İlk, orta ve lise öğrenimini Konya’da, Lisans eğitimini 2012 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde başarıyla tamamladı.2013 yılı itibariyle kamu diş hekimi olarak başlayıp, son 5 yıl çalıştığı Konya Ağız Diş Sağlığı Hastanesindeki kamu görevinden ayrılmıştır.2020 yılında Konya’nın Meram ilçesinde “Dentin Studio” adıyla kendine ait Ağız Diş Sağlığı Polikliniğini kurdu.
Estetik diş hekimliğinde yoğunlaşmakta ve
- Laminate veneer,
- Zirkonyum,
- Botoks,
- Ön bölge estetik kompozitler gibi
protetik ve konservatif tedavilerin yanında
- İmplantoloji,
- Kök kanal tedavisi ve
- Çok sevdiği Çocuk Diş Hekimliği alanında
uygulamalar yapmaktadır.
Üye olduğu dernek ve organizasyonlar;
- Konya Diş Hekimleri Odası Disiplin Kurulu
- Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV)
- International Team Of Implantology (ITI)
Severek ve eğlenerek icra ettiği mesleğinde yurtdışı ve yurtiçi çeşitli kurs ve seminerlerin güncel bilgileri ışığında, her anında yenilenerek, hastalarının maksimum memnuniyetini hedef alarak, hoşgörü ve sevgi diliyle kurulan bağ neticesinde oluşan güven temelinde hizmet vermek düsturuyla çalışmaktadır.
Müziğin iyileştirici etkisinin farkındalığı ile yan flüt çalmak, seyahat etmek zevk aldığı uğraşlardır.
Evli ve 1 çocuk annesidir.
- Diş Gıcırdatma
Yenişehir Mah. Peri Sok. No:2/305, Konya
Dentin Studio Ağız Diş Sağlığı Polikliniği
C
ca...
Diş fobim vardı . İnternetten araştırma yaptım ve Feyza Hanım ı buldum . O kadar kibar , güleryüzlü , sakin ve pozitif bir hekim . Beni bile sakinleştirdi ve bende ara ara panik atak olan biriyim . İyi ki yollarımız kesişti. Canım yanmadı . Ön dişim çürümüş dolgu yapıldı temizlendi . Çok estetik oldu çok memnun oldum.bundan sonra da kontrollere kendisine gideceğim.
• Dentin Studio Ağız Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Hekimi Randevusu •
R
r.....
Feyza hanıma ön diş dolgusu için gittim kendisi çok kısa sürede tüm dolgularımı çok estetik bir şekilde yaptı çok memnun kaldım
• Dentin Studio Ağız Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Hekimi Randevusu •
Feyza Eruyar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Eruyar, Diş Hekimi. Size Feyza Eruyar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu.
Feyza Eruyar adresi nerede?Feyza Eruyar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mah. Peri Sok. No:2/305 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Eruyar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feyza Eruyar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feyza Eruyar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Eruyar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Feyza Eruyar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Eruyar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feyza Eruyar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feyza Eruyar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Feyza Eruyar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Feyza Eruyar hangi sigortaları kabul ediyor?Feyza Eruyar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.