Merhaba, ben kimim?

2006 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde başladığım tıp yolculuğumu, 2018 yılında kadın sağlığının merkezlerinden Zeynep Kamil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlık eğitimimi tamamlayarak ileri bir boyuta taşıdım.

Meslek hayatım boyunca kanıta dayalı tıp ilkelerini benimsedim. Akademik birikimimi ve klinik deneyimimi, artık Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi çatısı altında, üniversite hastanesi vizyonuyla hastalarıma sunmaya devam ediyorum.

Uzmanlık alanlarımın odağında; elbette gebelik takibi ve doğum, hastaya konfor sağlayan vNOTES (İzsiz cerrahi) ve Laparoskopik cerrahiler, yaşam kalitesini doğrudan etkileyen Ürojinekolojik operasyonlar ile Endometriozis tedavisi yer alıyor. Kadın sağlığının her evresinde —gebelik takibinden menopoz yönetimine, vajinal rekonstrüktif cerrahiden benign jinekolojik patolojilere kadar— multidisipliner bir yaklaşımla hizmet vermekteyim.

Amacım, her hastam için en güncel ve en güvenli tedavi protokollerini kişiselleştirerek sunmaktır. Görüşmek üzere

Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi

Koşuyolu Mahallesi Koşuyolu Caddesi No:168, Kadıköy 34718

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Op. Dr. Gizem Boz İzceyhan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle