Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86, İlkadım 55070
K
k....a
Filiz hocamı artık hayatım boyunca unutamam bir hekimden önce bir abla gibi yaklaştı bir hastadır yüksek ateşle gitmedigim hastane kalmamisti üstelik lohusayim gerekli tetkikler yapılmadığından iyilesemiyordum duygusalligimdan o kadar kötü durumdayken hem mental olarak hem fiziken beni ayağa kaldırdı hocam hastalığımin nedenini buldu sayesinde çok daha iyi olacağıma inanıyorum
• Samsun Gazi Devlet Hastanesi • Diğer •
ha...z
benle çok ilgilendi kendisine çok teşekkür ederim çok iyi bir doktor ALLAH razı olsun kendisinden hastalığım en kısa zaman da geçti ALLAH kimseyi hastanesiz bırakmasın kendisine tekrar teşekkür ediyorum
Filiz Coşkunsu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Filiz Coşkunsu, Enfeksiyon Hastalıkları.
Filiz Coşkunsu adresi nerede?Filiz Coşkunsu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Filiz Coşkunsu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Filiz Coşkunsu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Filiz Coşkunsu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Filiz Coşkunsu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Filiz Coşkunsu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Filiz Coşkunsu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Filiz Coşkunsu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İlkadım bölgesinde SGK kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
- İlkadım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
- İlkadım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
- İlkadım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
- İlkadım bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları