Merhaba ben Fizyoterapist Gizem Bekmürza. 1993 Meram/Konya doğumluyum. 2013 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nü kazandım.2018 yılında Onur Belgesi ile mezun oldum. Prof.Dr. Ali CIMBIZ'ın AC-OMT programındaki Osteopatik Manuel Terapi, ve Kinesiotape eğitimlerini başarılı ile tamamlayıp sertifikalarımı aldım. Konya ve Antalya'da 2 senedir aktif olarak hizmet vermekteyim.2021 yılına kadar Antalya'da hizmet verdim. Daha sonra Konya'ya dönüş yaptım. Burada çalışmaktayım.

Gizem Bekmürza

Esmira Office Center Musalla Bağları Gürsesler Sokak No:1 D:56 Kat 9, Selçuklu, Konya 42060

• Sigortası olan hastalar

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Röportaj

Gizem Hanıma basvurdugumda boyun hareketlerim çok kısıtlıydi kollarımı kullanamiyordum simdl çok iyiyim uzaktan geliyorum randevular dolu olmasinA rağmen hep yardımcı oldu ben daha önce çok tedaviyi tecrübe ettim bundan sonra tek adresim burası

• Gizem Bekmürza Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• G

yaklaşık 3 aydır sol bacağımda gecemyen bı ağrım vardı.genel olarak bütün doktorlara gittim teşhis konulamadi .ağrım devam etti bı srkadasimin tavsiyesi ile gittim gizem hanıma 3 günde geçti ağrım .nokta atışıyla buldu ağrıyan yerleri .emeğine sağlık herkese tavsiye ediyorum

• M

Sırt ve boyun ağrısı şikayetiyle eşimle beraber başvurduk. Manuel terapi uyguladı. Sıkıntılı noktaları birsey söylemeden manuel terapi ike bulma konusunda gerçekten uzman. 3 seans gittik ve olumlu sonuçlar aldık. İşinde profesyonel bir uzman, kişiliği çok düzgün, iletişimi, davranışları çok nazik ve bilgilendirici. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Gizem Bekmürza Manuel Terapi  •

Uzun süredir kuyruk sokumumda ve belimde ağrılarım vardı, hatta sağ bacağıma kadar yayılan bir uyuşukluk hissediyordum. Araştırmalarımın sonucunda Gizem Hanım’ın kliniğine gitmeye karar verdim ve gerçekten iyi ki gitmişim diyorum. Daha ilk seanstan itibaren etkisini hissettim; ağrılarım hafifledi, rahat hareket etmeye başladım ve vücudumun toparlandığını fark ettim.
    Gizem Hanım hem son derece ilgili, hem de çok güleryüzlü ve işinde gerçekten profesyonel biri. Seans boyunca sizi dinliyor, yaptığı her işlemi açıklıyor ve güven veriyor. Bu kadar kısa sürede böyle bir rahatlama yaşayacağımı hiç tahmin etmezdim.
    Hem profesyonelliği hem insani yaklaşımıyla mükemmel bir uzman. İyi ki yollarımız kesişti, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum

• Y

Gizem hanım harika bir iş ahlakına sahip,işinde çok iyi bir fizyoterapist.Senelerdir çektiğim ağrı dayanılmaz bir hale gelince internetten buldum kendisini,arayıp rica edince araya sıkıştırdılar sağolsunlar,henüz 4 seans oldu ve çok daha iyiyim,hem süreçteki ilgileri,hem randevu tarihlerindeki hoşgörüleri hem de mesleklerindeki profesyonellikleriyle tamı tamına 5 yıldızı hakediyorlar.

• B

Gizem Hanım mesleğine tam anlamıyla âşık bir insan ve bu nedenle işini çok güzel yapıyor. Ben oldukça memnunum. Herkese de gönül rahatlığı ile tavsiye etmek isterim. İyi ki yolumun kesiştiği kıymetli bir fizyoterapist. Duruş bozukluğum noktasında yardımına başvurduğum bir fizyoterapist. Etkili manuel terapileri sayesinde duruş bozukluğum giderildi.

• O

Boyun fıtığına bağlı ağrı ve kol uyuşması nedeni ile başvurmuştum. Uygulanan tedavi ile uyuşma şikayeti son bulurken, ağrılarda belirgin bir azalma hissettim. Tavsiye ederim.

• N

10 yıldır gitmediğim doktor kalmadı. Defalarca alternatif tıp tedavileri denedim ve hiçbirinden yanıt alamadım. İlk seansımda bile Gizem Hanım’dan gözle görülür, hissedilir bir sonuç aldım. Kesinlikle gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

• Gizem Bekmürza Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• T

Bugün Gizem hocamla ilk seansım oldu. Kendisi gayet bilgili, ilgili ve samimi bir fizyoterapist. Seansım çok verimli geçti, devam edeceğim. İhtiyacı olan herkese kesinlikle tavsiye ederim.
    – Tuğkan

• Gizem Bekmürza Spor Fizyoterapisi  •

• H

eşim 2018 de bel fıtığı terse patlaması sonucu felç ten döndü hareketleri çok kısıtlı idi gizem hanıma seanslara gitmeye başladıktan sonra çok rahatladı hala tedavimiz devam ediyor inşaallah sahada iyi olacak gizem hanı çok ilgili ve cana yakın biri kesinlikle tavsiye ediyorum

• Gizem Bekmürza Fizik Tedavi  •