Dyt Furkan Tunç, Beslenmeyi sadece kalori hesaplarından ibaret görmeyen, bedeni kusursuz işleyen bir sistem olarak kabul eden bir diyetisyenim. Meslek hayatım boyunca edindiğim en önemli tecrübe; bedenin rastgele beslenmeyi değil, bir düzeni ve dengeyi hak ettiğidir.
Vizyonum ve Yaklaşımım
Danışanlarımla yürüttüğüm süreçlerde temel felsefem "Sürdürülebilir Beslenme" üzerinedir. Kısa süreli, kısıtlayıcı ve mutsuz eden diyet listeleri yerine; bireyin yaşam tarzına, kültürel alışkanlıklarına ve biyolojik ihtiyaçlarına uyum sağlayan bir beslenme modeli inşa etmeyi hedefliyorum.
"Beden bir sistemdir, rastgele beslenmez." ilkesinden yola çıkarak, danışanlarıma sadece ne yiyeceklerini değil, vücutlarının ihtiyaçlarını nasıl dinlemeleri gerektiğini de öğretiyorum.
Diyetisyen Randevusu
- Nakit
- Banka Havalesi
Görüşler
ay...k
Furkan bey çok iyi bir diyetisyen danışanlarıyla ilgilenen motive eden güler yüzlü birisi furkan beyle ilk başladığımda 86 kiloydum verdiği diyetler sayesinde 3 ay gibi bir sürede 63 kiloya düştüm yeme alışkanlığım düzene girdi. Sağlıklı beslenme ve zayıflama konusunda herkese tavsiye ederim
• başka bir yer • Diğer •
na...k
Öncelikle karşısında olan insanın yaşama koşullarını anlamaya çalışması, diyetin psikolojik etkilerini anlaması ve süreci yönetme kabiliyeti güçlü. Açıklamaları detaylı ve anlaşılır. Profesyonel bir tutumu var.
Liste oluşturmada günlük rutini baz alarak zorluk yaratmayacak şekilde düzenlemesi memnuniyet verici. Günlük öğün takibi ve iletişimi kuvvetli.
• Özel Sağlık Hizmet Birimi Diyetisyen Furkan Tunç • Online Diyet •
Ö
ö...
Benim bir sağlık sorunum yoktu, sadece kilomdan dolayı gittim. Boyum 163, kilom 95 idi; ona gittiğimde kilom 78'e düştü. İyi motive edip yakından takip etti. Her hafta takip altına aldı.
C
c...
Kendisiyle 2 yıldır çalışıyorum, ara da verdim. Ona rağmen geri kilo almadım, dengeledim kendimi. Verdiği listelere uydum, çok güzel kilo verdim. Obezdim, şimdi istediğim kiloya ve fiziğe sahibim. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.
Z
z...
Uzmanımıza ailem vesilesiyle ulaştım. Vermek istediğim fazla kilolarım vardı. Takdir edersiniz ki Furkan Bey ile gerçekleşen süreçlerimizin çoğu online oluyor ve porsiyonlarımın görselini her paylaştığımda geri dönüşleri çok hızlı oluyor. Kendisi çok ilgili, her anı adım adım takip ediyor. Ben çok memnunum. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim ve ediyorum.
b...
Furkan Bey’e bir yakınım sayesinde ulaştım. Kilo vermek için başvurdum. Uzmanınızla 9 ay çalıştım ve 12 kilo verdim. Süreç çok eğlenceli ve kolay ilerledi. İhtiyaçlarımı dinledi. Yemek yeme ataklarımı kontrol altına aldım.
Z
z...
Furkan Tunç ile kilo vermek için başladığım süreçte hem sağlıklı beslenmeyi öğrendim hem de kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Kişiye özel yaklaşımı ve ilgisi gerçekten çok iyiydi. Süreç boyunca motivasyonumu hep yüksek tuttu. Profesyonel, ilgili ve motive edici bir diyetisyen. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
b...
Furkan Bey’e sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Furkan Bey oldukça ilgili bir diyetisyen. Süreçten gayet memnunum ve çevreme tavsiye ederim.
K
k...
Furkan Bey, bulunduğumuz ilçede oldukça övülen, hasta memnuniyeti yüksek bir uzmandı. Fazla kilolarım olduğu için çevreden duyum ve tavsiyeyle ulaştım kendisine. Sürecimiz çok güzel geçti ve ideal kiloma ulaştım. Takibi, ilgi alakası çok iyiydi. Çevreme tavsiye ederim.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederimm
Furkan Tunç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Furkan Tunç, Diyetisyen. Size Furkan Tunç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Hizmet, Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama.
Furkan Tunç adresi nerede?Furkan Tunç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle Zübeyde Hanım Caddesi No:3/3 (Köprübaşı FLO karşısı) Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Furkan Tunç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Furkan Tunç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Furkan Tunç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Furkan Tunç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Furkan Tunç hangi dilleri konuşuyor?Furkan Tunç ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Furkan Tunç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Furkan Tunç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Furkan Tunç hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Furkan Tunç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Furkan Tunç hangi sigortaları kabul ediyor?Furkan Tunç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.