- Omuz Ağrısı
- Bel fıtığı
- Boyun Fıtığı
- Ön Çapraz Bağ Kopması
- Felç
Adalet, Ventus Plz, Şht. Polis Fethi Sekin Cd No:6 Kat:6 Ofis No:61-62-63, 35535 Bayraklı/İzmir, Bayraklı 35535
- Sigortası olan hastalar
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Çocuk Fizyoterapisi
İnme Rehabilitasyonu
b....t
Ani bir hareket sonucunda dizimi sakatladım, emar çekildi ve fizik tedavi önerildi. Gizem hocayla yaklaşık 12 seans tedavi yaptık arkasından kuvvetlendirme için çalıştık .Her yaptığını nedenleriyle anlatarak içimi rahatlattı. Şu an eski hayatıma geri döndüm.
i̇...y
Gizem hanımla bel fıtığı teşhisi aldıktan sonra tanıştık, çok yoğun ve geceleri uyutmayan ağrılarım vardı. Aslında keşke bu noktaya kadar gelmeden tanışmış olsaydık ben sürekli ağrılarımı dinlemeyip ertelemiştim . Önce gece uykularım rahatladı sonra da günlük yaşamımda tedavi sürecinde toparladım ve bilgilendim , şimdi vücuduma nasıl davranmam gerektiğini daha iyi biliyorum.
e....o
El bileğimdeki bağ yırtığından dolayı (TFCC yaralanmasıymış) Önce Dr. Ahmet Savran hocamla görüştük ameliyat için acele etmemem gerektiği fizik tedaviyle bir şans verilebileceğini söyledi. Daha sonra Gizem hocamla fizik tedavi süreci başladık ve 1,5 2 ay geçti ve elim gerçekten ameliyata gerek kalmadan iyileşti.
• Uzm. Fzt. Gizem Selin Pekmez (Op. Dr. Ahmet Savran Muayenahanesi ) • El Rehabilitasyonu •
Ö
öz...
Yaklaşık 2 yıldır boyun, omuz, kürek kemiği çevresi ve kollarımda uyuşmaya sebep olan, günlük yaşam kalitemi ciddi şekilde düşüren ağrılar yaşıyordum. Son olarak kürek kemiğimin iç kısmında saatler süren, nefes almamı dahi zorlaştıran şiddetli bir sıkışma ve kolumda yoğun uyuşma oluştu. Bu süreçte Gizem Hocam ile tanışma fırsatım oldu. Yaklaşık 2 ay süren görüşmelerimiz boyunca, her aşamada beni bilgilendirdi; ağrılarımın kaynağını bulmak ve en kısa sürede sonuç alabilmek için büyük bir özenle çalıştı. Sıcak yaklaşımı, sakinleştirici tavrı ve detaylı bilgi aktarımı sayesinde tedavi sürecim çok daha kolay geçti. Kendisinin mesleki bilgisi, insani yaklaşımı, emekleri ve ilgisi için minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş.
• Uzm. Fzt. Gizem Selin Pekmez (Op. Dr. Ahmet Savran Muayenahanesi ) • Randevu •
C
c....k
Babamızın geçirdiği kaza sonucu, kaybetmek üzere olduğu parmağını başarılı bir operasyon sonrasında fizik tedavisi için kendileri ile tanıştık. Hijyenik bir ortamda, güler yüzü ve sabırıyla bu zorlu süreci geçirmemizde babama çok yardımcı oldu. Her seans sonrasında yaşlı babamın yaşadığı sıkıntılarına rağmen yüzünde tebessüm ile oradan ayrılmasını görmek, Her seans sonrasında parmaklarını daha rahat hareket ettirebilmesini görmek bizleri her defasında doğru yerde olduğumuzu hissettirdi.
