Genel Cerrahi, Gayrettepe, Beşiktaş
Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli • Harita
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Darülaceze Caddesi No:25 Okmeydanı, Şişli • Harita
İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Teşvikiye Mahallesi Valikonağı Caddesi Fulya Sokak No:5 Nişantaşı, Şişli • Harita
Nişantaşı Hastanesi
Acıbadem, İstanbul • Harita
Akasya AVM Kent Kule B1 Blok No:19
Kaptanpaşa Mahallesi Darülaceze Caddesi No:14 Okmeydanı, Şişli • Harita
Özel Şişli Kolan Hastanesi
Özel Çevre Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaCemal Sahir Sokak No:4 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Özel Çevre Hastanesi
Özel Levent Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaOrtabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Özel Levent Hastanesi
Levent Mah. Levent Cad. No:4 Beşiktaş/ İSTANBUL, İstanbul • Harita
Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi
Bayındır Tıp Merkezi Levent
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Dermatoloji, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz · Daha fazlaAytar Cad. Aydın Sokak No:8, İstanbul • Harita
Bayındır Tıp Merkezi Levent
Kasımpaşa Askeri Deniz Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon · Daha fazlaBahriye Yokuşu, İstanbul • Harita
Kasımpaşa Askeri Deniz Hastanesi
Meşrutiyet Mahallesi Valikonağı Caddesi No:169/3 Polat Apartmanı, İstanbul • Harita
Zafer Özsoy Muayenehanesi
Neolife Tıp Merkezi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Cerrahi onkoloji · Daha fazlaNisbetiye Mahallesi Yücel Sok. No:6 1. Levent, Beşiktaş • Harita
Neolife Tıp Merkezi
Piyalepaşa Mahallesi Taştan Sokak No:20 Kat:2-3 Beyoğlu/İSTANBUL, Kağıthane • Harita
Özel Okmeydanı Kliniği
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Gastroenteroloji cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji · Daha fazlaFerah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli • Harita
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Güzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye, İstanbul • Harita