Hakkımızda

2020 yılında Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin kapılarını sizlere açtık.

Ağız ve diş sağlığı ile ilgili ihtiyaçlarınıza cevap verebilmek için merkezimizde amacımız; her yaştan hastaya, ihtiyaç duyduğu tedaviyi sağlamaktır.

Hekimlerimiz; genel diş hekimliği, radyoloji, restoratif diş tedavisi, endodonti (kanal tedavisi), çocuk diş hekimliği (pedodonti), ortodonti, implant, ağız ve çene cerrahisi, estetik diş hekimliği alanlarında hizmet vermektedir.

Vizyonumuz:

Etik ve küresel değerler içerisinde, ağız ve diş sağlığı alanında üst düzey tedavi sağlayarak örnek alınan, kendini sürekli yenileyen bir ağız ve diş sağlığı merkezi olarak hizmet vermektedir.

Misyonumuz:

Hasta haklarını titizlikle gözeterek, güncel ekipman ve tekniklerle tedavi hizmetleri sunmak.
Yaşadığımız toplumda ağız ve diş sağlığı konusunda bir bilinç oluşturmak.
Meslektaşlarımızın haklarına saygı duyarak, etik değerler çerçevesinde sağlık hizmeti vermek.
Sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaparak, içinde bulunduğumuz topluma değer katmak.

Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yenişehir Mahallesi Dönmez Sokak No:29, İzmit 41050
  • Allianz Sigorta
  • Mapfre Sigorta

Uzm. Dt. Ahmet Kıvrak Ağız Cerrahisi

Çok korkarak gittiğim diş implantı işlemimde hiç birşey hissettirmeden implant işlemimi gerçekleştirdi.Kendisi işimde çok başarılı bir doktor.

R
    Uzm. Dt. Feyza Nur Dündar Ortodonti Randevusu

Tel tedavisine başladım, iletişimi kuvvetli, güler yüzlü. Harika bir doktor

I
    Uzm. Dt. Feyza Nur Dündar Ortodonti Randevusu

1.5 yıllık tel sürecimde güler yüzü ilgisi tel takılmasından çıkmasına kadar detaylı açıklamaları ilgi alakası harika. Ellerine sağlık Feyza Hanımın güzel bir süreç ve sonuç mutluyum.

Uzm. Dt. Feyza Nur Dündar

Nazik yorumunuz için teşekkürler

Uzm. Dr. Tuğçe Duygu Korucuoğlu Cerrahi İmplant

Hocamız bizimle gayet iyi ilgilendi çok memnun kaldık hassas diş etlerim içinde çok sağlıklı oldu

Uzm. Dt. Feyza Nur Dündar Ortodonti Randevusu

Kendisi ile ilk görüşmemde verdiği güven samimiyet ile kendisine aşık etti zaten tel tedavim için ilk randevumu dün gerçekleştirdim teli nasıl ne ara taktı hiç anlamadım bile kesinlikle ortodonti olarak Feyza hanım şahane

Uzm. Dt. Feyza Nur Dündar

Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için :)

I
    Uzm. Dt. Ahmet Kıvrak Randevu

Eliniz dert görmesin. Diş çekimimi hiç hissetmedim.

Uzm. Dr. Tuğçe Duygu Korucuoğlu Cerrahi İmplant

Ben bugün yirmilik dişimi çektirdim ayrıca implant yaptırıyorum. Eli muazzam hafif ve muhteşem becerikli bir diş hekimi. Allah işini gücünü rast getirsin çok memnunum.

Uzm. Dr. Kemal Korucuoğlu Randevu

Diş taşı tedavisinde aşırı bulantı yaşıyordum bu hassasiyetimi belirttiğimde tuğçe hanımın çok hassas davranması üzerine ilk defa bulantı yaşamadım. Çok memnun kaldım

Uzm. Dt. Ahmet Kıvrak Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi

Oğlumun Ortodonti uzmanımızın tavsiyesi üzerine gömülü 20 lik dişin cerrahi müdale ile çekimi için gittik hocamızın dediği kadar varmış alanında uzmanlaşmış bir diş hekimi

Uzm. Dt. Feyza Nur Dündar Ortodonti Randevusu

Feyza hanim,hem zarifligiyle,hem Güleryüzluluguyle ,sakinligiyle,kisiye cok iyi gelen bir Dr.Eli masallah çok hızlı.oglumun diş telini taktı gayet pratik bir sekilde emegine sağlık.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim