Ben Uzman Fizyoterapist Firuze Aygün, Hacettepe Üniversitesi’nde Nöroloji Fizyoterapistliği alanında doktora eğitimime devam ediyorum. Lisans eğitimimi Başkent Üniversitesi’nde, yüksek lisansımı ise Hacettepe Üniversitesi’nde tamamladım.
Mesleki deneyimlerim boyunca ortopedik, nörolojik, pediatrik ve geriatrik hastalarla çalıştım. İnme, Parkinson, Multipl Skleroz, travmatik beyin hasarı ve omurilik yaralanmaları gibi birçok nörolojik durumda rehabilitasyon uygulamaları gerçekleştirdim. Bunun yanı sıra klinik pilates, reformer pilates ve solunum egzersizleri konusunda da danışmanlık vermekteyim.
Hasta odaklı yaklaşımımda ağrıyı azaltmayı, hareketliliği artırmayı ve yaşam kalitesini iyileştirmeyi hedefliyorum. Türkçe’nin yanı sıra İngilizce ve Almanca da iletişim kurabildiğim diller arasındadır.
- Ön Çapraz Bağ Kopması
- Bel fıtığı
- Boyun Fıtığı
- Felç
- Omuz Ağrısı
Konutkent 3028 Cad. No : 6/62, Çankaya, Ankara
hü...a
Manuel terapi çok iyiydi düzenli geliyorum ağrılarım azaldı
Sırt ve omuz agrilarim gecti iyi ki varsınız• Fizyoterapist Firuze Çankaya • Diğer •
Firuze Aygün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Firuze Aygün, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon.
Firuze Aygün adresi nerede?Firuze Aygün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konutkent 3028 Cad. No : 6/62 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Firuze Aygün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Firuze Aygün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Firuze Aygün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Firuze Aygün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Firuze Aygün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Firuze Aygün hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Firuze Aygün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler