Doç. Dr. Fulya Özer Deveci

Dadaloğlu Mah. 2591 Sok. No: 4/A, Yüreğir 01240

Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi

Gazi Paşa Mahallesi Baraj Caddesi No:7, Seyhan

• F

Fulya hocama yıllar önce daha ilk doktorluk yıllarında burun ameliyatı olmuştum . Hem burun etimi hemde burundaki kemiği almıştı. Okadar güler yüzlü o kadar naif ve tatlıydiki ben hayatımda daha görmedim onun kadar harika bir doktor. Yıllargeçti 20 yıl ama ben asla unutmadım doktorumu. Halasoruyorlar burnunu kim yaptı mükemmel olmuş diye . Okadar özgüvenimi yerine getirdiki anlatamam. Mutlaka ziyaret edicem hocamı . Allah binkez razı olsun çok seviyorum doktorumu. Doçent olmasınıda ayrıca kutluyorum Başarılarının devamını dilerim.

• Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi Diğer  •

• R

Bebeğime Bera testi için gittik randevu saatimden önce muayene etti , fakat benimle iletişimi çok kötüydü sorduğum soruları tersleyerek cevapladı hastaneden çıkarken kafamda milyonlarca soruyla çıktım sorduğum sorularda beni tatmin edecek cevaplar vermedi doktor olarak biraz daha anlayışlı ve hassas olmasını beklerdim sonuçta bizler hasta olarak zorlu süreçlerden geçiyoruz

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Ben sadece Allah herkesi Fulya Hanım gibi hastasına ilgili konusunda uzman bir doktorla karşılaştırsın.Babamın comadin yüzünden durmayan burun kanamasını 'Mustafa bey dayan' Diyerek tedavi etmesini unutmayacağım.Fulya Hanım başarılarınızın devamını ve sağlıklı bir ömür diliyorum.Annem 2. Kızım diyor. Herkese gözü kapalı tavsiye ediyorum.

•  •

Profili düzenle veya yönet