Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi
  • Anayasa Mahkemesi Başkanlığı
  • Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
  • Demir Hayat Sigorta A.Ş.
  • Diğer (İade)
  • Ray Sigorta
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

O

2 aylık sürecte değerlerimde büyük ölçüde farklılıklar oldu , yag oranımda düşüş kas küylemde artış oldu, kolesterol trigliserid seviyelerim cok yüksekti normal sınırlara geldi , herkese tavsiye ederim

U

Kendisinden 1 yılı geçkin süredir psikolojik tedavi almaktayım. Kendisi son derece anlayışlı ve cana yakın birisi. Seanslar sırasında konuşurken kendimi herhangi bir şekilde yargılanmış hissetmiyor ve kendisini şeffaf birisi olarak buluyorum. Geçirdiğim süreçten şu ana kadar son derece memnunum.

P

Eşimin sağlık sorunları sebebiyle çok sayıda hekimle tanıştık, bazılarından tedavi aldık. Ben Elif hanım kadar ilgili, şefkatli hekim çok az gördüm. Tespitleri nokta atışı, tedavileri hasta odaklı. Öyle bir güven veriyor ki, kendinizi onun akıllı, gerçekçi ama bir o kadar insani hekimliğine teslim ederken en küçük bir şüphe duymuyorsunuz. Sorularınızı sabırla cevaplar, gerçekçidir ama umut aşılmayı ihmal etmez. Bir gece 11'de telefonunuz çalar, Elif hanım yazışmakla yetinmemiş, hastasını merak edip sizi aramıştır. Şaşırmazsınız. Çok şanslıyız ki eşimin KLL teşhisi sonrasında hayat bizi Elif hanımla karşılaştırdı. Şimdi, başka sağlık sorunları yüzünden başka hekimlerle karşılaşınca daha iyi anlıyorum, Elif hanım gibi insan hekimlerin değeri iyi bilinmeli.

• Doç. Dr. Elif Ateşoğlu Birtaş Diğer  •

Canım Merve hocam, son zamanlarda en büyük iyikim sizinle başladığım kilo verme serüvenim diyebilirim. Sizinle bu yolda çok yol katettik ve hedefimize çok az kaldı. Bu süreci hem başarılı hem istikrarlı yürütebilmemde ki en büyük destekçim ve mentörüm siz oldunuz. Bana kazandırdığınız sağlıklı yaşam ve beslenme rutinleri artık hayatımın bir parçası diyebilirim. Şimdi kendimi daha sağlıklı, mutlu ve özgüvenli hissediyorum.

• Kl. Psk. Merve Öz Diyetisyen Randevusu  •

İlgili ve uzmanlık alanlarında çok donanımlı biri. Kilo problemlerim var, diyabet de var, psikolojik destek alıyorum sıkıntılarım kilo yönünde. Bu tip sıkıntılardan mustaripseniz çok iyi bir psikolog. 10/10

• Kl. Psk. Merve Öz Psikoloji Randevusu  •

Merve hanıma 12 yaşındaki kızım için gidiyoruz. Kızmın gelişimine uygun bir programla 1 aylık süreçte 5 kilo verdik bile. Üstelik kas kazanıp 3 cm de boy atarak. O kadar ilgili ki kızım seanslara koşarak gidiyor. herkese tavsiye ederiz.

Z

Veysel Umman Hocamla eşimin tedavi sürecinde tanıştık. Hocam sayesinde çok zor ve çok uzun olan Whipple Ameliyatı sürecini başarılı bir şekilde geçirdik. Gerek Ameliyat öncesi gerek sonrası güleryüzlülüğü, sabırla bizlere süreci açıklaması ve en önemlisi insanlığı, başarılı cerrahlığı ile süreci kolaylıkla atlattık. Halen ilgisi ve takibi devam ediyor. Bizleri de moral olarak yükseltiyor. Veysel Hocamızın ve tüm ekibinin başarılarının artarak devamını diliyoruz.

Sevgiler

• Doç. Dr. Veysel Umman Diğer  •

O

Merve Hanım’ın hayatıma dokunması gerçekten inanılmaz oldu. Bir kere ilk dokunuş yeme alışkanlıklarımın tamamen değişmesiyle oldu. Çok inançlı başladığım zayıflama sürecinde her vazgeçmeye yaklaştığımda beni kendime getirdi ve her zaman bana amacımı hatırlatıp, tekrar yürümem gereken yolu işaret etti..Evet çok başarılı bir süreçteyimdim ve devam da ediyorum:) Tam 3 ay ve 123’ten 100’e düşen ben…

• Kl. Psk. Merve Öz Diyetisyen Randevusu  •

Merve hanım ile neredeyse bir yıldır tanışıyoruz kendisine her hafta geliyorum.
    Kendisi ile çok güzel kilo verdik, kilomun durduğu yerde her zaman yapacağız, bunu da kıracağız diyerek hep destek oldu.
    Kilo verme sürecindeki psikolojik yanlara da dikkat ettiği için ayrıca kendisini çok başarılı buluyorum.
    İyi ki kendisi ile tanışmışız.

• Kl. Psk. Merve Öz Diyetisyen Randevusu  •

2ay gibi bir süre de 8 kg verdim sadece psikolojik destek le .. Sevgili psikologum Merve Öz ile birlikte tedaviye devam çok başarılı çok tavsiye