- Depresyon
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
ey...ş
hayatım Psikolog Fidan hocaya randevuya gitmeden önce ve gittikden sonraya bölündü resmen, benim anksiyete bozukluğum vardı ve terk edilme korkum vardı bağımlılık sorunlarım da vardı Fidan hocayla terapilerden sonra duygularımı kontrol etmeyi öğrendım ve kendımı anlamayı öğrendım, psıkolok Fıdan hocaya her şey için çok teşekkür ederim beni anladığı için, kimseye anlayamadigin sorunlarımı Fidan hanıma kendımı anlatırken buldum, aldığım her randevudan sonra kendımı daha da iyi hissettığımı fark ettim. İyi ki sizi tanımışım hocam, hayatımı degiştirmeme yardım ettığınız ıöın tekrar çok teşekkür ederim.
• başka bir yer • Diğer •
T
t.....
Pandemi sürecinde çok fazla içime kapanmıştım ve Psk. Fidan Aslanova Hanımla ilk seası yapana kadar kimseyle görüşmek dahi istemiyordum. En yakınıma dahi anlatamadığım sorunlarımı dinleyip tekrar eski halime dönmem konusunda bana çok yardımcı oldu ve şu an kendimi hafiflemiș ve mutlu hissediyorum. Kendisi her şeyden önce çok iyi bir dinleyici ve yol gösterici. Ayrıca oldukça donanımlı ve bilgili biri. Psk. Fidan Aslanova Hanım gibi iyi bir psikoloğa denk geldiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Her şey için tekrar teşekkür ederim. Psk. Fidan Aslanova Hanımı herkese tavsiye ediyorum.
• Online Danışmanlık • •
Fidan Aslanova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fidan Aslanova, Psikoloji. Size Fidan Aslanova tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Fidan Aslanova adresi nerede?Fidan Aslanova adresini belirtmedi. Fidan Aslanova yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Fidan Aslanova adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fidan Aslanova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fidan Aslanova online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fidan Aslanova isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fidan Aslanova, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Fidan Aslanova hangi dilleri konuşuyor?Fidan Aslanova ile Rusça, Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fidan Aslanova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fidan Aslanova bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fidan Aslanova ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fidan Aslanova hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Fidan Aslanova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.