Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi
  • Ray Sigorta
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

O

Merve Hanım’ın hayatıma dokunması gerçekten inanılmaz oldu. Bir kere ilk dokunuş yeme alışkanlıklarımın tamamen değişmesiyle oldu. Çok inançlı başladığım zayıflama sürecinde her vazgeçmeye yaklaştığımda beni kendime getirdi ve her zaman bana amacımı hatırlatıp, tekrar yürümem gereken yolu işaret etti..Evet çok başarılı bir süreçteyimdim ve devam da ediyorum:) Tam 3 ay ve 123’ten 100’e düşen ben…

I

Merve hanım ile neredeyse bir yıldır tanışıyoruz kendisine her hafta geliyorum.
    Kendisi ile çok güzel kilo verdik, kilomun durduğu yerde her zaman yapacağız, bunu da kıracağız diyerek hep destek oldu.
    Kilo verme sürecindeki psikolojik yanlara da dikkat ettiği için ayrıca kendisini çok başarılı buluyorum.
    İyi ki kendisi ile tanışmışız.

• Uzm. Kl. Psk. Merve Öz Diyetisyen Randevusu  •

2ay gibi bir süre de 8 kg verdim sadece psikolojik destek le .. Sevgili psikologum Merve Öz ile birlikte tedaviye devam çok başarılı çok tavsiye

Z

Erdem Hoca ile yaklaşık 13 ay önce tanıştık.
    Kızımın sürecini en başından beri detaylı şekilde takip ederek, gelişim geriliğinin erken aylarda fark edilmesini sağladı ve bizi doğru uzmanlara yönlendirerek aradaki açığı kapatmamıza büyük destek oldu.
    Her zaman güler yüzlü, iletişimi güçlü, sabırla ve detaylı bilgi veren bir hekim. Süreci bizimle birlikte titizlikle takip etti, mesajlarımızı hiçbir zaman cevapsız bırakmadı.
    İyi ki kendisini tanımışız.

• Uzm. Dr. Erdem Toprak Diğer  •

Merve Hanim hem bilgisi hem tecrubesi ama en cok da danisanina sicacik yaklasimiyla cok iyi bir psikolog. Kendisiyle uzun zamandir calisiyorum, her yonuyle huzurla ve mutlulukla yanindan ayriliyorum.

• Uzm. Kl. Psk. Merve Öz Psikoloji Randevusu  •

Merve hocam, sürecin başından beri güler yüzü ve benimle kurduğu empatiyle bana çok destek oldu. Kilo verme sürecimi yakından takip etmesi, detaylı açıklamaları ve güven veren yaklaşımı ile beni hep rahatlattı. Kendisi ile tanıştığıma çok memnunum.

• Uzm. Kl. Psk. Merve Öz Diyetisyen Randevusu  •

Hem profesyonelliği hem de içten ve empatik yaklaşımıyla ilk andan itibaren kendimi çok rahat hissettim. Seanslarımız o kadar verimli ve akıcı geçiyor ki zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorum bile. Anlaşıldığımı hissetmek ve her görüşmeden sonra bir adım daha ilerlediğimi görmek gerçekten çok kıymetli..

• Uzm. Kl. Psk. Merve Öz Psikoloji Randevusu  •

Bugünkü seans benim için gerçekten çok verimli ve rahatlatıcı geçti. Kendimi ifade ederken yargılanmadan dinlendiğimi hissetmek ve sizin yönlendirmelerinizle farkındalık kazanmak bana çok iyi geldi. Desteğiniz ve anlayışınız için minnettarım Her seans sonrası içsel olarak biraz daha güçlendiğimi hissediyorum.

T

Merve hanım beni şema terapi ile tanıştırdı iyi ki de tanıştırdı. Senelerdir aradığım sorguladığım çoğu şeye cevap buldum ve bulmaya devam ediyorum. Terapide en önemli şey duyulmak bence kendisinin uzmanlık alanı da danışanını farklı açılardan duyabilmek. Duyduğunu yansıtmak için kullandığı yöntem de şahane. Çok fazla terapi geçmişi olan birisiyim en hızlı ve güzel dönüşümümü Merve hanım ile başardım.

• Uzm. Kl. Psk. Merve Öz Psikoloji Randevusu  •

Veysel Bey eşimin safra kesesi ameliyatını büyük özveri ile tamamladı. Eşim böbrek nakli bekleyen bir hasta olduğu için her hastalık onun için kritik ve zorlu bir süreç oluyor. Ama Veysel Bey ile bu süreç bizim için çok kolay geçti. Ayrıca kendisi hastaları ile birebir çok detaylı bir şekilde ilgilenip süreç hakkında çok güzel bilgilendirmeler yapıyor. Kısacası Veysel Bey ve ekibi bir harika

• Doç. Dr. Veysel Umman Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı  •