Kendilerine emeklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum• Uzm. Fzt. Gizem Selin Pekmez (Op. Dr. Ahmet Savran Muayenahanesi ) • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
bu...r
2023 yılında geçirdiğim kaza sonucu sol el parmakları kopma riskini yaşadım geçirdiğim ameliyat sonucu uzun bir fizik tedavi sürecine başladım tam o sırada Gizem hanım ile tanıştık ve fizik tedaviye başladıkHafta da 3 gün olmak üzere 9 ay yoğun bir tedavi sürecim oldu. Gizem hanım büyük bir özverisi,doğru yönlendirilmeleri ve verdiği cesaret ile upuzun süren fizik tedavi serüvenim gayet başarılı bir şekilde sonuçlandı. Gayet profesyonel,güler yüzlü ve hijyenik ortamda her bir parmağımda hareket kabileyitimi tekrar kazanabilmem için çok emek verdi ve başarıya ulaştık
ik...a
"Ameliyat sonrası tedavi sürecimde Gizem Hoca ile çalışmak benim için güzel bir deneyimdi. İlk başta zorlu olacağını düşündüğüm bu süreci, onun güler yüzü, sabırlı yaklaşımı ve beni hep motive eden tavırları sayesinde kolaylıkla atlattım. Her seansta uyguladığı doğru yöntemlerle kendimdeki ilerlemeyi kısa sürede fark ettim. Şimdi daha rahat hareket edebiliyorum. Gizem Hoca’ya ilgi ve emekleri için
• Uzm. Fzt. Gizem Selin Pekmez (Op. Dr. Ahmet Savran Muayenahanesi ) • Fizik Tedavi •
Öncelikle ameliyat sonrası gizem hocamla fizik tedaviye başladık kolum kırılmıştı berbat bir haldeyken ben dakik olmamama rağmen olabilecek en kısa süreçte en güzel sonucu aldım.
i̇...
Yer altı maden ocağında 17/03/2023 tarihinde gerçekleşen kazada L3 omurga kırığım vardi tedavi süresi başladığında Gizem hocayla yaklaşık 4/5 ay boyunca tedavi gördüğüm klinikte hijyenik bir ortamda güler yüzlü ve mütevazi bir şekilde tedavimi gördüm çok memnun kaldım davranış şekline hastasiyla ilgilenmesine çok iyiydi randevu saatinde tedavimi gördüm hastalarıyla iyi şekilde ilgilendiğine inanıyorum Dalinda kendisinden çok memnunum iyi bir doktor tavsiye ederim
• Uzm. Fzt. Gizem Selin Pekmez (Op. Dr. Ahmet Savran Muayenahanesi ) • Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi •
(ü...)
Bel ağrısı ve omurda kayma nedeniyle fizik tedaviye başladım. Gizem hocanın sakin ve sabırlı tavrıyla, gösterdiği hareketleri düzenli yapmaya gayret ettim. Ayrıca MS hastası olmama rağmen Gizem hocanın sıcak, hoş görülü tavrı sayesinde 2 ayın sonunda ayağıma vuran bel ağrısı düzeldi. Doğru duruş çalışmasıyla omur kaymam da daha iyi durumda. İşini çok iyi yapan, süreci çok iyi ve ince detaylandıran bir fizyoterapist. Sevgi ve saygılarımızla...
Gizem Selin Baykuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Selin Baykuş, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Gizem Selin Baykuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Felç, Boyun Fıtığı, Eklem Eğriliği.
Gizem Selin Baykuş adresi nerede?Gizem Selin Baykuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet, Ventus Plz, Şht. Polis Fethi Sekin Cd No:6 Kat:6 Ofis No:61-62-63, 35535 Bayraklı/İzmir Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Selin Baykuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gizem Selin Baykuş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gizem Selin Baykuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Selin Baykuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gizem Selin Baykuş hangi dilleri konuşuyor?Gizem Selin Baykuş ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Selin Baykuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Selin Baykuş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gizem Selin Baykuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Gizem Selin Baykuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gizem Selin Baykuş hangi sigortaları kabul ediyor?Gizem Selin Baykuş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.