Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesindeki yüksek lisans eğitimini 2008 yılında tamamlayarak Diş Hekimi ünvanını almıştır.
2011 tarihinde Safranbolu' da özel muayenehanesini açmıştır. Halen aynı muayenehanede hasta bakmaya devam etmektedir.
Evli ve 2 çocuk annesidir.

Gökçe Aydın Muayenehanesi

Yenimahalle Adnan Menderes Blv. Ana Merkez Kat:4 Daire:73, Safranbolu, Karabük 78000

• M

7 yaşındaki oğlumun kanal tedavi sürecini başarıyla tamamladı oğlum tüm kontrollerine gün saydı istekli katıldı sayesinde 0 ağrı, acı ve stres yaşadık

• Gökçe Aydın Muayenehanesi Diğer  •

• H

12 dişimi yaptırdım. Kanal, dolgu ve köprü işlemi yaptı. 2 senedir kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Çok memnunum kendisinden. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Kendisi mükemmel bir kadın.

• Z

Oğlumun diş ağrısı için başvurduk. Kanal tedavisi ve dolgu işlemini yaptı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Gökçe Hanım'ı herkese öneriyorum. Çok iyi bir uzman. Ailecek kendisine gidiyoruz. Çocuğumu başka yere götürdüm, ağladı diye ilgilenmediler. Ama kendisi daha farklı, çocuğumu sakinleştiriyor.

•  •

Tüm diş tedavilerimi kendisinde yaptırıyorum. Kanal tedavisi, dolgu vb. işlemleri. Çok iyi geçiyor tedavilerim ve kendisinden çok memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım. İstediğim zaman arıyorum ve kendisine ulaşabiliyorum.

• Y

Kuzen tavsiyesi ile ilk defa randevu aldık. Memnun kaldığımız için kızımı da götürdüm. Diş çekimi, kanal tedavisi ve dolgu işlemlerini yaptırdık. Tüm tedavilerden memnunuz. İletişimi çok kuvvetli bir uzman. Sıcakkanlı, sevecen, duygusal birisi. Herkesin seviyesine inebiliyor. İşinde profesyonel.

• H

Kaplamam düştü, bu sebepten dolayı başvurdum. Kendisinden ve tedavisinden memnunum. İşlem öncesinde ve sonrasında gereken tüm bilgileri verdi. İlgili ve alakalı bir uzman olarak herhangi bir sorun yaşamadım.

• N

Süt kanalı ve dolgu için gittik. Tedavimiz çok güzel geçti. Tüm işlemlerini yaptırdık. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Gökçe Hanım çocuklara çok samimi yaklaşıyor. Çocuklarla nasıl konuşması gerektiğini iyi biliyor, memnunuz kendisinden.

• C

Günümüzde iyi Dr.bulmak çok zor. Kızımın diş dolgusu için tanışmış olduk Gökce hanımla.Çok iyi bir Dr.ve İletişiminin çok iyi olduğunu deneyimleyerek görmüş olduk. Yaptığı ve yapılabilecek işlemleri, sizin sormak istediğiniz her şeyi anlaşılır bir şekilde anlatıyor. Tereddütsüz tedavi olabilirsiniz. Diş Dr.Arıyorsanız GÖKCE AYDIN.

• Gökçe Aydın Muayenehanesi Diş Dolgusu  •

Gökçe Hanım'a 20 lik dişimi çektirmek için gittim. Biraz korkarak gitmiştim fakat Gökçe hanım güleryüzüyle beni rahatlattı ve dişimi çekti. Çektikten sonra gerekli açıklamaları yaptı.İletişimi çok güzeldi. Başarılı bir doktor kendisini gönülden tavsiye ediyorum.

• Gökçe Aydın Muayenehanesi 20'lik Diş Çekimi  •

Gökçe Hanım'la geçirdiğimiz süreç beni çok memnun etti. Kendisiyle gayet olumlu bir tedavi sürecine dahil oldum. Kanal tedavisi için görüşme sağlamıştım bir de dolgu için. Kendisi hastasına her şeyi o kadar güzel açıklıyor ki, yapacağı her işlemi teker teker önceden anlatıp bilgilendiriyor sizi. Gayet ilgili bir hekim bu yüzden.