Genel Cerrahi, Küçükyalı, Maltepe
Medipoint Tıp Merkezi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen · Daha fazlaMerdivenköy Mahallesi Şair Arşi Cad. No:6 Göztepe, İstanbul • Harita
Medipoint Tıp Merkezi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği · Daha fazlaSanayi Mah. Şahinler Sok.No:23, İstanbul • Harita
İstanbul Kağıthane Devlet Hastanesi
Vişnezade Mah. Bayıldım Cad. Acısu Sok. No: 16 Kat: 1 Daire: 2 Maçka, İstanbul • Harita
Halil Coşkun Muayenehanesi
Bağdat Cad.Rıfatbey Sok.No:2/4 Güngören Apt. Caddebostan, İstanbul • Harita
Unimed Özel Polikliniği
Özel Aksu Göztepe Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaMerdivenköy Mah. Şahika Sok. No:32 Göztepe, Kadıköy • Harita
Özel Aksu Göztepe Hastanesi
Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazlaIşıklar Cad. No: 35/A 34750 Ataşehir, Kadıköy • Harita
Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi
Özel Göztepe Tıp Merkezi Ataşehir
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaBarbaros Mahallesi Şen Sokak No:10, Ataşehir • Harita
Özel Göztepe Tıp Merkezi Ataşehir
Özel Maltepe Bölge Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaBağlarbaşı Mahallesi Bağdat Caddesi No: 475, Maltepe • Harita
Özel Maltepe Bölge Hastanesi
İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Psikiyatri · Daha fazlaEthemefendi Cad.Hatboyu Sok.No:28 Erenköy, Kadıköy • Harita
İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği
Sanayi Mah. Şahinler Sok.No:23, İstanbul • Harita
İdealtepe Mah. Akgüvercin Sok. No: 4 Küçükyalı, Maltepe • Harita
Küçükyalı Delta Hospital
Bağlarbaşı Mah. İnönü Cad. Vardar Apt. No: 14/30 A Blok, İstanbul • Harita
Necmi Kurt Muayenehanesi
Maltepe Yeni Tıp Merkezi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Üroloji, Kulak burun boğaz · Daha fazlaFeyzullah Mahallesi Bağdat Caddesi No: 346/D Maltepe / İstanbul Maltepe Merkez Cumhuriyet Camii Altı, İstanbul • Harita
Maltepe Yeni Tıp Merkezi