Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Hakkımızda
Ağız ve diş sağlığı ile ilgili ihtiyaçlarınıza cevap verebilmek için merkezimizde amacımız; her yaştan hastaya, ihtiyaç duyduğu tedaviyi sağlamaktır.
Hekimlerimiz; genel diş hekimliği, radyoloji, restoratif diş tedavisi, endodonti (kanal tedavisi), çocuk diş hekimliği (pedodonti), ortodonti, implant, ağız ve çene cerrahisi, estetik diş hekimliği alanlarında hizmet vermektedir.
Vizyonumuz:
Etik ve küresel değerler içerisinde, ağız ve diş sağlığı alanında üst düzey tedavi sağlayarak örnek alınan, kendini sürekli yenileyen bir ağız ve diş sağlığı merkezi olarak hizmet vermektedir.
Misyonumuz:
Hasta haklarını titizlikle gözeterek, güncel ekipman ve tekniklerle tedavi hizmetleri sunmak.
Yaşadığımız toplumda ağız ve diş sağlığı konusunda bir bilinç oluşturmak.
Meslektaşlarımızın haklarına saygı duyarak, etik değerler çerçevesinde sağlık hizmeti vermek.
Sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaparak, içinde bulunduğumuz topluma değer katmak.
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
- Allianz Sigorta
- Mapfre Sigorta
z.....
Yeni implant yapıldı, kullanım oldukça tekrar değerlendirme yaparım
ce...
Doktor Feyza Nur Dündar çok ilgili ve işini iyi yapan bir doktor. Ortodonti tedavimden memnun kaldım, tavsiye ederim.
al...
İmplant ve 20 yaş diş çekimi için gittim.Ahmet Bey gerçekten ilgisi,bilgisi,tecrübesi ve her konuda tebrik ediyorum.Bundan sonra aile olarak gideceğim tek adres
su...r
Feyza Nur Hanım çok güzler yüzlü, işinin tüm ayrıntılarına hakim ve güven verici hissettiren bir hekimdir. Bıkmadan usanmadan, güler yüzünü eksik etmeden tekrar tekrar tüm ayrıntılarıyla bilgi verir,
g.....
Feyza hanımla bir yılı aşkın süredir tedavim devam ediyor. Kendimi o kadar rahat ve güvende hissediyorum ki uzun süren ortodonti tedavisi süreci beni hiç yormuyor
m....a
Doktorumun eli çok hızlı ve işini titizlikle yapmaktadır.
ni...
Feyza hanım,alanında çok iyi,kendim 35 yaşında ortodonti tedavisi gördüm çok memnun kaldım,şimdi de kızım tedaviye başladı,süreci çok iyi bilen,iletişimi mükemmel bir ortodonti uzmanı...
Güzeldi ilgililerdi çok beklemedim her ay düzenli geliyorum
oğ...
Oğlumun yaklaşık 12 dişini anestezi ile ameliyat etti. Surecin başından sonuna yaklaşımı ilgisi ve güven vermesi çok iyiydi. Çok memnun kaldık hiçbir sıkıntı yaşamadık.
er...n
Dişçiye gitmekten hep korkmuşumdur. Ahmet hoca sayesinde öyle bi korkum kalmadı. Herşeyin çok profesyonel olduğunu düşünüyorum. Diş çekim ve sonrasındaki implant süreci çok rahat geçti.
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, İzmit şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, İzmit şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Diş Hastalıkları Uzmanı.
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 97 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Gülüş Tasarımı, implant protez, Kök Kanal Tedavisi, Tam Diş Protezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), X-Ray, Lokal Anestezi, Pembe Estetik, Lazerli Diş Bakımı, Diş Bakımı.
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 427 hasta/danışan, Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Arma Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Yenişehir Mahallesi Dönmez Sokak No:29 İzmit şeklindedir.