Genel Cerrahi, Çankaya, Ankara
Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaErler Mahallesi Türkkızılayı Caddesi, Etimesgut • Harita
Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi
Kavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya • Harita
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Özel Özkaya Tıp Merkezi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Gastroenteroloji cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur · Daha fazlaMilli Müdafaa Caddesi No:16 Kızılay/Ankara, Yenimahalle • Harita
Özel Özkaya Tıp Merkezi
Özel Minasera Aldan Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Nöroloji
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazlaProf. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2741. Caddesi No:2, Çankaya • Harita
Özel Minasera Aldan Hastanesi
Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5, Altındağ • Harita