- Diş eti çekilmeleri
Acil Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Uzm. Dt. Gaye Dikme
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Tam Ve Parsiyel Protezler
Volumetrik Tomografi ile Tedavi Planlama
X-Ray
Uzm. Dt. Gaye Dikme
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Kozyatağı, Kocayol Caddesi, Ataşehir, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
gü...n
Yurtdışında yaşıyorum ve Gaye Hanım’a tamamen referans üzerine geldim. yüzle ilgili bir işlem olduğu için güven benim için çok önemliydi. İlk görüşme online yapıldı ve güler yüzü, sakin anlatımı ve kendinden emin yaklaşımı sayesinde bütün endişelerim geçti. Süreci en ince ayrıntısına kadar anlattı ve gerçekçi beklentiler oluşturdu. Sonra günübirlik bişektomi işlemi için İstanbul'a gittim ve aynı gün akşam uçağıyla döndüm.. aynı gün dönüş olacağı için riske etmek istemedi ve bir yüz maskesi taktı bana..
Operasyon düşündüğümden çok daha rahat geçti. Kliniğe girmem, fotoğraflarımın alınması, anestezi yapılması, işlem ve sonra sürecin anlatılıp maskemin takılıp, buzumun verilip, dinlendirilip klinikten çıkmam totalde 1,5 saati bulmadı.. Gaye Hanım hem işlem sırasında hem sonrasında çok ilgiliydi. Tecrübesi gerçekten hissediliyor, eli çok hafifti. Sonuç son derece doğal oldu; yüzüm inceldi ama mimiklerim hiç değişmedi. Hem estetik hem de psikolojik olarak kendimi çok iyi hissediyorum.• Uzm. Dt. Gaye Dikme • Randevu •
me...e
Yıllarca diş hekimi fobisinden ihmal ettiğim dişlerimi ve dişeti problemlerimi çözmem konusunda çok yardımcı oldu. perodontoloji,diş çekimi, dişeti problemleri, diş problemleri vs çok güvenle ve titizlikle çözdü. Yaklaşımı çok pozitif ve gerek işinde mahir oluşu, gerek anlık hassasiyetleri takip edişi ile mükemmel iş çıkarıyor. Diş koltuğunu benim için yeniden tanımladı güvenli nazik ve sorunsuz ilerledi sürecim
• Uzm. Dt. Gaye Dikme • 20'lik Diş Çekimi •
Canım doktorum.. yıllardır ailece güvenerek severek kendisine gideriz , son derece ilgili ve işinde profesyonel bir hekimdir kendisi. Bana hem estetik hem sağlığımla ilgili sayısız tedavi uyguladı yıllardır. Eski kanal tedavili bir dişimde büyük bi kist oluşmuştu, rutin muayene esnasında kendisi farketti ve tomografi sonucuna göre kist operasyonumu acısız bir şekilde gerçekleştirdi. Boşluk dişlerimin yerine sinüs operasyonu kemik tozu uygulaması ve implant uygulaması yaptı, tüm süreç son derece rahat geçti. Ağız dışındada yıllardır kocaman yanaklarımdan muzdariptim ayrıca diş sıktığım için yüzün iyice genişlemişti, bişektomi ve maseter botokss uygulayarak tüm yüzümün incelmesini sağladı.. diş sıkma botoksu yaparken kalan botoksuda yüzüne uyguladık bana yeniden dokundu diyebilirim, yüzüm birkaç ay öncesine göre çok değişti her gören sana bi güzellik gelmiş diyor canım doktorum sayesinde tabii. artık 6 ayda 1 botokslarım için güzel doktorumun yanındayım..
• Uzm. Dt. Gaye Dikme • Çene Cerrahisi •
Y
ya...n
Gaye Hanıma, İmplant yaptırmak için gittim ve işlemleri tek tek anlattı. İşlem yaparken de her daim iyi misin, nasılsın diye sordu. Eli de hafifti, hiç ağrı hissetmedim. Gönül rahatlığıyla gidebilir siniz
• Uzm. Dt. Gaye Dikme • İmplant •
g...
