Op. Dr.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Kadıköy 2 adres
2006 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde başladığım tıp yolculuğumu, 2018 yılında kadın sağlığının merkezlerinden Zeynep Kamil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlık eğitimimi tamamlayarak ileri bir boyuta taşıdım.
Meslek hayatım boyunca kanıta dayalı tıp ilkelerini benimsedim. Akademik birikimimi ve klinik deneyimimi, artık Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi çatısı altında, üniversite hastanesi vizyonuyla hastalarıma sunmaya devam ediyorum.
Uzmanlık alanlarımın odağında; elbette gebelik takibi ve doğum, hastaya konfor sağlayan vNOTES (İzsiz cerrahi) ve Laparoskopik cerrahiler, yaşam kalitesini doğrudan etkileyen Ürojinekolojik operasyonlar ile Endometriozis tedavisi yer alıyor. Kadın sağlığının her evresinde —gebelik takibinden menopoz yönetimine, vajinal rekonstrüktif cerrahiden benign jinekolojik patolojilere kadar— multidisipliner bir yaklaşımla hizmet vermekteyim.
Amacım, her hastam için en güncel ve en güvenli tedavi protokollerini kişiselleştirerek sunmaktır. Görüşmek üzere
- Gebelik
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Görüşler
m....y
Gizem hanım çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor, endometriozis(çikolata kisti) sürecimdeki tüm durumu detaylı bir şekilde anlatıp operasyonumu yaptı. Sonrasındaki takip kısmında da çok ilgiliydi. Kendisini kesinlikle tavsiye ederim.
• başka bir yer • Diğer •
Hastalığımı benim anlayacağım şekilde açıklaması, sorularımı sabırla cevaplaması ve en önemlisi tecrübesi ile rahatlatması benim açımdan çok önemliydi. Tüm bunlar olunca kaygılarım azaldı ve süreç benim için çok kolaylaştı.
• başka bir yer • Diğer •
K
k.....
Gizem Hanım ile uzun süredir yaşadığım ve diğer doktorlarla çözüme ulaştıramadığımız ağrılı regl dönemleri ile ilgili görüştüm. Kendisi tüm detayları ile benim sıkıntılarımı dinledi ve gerçekten çözüm bulmaya yönelik bir tedavi uyguladı. Bundan sonra rutin ya da rutin dışı tüm muayanelerim için ilk tercihim kendisi olacak.
• Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi • Diğer •
g....a
Gizem hoca, alanında uzman olup hasta takibini çok iyi yapmaktadır. Almış olduğum tanılardan sonra bütün süreci incelikle yönetmiş olup, kafamı netleştiren tek kişi olmuştur.Ailemi ve beni aşama aşama bilgilendirmesi yerinde ve doğru tanılarıyla hayatımı konforlu hale getirmiştir.Kendisiyle karşılaştığım için çok şanslıyım.
• Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi • Laparoskopik Cerrahi •
Gizem Boz İzceyhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Boz İzceyhan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Gizem Boz İzceyhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hpv Testi, Hrt(Hormon Replasman Tedavisi), Endometriozis, Düşük, Düzensiz Adet Kanamaları, Randevu, 3 Boyutlu USG, Hormonlu Spiral (Mirena), Jinekolojik Laparoskopi, Gebelik Öncesi Danışmanlık.
Gizem Boz İzceyhan adresi nerede?Gizem Boz İzceyhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Koşuyolu Mahallesi Koşuyolu Caddesi No:168 Kadıköy
- Koşuyolu Caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Boz İzceyhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Boz İzceyhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Boz İzceyhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Boz İzceyhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gizem Boz İzceyhan hangi dilleri konuşuyor?Gizem Boz İzceyhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Boz İzceyhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Boz İzceyhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gizem Boz İzceyhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Gizem Boz İzceyhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gizem Boz İzceyhan hangi sigortaları kabul ediyor?Gizem Boz İzceyhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Ana Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları