferruh Bey'den oldukça memnunum. Ortodonti tedavisi gördüm. Tedavim bitti, herhangi bir sorun yaşamadım. Tedavim güzel bir şekilde ilerledi. Dişlerimin görüntüsü hoşuma gitti. Hastayı karşılama açısından iyi bir uzman. Memnuniyetim çok fazla ilgili, alakalı, sorduğum sorulara çok güzel bir şekilde cevap veriyor.

•  •

Diş teli için başvurdum. Şu anda tedavim devam ediyor, plak sürecindeyim. Sürecim güzel geçiyor. Yardımcı olan bir uzman. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Ferruh Bey, sorduğum tüm sorulara alakalı alakasız demeden yanıt veren bir uzman. Kafamda hiç soru işareti kalmadı. Memnunum kendisinden.

•  •

Ferruh hocamıza bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım ve açıkçası ilk önce oğlumun tedavisine başladık. Oğlumun ön dişlerinin yanında doğuştan diş eksikliği vardı. Ferruh hocamız ilk başta onu tedavi etti. Sonrasında benim alt köpek dişimde diş eti çekilmesinden dolayı bir sorun vardı; ben de öyle başladım. Ve kesinlikle doktorumuzdan memnun kaldık. Hem oğlum hem ben, hatta küçük oğlum da şu anda Ferruh hocamızın hastasıyız. Kesinlikle memnunuz ve emin olun herkese tavsiye ediyorum. Gerek doktorluğu, gerek ilgi alakası bize yaklaşımı; bu güne kadar en ufak bir ilgisizlikle karşılaşmadık. Biz Ferruh hocanın 5 yıldır hastalarıyız ve eşim, dostlarım ve akrabalarım da Ferruh hocanın hastası oldular. Kesinlikle herkese de tavsiye etmeye devam edeceğim.

• O

Diş teli tedavim sona erdi ve sonuçtan inanılmaz memnunum. Sürecin en başından sonuna kadar her aşamayı detaylıca açıklayan, alanında gerçekten uzman, her zaman ilgili ve güler yüzlü olan değerli diş hekimim Ferruh Hocamı gönülden tavsiye ederim. Özellikle yurtdışında yaşamam sebebiyle çok sık gelemedim; buna rağmen süreçteki özverisi ve özeni inanılmazdı. İyi ki sizi tercih etmişim. İngiltere’den sevgilerle...

• U

Tavsiye üzerine ortodonti tedavisi için başvurdum. Tedavim gayet güzel ve başarılı geçti. İstediğim görüntü oldu. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Temiz, kapsamlı, güzel bir yer. Memnun kaldım kendisinden.

•  •

2-3 yıldır kızım için gidiyoruz. Diş teli tedavisi gördü, şu anda plak tedavisiyle devam ediyoruz. Çok mutluyuz ve memnunuz. Dişlerimiz düzeldi. Tedaviden güzel sonuçlar alıyoruz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Kızımın dişlerinde inanılmaz değişiklikler var. Ferruh Bey çok ilgili bir uzman. Ne sorduysak mutlaka karşılığını verdi ve sözünde durdu.

• B

Oğlum için başvurduk. Ortodonti tedavisi görüyor; dişlerine tel takıldı. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. İstediğim zaman arayabiliyorum. Tedavimiz güzel geçiyor, bir şikayetimiz yok. Ferruh Bey'in yeterli ve donanımlı bir uzman olduğunu düşünüyoruz. Uyguladığı tedaviden memnunuz.

• F

Alt ve üst çenede, özellikle ön dişleri ileride ve alt dişleri gerideydi. Ferruh Bey uzun süre emzik kullanmadan dolayı böyle ve damak daralması var dedi. Damak aparatı takıldı; daha sonra ön dişlerine ve alt dişlerine tel takıldı. Tel tedavimiz bitti, plağa geçtik. Kızım çok mutlu, estetik anlamda da iyi. Bir sıkıntı yaşamıyoruz. Yemek yerken çıkartıyor. Ferruh Bey'i bulana kadar 4 uzmana gittik. Bu gittiğimiz uzmanlar kızımın sağlıklı dişlerini çekmek istedi. Arkadaşın tavsiyesi ile Ferruh Bey'e gittik. Tedavimiz uzun sürecek, ama ben yaparım dedi. Dişlerini çekmesine gerek kalmadı; sadece 20'lik diş çekimi oldu. Çok memnunuz kendisinden.

• B

Oğlumu götürdüm, dişlerine tel takıldı. Tedavimiz 4-5 sene civarında sürdü. Sürecimiz devam ediyor; herhangi bir olumsuzluk yaşamadık. Hastaya yaklaşımı ve iletişimi iyi; alanında profesyonel bir uzman. Herkese tavsiye ederim.