Gaye hocama yanaklarımdaki dolgunluk ve yüzümdeki asimetri sebebiyle başvurdum. Kendisi yüzümü detaylı bir şekilde analiz etti ve asimetrinin yanaklarla birlikte, masseter kaslarım arasındaki farktan kaynaklandığını tespit etti. İki yanaktan farklı miktarda hassas ölçümlerle yağ doku alarak bişektomi ameliyatımı gerçekleştirdi. Masseter kaslarıma da farklı dozda botoks uygulayarak asimetriyi giderdi. Şu an 3.ayımdayım, hem yanaklarım inceldi, hem çene dış köşelerim, daha zarif yüz hatlarına kavuştum, gıdı bölgem bile biraz eridi daha keskin bir çene hattım var artık, ayrıca yüzümdeki asimetri de neredeyse gitti. Süreçte her sorum ve sorunumda sabırla yardımcı oldular. Çok rahat ve konforlu bir operasyondu. İyi ki yaptırmışım.
h...
Diş ağrısı nedeniyle problem yaşıyordum. Bunun giderilmesi için tanıdık vasıtasıyla iletişim sağladım. Doktor ile gidip muayene oldum, çene kemiği erimesi olduğunu öğrendim. Ardından tedavi başlatıldı, tedavi süreci çok iyi geçti. Doktorum ve ekibinden çok memnun kaldım. (Tedavim devam ediyor)
Ö
öz...k
20 lik diş çekimi için gaye hanımdan randevu aldım.Gittiğimde çok güzel şekilde karşılandım.Gerçekten eli çok hafif iğneyi hiç hissetmedim.İşlemi çok rahat ve ağrısız bir şekilde tamamladınız Gaye hocam iyi ki sizi tercih etmişim.
• Uzm. Dt. Gaye Dikme • 20'lik Diş Çekimi •
K
k...
Uzm. Dt. Gaye Dikme'ye bir yakınımın referansı ile ulaştım. Kendisine ulaştığımda, üst çenemdeki dişlerden birinin kaplaması düşmüş ve oldukça ağrı yapıyordu. Kontrol muayenesinde gerçekleştirilen tetkiklerden sonra, beni uygulanacak tedavi süreci hakkında detaylı olarak bilgilendirdi. Mevcut dişim çekildikten sonra implant için ilk işlemler yapıldı. Sorunsuz ve ağrısız bir dönemden sonra Aralık ayında ikinci ve son tedavi safhasına geçeceğiz. Mesleğini seven ve bunu işine yansıtan değerli Gaye Hanım'ı tavsiye ederim.
e...
Dr. Gaye Hanım'a bişektomi için başvurdum. Kendisinin ilgi ve alakasından çok memnun kaldım. Öncesi ve sonrası takip ve yönetiminde çok emeği geçti. Yine olsa yine giderim.
sa...
Diş sıkma problemim nedeniyle masseter botoks için gittim ve sonuçtan çok memnun kaldım. İşlem öncesinde tüm süreci ayrıntılı bir şekilde anlattı, böylece kendimi güvende hissettim. İşlemden sonra çene ağrılarım hafifledi ve diş sıkma problemim önemli ölçüde azaldı.
• Uzm. Dt. Gaye Dikme • Botoks •
Gaye Dikme isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gaye Dikme, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Gaye Dikme tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Dental Anestezi, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Cep Derinliği Azaltma.
Gaye Dikme adresi nerede?Gaye Dikme şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kozyatağı, Kocayol Caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gaye Dikme isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gaye Dikme online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gaye Dikme isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gaye Dikme, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gaye Dikme hangi dilleri konuşuyor?Gaye Dikme ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Gaye Dikme isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gaye Dikme bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gaye Dikme ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gaye Dikme hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Gaye Dikme hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaye Dikme hangi sigortaları kabul ediyor?Gaye Dikme tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Periodontologlar
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Periodontologlar