- Ayrık Dişler
Yenişehir Mahallesi Dönmez Sokak No:29, İzmit 41050
Ortodonti Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Kök Kanal Tedavisi
Lingual Ortodonti
Lokal Anestezi
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
X-Ray
Çene Implantasyonu
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
su...r
Feyza Nur Hanım çok güzler yüzlü, işinin tüm ayrıntılarına hakim ve güven verici hissettiren bir hekimdir. Bıkmadan usanmadan, güler yüzünü eksik etmeden tekrar tekrar tüm ayrıntılarıyla bilgi verir,
g.....
Feyza hanımla bir yılı aşkın süredir tedavim devam ediyor. Kendimi o kadar rahat ve güvende hissediyorum ki uzun süren ortodonti tedavisi süreci beni hiç yormuyor
ni...
Feyza hanım,alanında çok iyi,kendim 35 yaşında ortodonti tedavisi gördüm çok memnun kaldım,şimdi de kızım tedaviye başladı,süreci çok iyi bilen,iletişimi mükemmel bir ortodonti uzmanı...
• Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Ortodonti Randevusu •
Güzeldi ilgililerdi çok beklemedim her ay düzenli geliyorum
• Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Ortodonti Randevusu •
Tüm tedavi süresi boyunca bekletilmelere benim randevu saatim olmasına rağmen araya başka hasta sıkıştırmalara sabrettim en sonunda tellerim çıktı kurtuldum derken 3 haftadan fazla plağımın hazır olmasını bekledim aradığımda hazır olduğunda size haber vereceğiz dendi haber verilmedi ben neden plak için sizin peşinizde koşturuyorumki asistanınız neden ölçülerde hata var diyip beni aramıyor da ben her hafta arayıp bilgi almak zorunda kalıyorum bugün ölçü vermek için geldim yine bekletiliyorum ilgi ve alakadan hiç memnun kalmadım tavsiye etmiyorum
fa....
Feyza hocam ile 2 yıllık tel sürecim oldu (detay vererek hasta ile ilgilenmesi muazzam). Kendisi gerçekten mükemmel,anlayışlı başarılı çok naif hanımefendi. İlgisinden çok memnunum tavsiye ederim.
na...s
Tel tedavime geçen yıl başladım ،o zamandan beri Feyza Hanım'la birlikte süreci keyifle sürdürüyoruz.
Feyza Hanım'ın mesleğine olan sevgisi ve hastalarıyla kurduğu pozitif iletişim beni çok etkiledi. 5 farklı doktorla buluştum ama onun semimiyeti ve güven veren yaklaşımı sayesinde kararım net oldu، çok memnunum. İyi ki Feyza hanımı tercih etmişim، kendisi son derece bilgili ve tecrübeli bir ortodentist.
Dış teli tedavisi düşünüyorsanız Feyza hanımı kesinlikle tevsiye ederim.
Tedavi sürecini en ince detayına kadar açıklayan ،güvenle süreci tamamlamanızı sağlayan eşsiz bi doktor• Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Ortodonti Randevusu •
me...u
Feyza Hocayı ChatGPT de önerilerinden bulmuştum
Gördüğüm en tatlı doktordur.Kendisiyle plak tedavisine başladık .Normalde diş korkulu rüyamdı ama kendisi sayesinde tedavi süreci benim için eğlenceli ve acısız geçiyor.Bugün şeffaf plaklarım takıldı.Süreçte beraber ilerliyoruz iyi ki de ilerliyoruz.Düşünmek isteyen herkese tavsiyedir.• Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi) •
i̇...ç
1,5 yıldır ortodonti tedavisi görüyorum samimiyet, üslup olsun çok muazzam bi doktor herkese tavsiye ederim arkadaşlarımın çoğunuda yönlendirdim..
bü...a
Dişçi korkum olmasına rağmen feyza hanımın güleryüzü sayesinde gerilmedim. Diş tellerim daha bugün takıldı. Küçüklüğümden beri isteyip korktuğum bir durumdu. Ama hiçbir acı yaşamadım. Feyza hanımın verdiği güven bambaşka.
• Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Ortodonti Randevusu •
Feyza Nur Dündar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Nur Dündar, Ortodonti. Size Feyza Nur Dündar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, X-Ray, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Feyza Nur Dündar adresi nerede?Feyza Nur Dündar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi Dönmez Sokak No:29 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Nur Dündar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feyza Nur Dündar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feyza Nur Dündar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Nur Dündar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Feyza Nur Dündar hangi dilleri konuşuyor?Feyza Nur Dündar ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Feyza Nur Dündar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Nur Dündar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Feyza Nur Dündar hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Feyza Nur Dündar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.