Mersin de Şener ailesinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldim. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Mersin de tamamladım. Üniversite eğitimimi Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde 2001-2007 yılları arasında tamamladım. Yozgat 2 Nolu Sağlık Ocağı ve Yozgat Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Acil servisinde pratisyen olarak mecburi hizmet görevimi yaptım. İhtisasımı 2009-20014 yılları arasında Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesinde tamamladım. Kliniğimde ihtisasım boyunca Doç.Dr. M.Haluk Özbay, Pof. Dr M.Hakan Türkçapar, Doç. Dr. Cebrail Kısa, Doç.Dr. Eylem Şahin Cankurtaran, Prof .Dr. Sibel Örsel gibi daha ismini sayamadığım alanında duayen birçok değerli hocamla bilişsel davranışçı terapi, cinsel terapi, ergenlerle ve zor vakalarla çalışma imkanım oldu. Uzmanlık yaparken mind
fulness, şema terapi ve act eğitimlerimi tamamladım. 5,5 yıl Anamur Devlet Hastanesinde, 2,5 yıl Mersin Toros Devlet Hastanesinde psikiyatri uzmanı olarak çalışmanın ardından artık kendi kliniğimde hizmet vermeye başladım. 2007 yılından beri evli ve 3 çocuk annesiyim. Gezip görmeyi, yeni yerler keşfetmeyi, doğa yürüyüşlerini, pilatesi, müzik dinlemeyi, söylemeyi, kedileri çok severim.

Gamer Günay Klinik

Menteş Mah İstemihan Talay caddesi 25161 Sk. No 5 Tuna Art Sitesi Kat 1 Daire 1, Yenişehir, Mersin 33150

Psikiyatri Randevusu

Menteş Mah İstemihan Talay caddesi 25161 Sk. No 5 Tuna Art Sitesi Kat 1 Daire 1, Mersin

Röportaj

• I

Kaygı bozukluğu ve dehb olduğumu düşündüğüm ama ilaç kullanmaya pozitif bakmayan biriydim ama Gamer hanımla tanıştıktan sonra vitamin değerlerimden ve vücudumla alakalı hedeflerimden sapmadan endişelerimi giderip, olayın hiç düşündüğüm gibi olmadığını bana gösterdi. Vitamin değerlerim arttı kaygılarım azaldı:) Daha ne isterim?

• P

Gamer hanıma yoğun anksiyete yaşadığım için başvurdum iki seans sonrasında kendimi çok daha iyi hissediyorum. Enerjim arttı, anksiyete ataklarım azaldı. Kesinlikle tavsiye ettiğim bir doktor kendisi

• I

Anksiyete için gittim kendisine. Alanında oldukça iyi bir doktor.

• Gamer Günay Klinik Psikiyatri Randevusu  •

Yoğun stres, anksiyete ve kaygı bozukluğu şikayetiyle kendisiyle seanslara başladım.5 seanstır geliyorum ve çok memnunum. Gayet profesyonel ve bilimsel yaklaşımlarla ayrıca içten, güler yüzlü ve samimi tavırlarıyla çok da verim aldığım seanslar geçiriyorum. Şiddetle tavsiye ederim.

• B

Bpd major depresypn ve adhd için gelmiştim oldukça ilgili.

• G

Gamer hocayı tercih ettiğim için çok memnunum. Kendimi 60 yaşında gibi hissediyordum. Hayat enerji mi yükseltti.

• Y

Okb dikkat dağınıklığım olduğu için artık ya hep ya hiç boyutuna gelmiştim tedavi almak istedim hocamızla görüştüm ve bir aylık bi sürede bile kendimdeki gelişmeleri görebiliyorum daha iyi daha enerjik hayata dönmüş gibi hissediyorum doğru ilaçlar ve hocamızın motivasyonu sayesinde daha iyi olucak güler yüzlü sempatik ve yargılayıcı tavırları asla yok

• O

Bazı problemlerim vardı ve bunlar günlük konforumu etkiliyordu.Gamer hanım ile iki ay süren bir tedavi sürecimiz oldu dikkat dağınıklık ve hiperaktif bozukluk tanısı kondu ve tedavimiz devam ediyor. İlk haftalar haftada bir seanslarımız oldu sonraları bir kaç haftada bir oldu ve şu an için her şey yolunda diyebilirim .
    Kendisi çok güler yüzlü ve her şeyi kontrollü ilerletiyor tavsiye ederim

• Gamer Günay Klinik Psikiyatri Randevusu  •

Merhaba ben gamer hocama yoğun aksiyete ataklarım için başvurdum ilk görüşmemizde bile çok rahatlayıp güven de hissettim şuan tedavim daha devam ediyor en zor atak anlarımda bile ulaşabiliyor olmak çok güzel insan kendini güvende hissediyor en önemlisi de bu benim için

• R

OKB teşhisi ile başvurdum. Memnunum.Terapiye devam etmeyi düşünüyorum.